Principală » 2014 » Septembrie » 27 » Emisiunea Un show pacatos de joi 25 septembrie 2014 ora 22:30
14:05
Emisiunea Un show pacatos de joi 25 septembrie 2014 ora 22:30
Dan Capatos va asteapta si astazi cu noi stiri bomba din showbiz, asistentele Ana si Loredana au avut parte de un incident la un shooting, Loredana Chivu este asaltata cu trandafiri de un admirator, iar Oana si Viorel Lis vin sa-si discute nemultumirile care le au unul la adresa celuilalt, vezi detalii in rezumatul emisiunii de azi, 25/septembrie/2014, disponibil mai jos.
Deasemenea puteti urmari si unele dintre cele mai importante momente video din emisiunea de joi seara, 25.09.2014, comentate de noi mai jos.

Rezumatul emisiunii

In emisiunea de azi, Oana si Viorel Lis au venit in platoul de la Un Show Pacatos pentru a povesti incidentul petrecut la mall, unde s-a facut de ras cand s-a trezit cu cardul gol la cumparaturi. Acesta afirma ca a luat masuri in privinta banilor, iar Oana ii reproseaza faptul ca nu i-a mai cumparat haine sau genti de foarte mult timp, si ca n-o mai apreciaza ca femeie. Acesta ii raspunde prin faptul ca intr-o relatie mai intervine si obisnuinta si ca a simtit nevoia sa mai incerce si altceva.


Vezi momentul in care Oana Lis s-a facut de ras la cumparaturi, trezindu-se cu cardul gol din cauza lui Viorel Lis, si ce a avut acesta de spus in aceasta privinta, amandoi fiind prezenti in platoul de la Un Show Pacatos.


Ana si Loredana au fost chemate pentru o sedinta foto. Celelalte fete au fost foarte suparate pe Loredana Chivu deoarece aceasta a intarziat la shooting si au fost nevoite s-o astepte pentru a face poza de grup, a asistentelor. Vezi detalii in filmuletul de mai jos.


Loredana afirma ca un admirator o asalteaza cu mesaje si cadouri, aseara impodobindu-i masina cu trandafiri. Urmareste momentul discutat in emisiune de Capatos, in filmarea de mai jos.


Urmareste in premiera noua melodie a trupei F. Charm intitulata "Cod rosu", interpretata in platoul emisiunii Un Show Pacatos.
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: viorel, un show pacatos 25 septembrie 2014, Online, Oana Lis, de azi, emisiuni, capatos, asistente, Un Show Pacatos, un show pacatos 25.09.2014 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: