Principală » 2015 » Ianuarie » 12 » Emisiunea Un Show Pacatos de luni 12 ianuarie 2015 online
12:36
Emisiunea Un Show Pacatos de luni 12 ianuarie 2015 online
Incepe o saptamana cu noutati din showbiz, pe care le puteti afla in emisiunea Un show pacatos de luni seara, 12/ianuarie/2015, emisiunea inregistrata integral, dar si cele mai importante momente video fiind disponibile mai jos, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 12.01.2015, Dan Capatos va asteapta cu noi stiri din lumea mondena, noutati la care nu te asteptai. Afla care sunt acestea la noi pe site, imediat dupa difuzare.


Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: Un Show Pacatos, Online, full, de azi, un show pacatos 12 ianuarie 2015, capatos, un show pacatos 12.01.2015, Emisiunea, integral, inregistrat | Rating: 1.0/1
Total comentarii : 2
2  
Adriana Bahmuteanu, un model de neurmat, un om extrem de conflictual si hormonal... Am remarcat o replica a Adrianei: "i-am imprumutat lui Prigoana 10, 15 milioane, care nu sunt bani " ! Adriana sa nu uite ca sunt oameni care muncesc, o luna pe acesti bani ! Sunt pensionari care traiesc cu 10% din aceste sume ! Sa-i fie rusine, sa se duca in mahalaua de unde a aparut aceasta nociva si cancer a societatii, un om execrabil si mediocru !!! Dati-o afara !!!

1  
Sa va fie rusine pt infectiile astea de emisiuni care le faceti. Sa va puneti copiii sa se uite la asemenea infectii si sa vedem ce vor avea de invatat. Chiar si la orele adestea ar trebui sa fiti interzisi sa mai apareti si voi si invitatii pe care ii platiti pentru asemenea circ

Prenume *:
Email *:
Cod *: