Principală » 2014 » Noiembrie » 15 » Emisiunea Te cunosc de undeva de sambata 15 noiembrie 2014 online
18:34
Emisiunea Te cunosc de undeva de sambata 15 noiembrie 2014 online
Urmareste online o noua editie din emisiunea Te cunosc de undeva de sambata seara, 15/noiembrie/2014, inregistrarea video fiind disponibila pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 15.11.2014, vom urmari o editie incendiara, cu noi transformari totale ale vedetelor. Astazi, Florin Ristei il va imita pe Cezar Ouatu cu piesa "It’s My Life", Jorge va interpreta din nou un rol în travesti – Loalwa Braz, de la Kaoma, Pepe il va imita pe Tom Jones, CRBL se va transforma încă o dată în Puff Daddy, personajul care i-a adus și titlul de câștigător al primului sezon al show-ului, Lora se transforma in Florin Chilian si va interpreta melodia "10", Rona Hartner o va interpreta pe Mireille Mathieu, cu melodia "Pariser Tango" in limba germana, Anda Adam o va imita pe Rihanna, fiind foarte sexy, imbracand un costum negru din latex, extrem de decoltat, pe sub care nu a purtat… nimic, iar Maria Buza o va imita pe Irina Loghin cu melodia “Mândră și frumoasă-i Valea Prahovei”, îmbrăcată cu unul dintre costumele populare ale cunoscutei interprete. Invitatul special al serii va fi Cezar Ouatu, care se va transforma simultan in doua personaje.


Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Tag-uri: te cunosc de undeva 15.11.2014, Online, full, de azi, te cunosc de undeva 15 noiembrie 20, Te Cunosc De Undeva, Emisiunea, integral, inregistrat | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: