Principală » 2014 » Septembrie » 30 » Emisiunea Te cunosc de undeva de sambata 27 septembrie 2014 online
15:13
Emisiunea Te cunosc de undeva de sambata 27 septembrie 2014 online
Vezi o noua editie al acestui nou sezon Te cunosc de undeva, emisiunea de sambata seara, 27/septembrie/2014 prin momentele video descrise la noi pe site. Vezi cele mai grele interpretari de pana acum la Te cunosc de undeva, cum s-au descurcat concurentii, prin ce greutati au trecut, dar si de ce momente pline de umor au avut parte.
In aceasta editie Te cunosc de undeva din 27.09.2014, castigatoarea a fost Lora, prin interpretarea melodiei lui Lauryn Hill "Doo Wop", despre care a spus ca este foarte grea si era cat pe ce sa renunte. Nu pierde niste interpretari de exceptie si urmareste la noi pe site cele mai importante momente video din emisiune, descrise de noi mai jos. Rezumatul a ceea ce s-a intamplat in emisiunea de azi il puteti vedea la noi pe site.


Iata ce s-a intamplat in editia "Te cunosc de undeva" de astazi:

Lora, Anda Adam si Rona Hartner au deschis editia de saptamana aceasta cu un spectacol plin de umor. I-au imitat pe cei de la O-Zone interpretand melodia "Dragostea din Tei".

Fuego a venit la Te cunosc de undeva pentru a interpreta melodia lui Gheorghe Gheorghiu "Dar unde dragoste nu e, nimic nu e".

CRBL a interpretat melodia lui Dalida, "Darla Dirladada".
Maria Buza a fost provocata sa interpreteze o melodie de-a lui David Bisbal - "Buleria".
Pepe a interpretat melodia lui Cris Cab "Liar Liar".
Florin Ristei a fost provocat sa-l imite pe Fuego si sa-i interpreteze o melodie. Acesta a aflat si ca Fuego este prezent in platou, amplificandu-i emotiile. Florin Ristei interpreteaza melodia lui Fuego "Ca romanu' nu-i nici unul".
Jorge interpreteaza melodia Elenei Gheorghe, "Mamma mia". Acesta este imbracat in mireasa si isi joaca rolul de sotie foarte bine.
Lora incearca cu greu sa poata interpreta melodia lui Lauryn Hill. Spune ca sunt prea multe cuvinte, fara sa respire si este o piesa foarte grea. A avut un moment de slabiciune si a vrut sa renunte, dar a continuat si-a dat tot ce-a putut mai bun.
Anda Adam a imitand-o pe Angela Similea cu melodia "Un albastru infinit". Aceasta afirma ca iubeste foarte mult aceasta melodie, deoarece cu ea a crescut, si o admira enorm de mult pe Angela Similea inca de mica.
Ronei Hartner a interpretat la Te cunosc de undeva melodia "Put it on the Ritz" al lui Taco.
Incontestabila castigatoare a acestei editii Te cunosc de undeva, cu 73 de puncte este Lora.

Lora, Anda Adam si Rona Hartner au deschis editia de saptamana aceasta cu un spectacol plin de umor. I-au imitat pe cei de la O-Zone interpretand melodia "Dragostea din Tei". Vezi momentul amuzant, aici.


Fuego vine la Te cunosc de undeva pentru a interpreta melodia lui Gheorghe Gheorghiu "Dar unde dragoste nu e, nimic nu e".


Vezi cum s-a antrenat si pregatit CRBL pentru a interpreta melodia lui Dalida.


Vezi mai jos cum a interpretat CRBL melodia lui Dalida, "Darla Dirladada", ce a amuzat atat juriul cat si publicul.


Maria Buza a fost provocata sa interpreteze o melodie de-a lui David Bisbal. Vezi cum s-a pregatit aceasta si prin ce peripetii a trecut, in filmarea de mai jos.


Momentul mult asteptat de Maria Buza. Vezi cum l-a imitat aceasta pe David Bisbal si cum i-a interpretat piesa acestuia, "Buleria".


Pepe se chinuie la repetitii sa cante perfect melodia lui Cris Cab. Vezi cum a reusit acesta sa-i preia stilul, in filmarea de mai jos.


Vezi momentul video in care Pepe a interpretat melodia lui Cris Cab "Liar Liar".


Florin Ristei a fost provocat sa-l imite pe Fuego si sa-i interpreteze o melodie. Vezi cum s-a descurcat acesta la auditii, dar si cum comenteaza provocarea primita. Acesta a aflat si ca Fuego este prezent in platou, amplificandu-i emotiile.


Florin Ristei interpreteaza melodia lui Fuego "Ca romanu' nu-i nici unul". Vezi ce infatisare comica are acesta, dar si cat de bine il imita pe acesta. Fuego a fost alaturi de el pe scena, in hora, la un moment dat cantand chiar impreuna cu Ristei. Vezi momentul, aici.


Jorge va prezenta un moment plin de umor, va trebui sa interpreteze melodia lui Elena Gheorghe, pentru care va trebui sa interpreteze o scena de nunta. Vezi povestea melodiei pe care o interpreteaza, chiar de la Jorge, mai jos.


Jorge interpreteaza melodia Elenei Gheorghe, "Mamma mia". Acesta este imbracat in mireasa si isi joaca rolul de sotie foarte bine. Vezi momentul plin de umor in filmarea de mai jos.


Lora incearca cu greu sa poata interpreta melodia lui Lauryn Hill. Spune ca sunt prea multe cuvinte, fara sa respire si este o piesa foarte grea. A avut un moment de slabiciune si a vrut sa renunte, dar a continuat si-a dat tot ce-a putut mai bun.


Aici puteti urmari cum s-a descurcat Lora in interpretarea lui Lauryn Hill cu melodia "Doo Wop", caruia i se parea imposibil de interpretat si i-a venit foarte greu s-o faca. Momentul interpretarii il uteti urmari aici


Vezi momentele in care Anda Adam incearca in auditii sa interpreteze melodia lui Angela Similea. Aceasta afirma ca iubeste foarte mult aceasta melodie, deoarece cu ea a crescut, si o admira enorm de mult pe Angela Similea inca de mica.


Vezi interpretarea Andei Adam, imitand-o pe Angela Similea cu melodia "Un albastru infinit".


Vezi cat de mandra este Rona Hartner la repetitii pentru interpretarea melodiei lui Taco. Aceasta impreuna cu Maria Buza au jucat un teatru comic. Vezi momentul in care se fugaresc una pe cealalta.


Interpretarea Ronei Hartner la Te cunosc de undeva, prin imitarea lui Taco, cu melodia "Put it on the Ritz". Vezi cum s-a descurcat aceasta, dar si ce costumatie a avut, mai jos.


Vezi ce transformari au de facut concurentii pentru saptamana viitoare, si ce reactii au avut la aflarea interpretului, in filmarea de mai jos.


Incontestabila castigatoare a acestei editii Te cunosc de undeva, cu 73 de puncte este Lora. Vezi cui i-a dedicat aceasta premiul, in filmarea de mai jos.
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Tag-uri: Lora, te cunosc de undeva 27 septembrie 2, Online, de azi, castigatoarea, emisiuni, Te Cunosc De Undeva, video, te cunosc de undeva 27.09.2014 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: