Principală » 2014 » Octombrie » 23 » Emisiunea Un show pacatos de joi 23 octombrie 2014 online
13:40
Emisiunea Un show pacatos de joi 23 octombrie 2014 online
Afla cele mai noi stiri din lumea mondena in emisiunea Un Show Pacatos din aceasta seara, 23/octombrie/2014, prezentata de Dan Capatos. Afla detalii despre detaliile discutate in emisiunea de astazi, mai jos la noi pe site, imediat dupa difuzare.
Afla adevarul in scandalul dintre Oana si Viorel Lis, afla cine a batut-o si a jefuit-o pe Beyonce de Romania, iubita lui Nicolae Guta, si alte subiecte interesante dezbatute astazi.


Loredana Chivu acuzata de Capatos ca e "grasa"..


Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu, asistentele lui Capatos, dans lasciv in platoul emisiunii.


Cum arata casa lui Nicolae Guta, dupa ce Narcisa a devastat-o, pentru a o bate si jefui pe iubita lui Guta, Beyonce de Romania.


Narcisa afirma ca ii pare rau de un singur lucru in incidentul cu Beyonce, ca nu a batut-o cu adevarat pe aceasta, fiind revoltata ca aceasta se victimizeaza prea tare, aparand bandajata la cap in timpul unei emisiuni de pe alt post.


Innegrit de suparare, Nicolae Guta a renuntat la o cantare de mii de euro si a venit ca o vijelie de peste hotare, din cauza incidentului intre cele doua amante ale lui. Nicolae Guta nu a vrut sa discute cu presa, si a afirmat doar ca ii pare rau de situatie.


Vezi filmul intamplarilor dintre Narcisa si Beyonce de Romania. Mama copilului lui Nicolae Guta spune ca: "Mi-a luat bijuteriile, telefoanele, ceasul, multe, bani, 1000 euro, si patru milioane, nu erau ai mei, erau banii unei prietene".


Narcisa afirma ca initial, aceasta s-a dus cu ganduri bune sa vorbeasca cu iubita lui Guta, sa-i ceara socoteala de ce i-a injurat baiatul. Vazand ca aceasta nu ii deschide usa, s-a gandit sa intre pe geam, fiind revoltata pe comportamentul acesteia.


Asculta in premiera melodia lui Nicole Stroiny si Ja'Mike - ”Should I go”


VIDEO PARTIAL
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: Un Show Pacatos, un show pacatos 23.10.2014, un show pacatos 23 octombrie 2014, Online, full, de azi, capatos, Emisiunea, video, integral | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: