Principală » 2014 » Octombrie » 4 » Emisiunea Un show pacatos de joi 2 octombrie 2014 online
15:10
Emisiunea Un show pacatos de joi 2 octombrie 2014 online
In emisiunea lui Capatos din aceasta seara, Un Show Pacatos din 02.10.2014, vom afla ce a avut de declarat Oana in legatura cu bataia primita de amanta sotului, ce amenintari a primit din partea acesteia, dar si ce nemultumiri are Viorel Lis, sotul ei.
Tot astazi, Mr. Saik va fi invitat special in platoul de la Un Show Pacatos,vine tocmai din Panama, pentru a doua oara in Romania, pentru a canta si a vorbi despre hitul "Saca la Rakataka". Puteti afla detalii despre subiectele de astazi, 2/octombrie/2014, in rezumatul emisiunii facut mai jos, dar aveti la dispozitie si un playlist unde puteti urmari cele mai importante momente video din emisiune.

Amanta lui Viorel Lis a fost batuta cu bestialitate de doi barbati, care au amenintat-o sa nu mai apara la televizor si sa nu se mai lege de barbatii altora. Intr-o conversatie telefonica difuzata in platou, Oana a fost amenintata de fosta amanta a sotului ei ca daca nu ii da 300 de euro, n-o so lase in pace si nu-si va putea creste in liniste copilul. Deasemenea este acuzata ca ea a pus pe cineva s-o bata.
Deasemenea, Viorel afirma ca vrea ca Oana sa mai faca un test de sarcina in prezenta lui, iar daca este insarcinata, ar vrea sa faca si un test de paternitate.

Playlist
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Tag-uri: amanta, Un Show Pacatos, un show pacatos 2 octombrie 2014, Online, viorel lis, un show pacatos 02.10.2014, de azi, emisiuni, capatos, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: