Principală » 2014 » Octombrie » 1 » Emisiunea Un show pacatos de luni 29 septembrie 2014 online
23:10
Emisiunea Un show pacatos de luni 29 septembrie 2014 online
Nu rata un show de senzatie in aceasta seara, 29/septembrie/2014 la Un Show Pacatos, unde vor fi invitati Oana si Viorel Lis. Afla amanunte despre relatia care o mai au acestia, in detaliile date mai jos, dar si in filmarile puse la dispozitie.
Oana Lis a fost acuzata ca a fost vazuta in compania unui domn la un restaurant pe care-l frecventeaza, consumand cateva sticle de vin cu acesta. Aceasta dezminte acest lucru, spunand foarte revoltata ca ea, spre deosebire de sotul ei, nu l-a inselat niciodata.
De altfel, Viorel Lis isi doreste cu ardoare sa se impace cu sotia lui, aceasta fiind indiferenta la dorinta acestuia. Vezi detalii mai jos, momente din emisiunea Un Show Pacatos prezentata de Dan Capatos de luni seara, 29.09.2014.


Rezumatul emisiunii:

In emisiunea de azi, in platoul de la Un Show Pacatos au fost invitati Oana si Viorel Lis. Viorel Lis afirma ca nu el a inselat-o pe Oana, ci ea l-a inselat pe el prima data. Este nemultumit de faptul ca aceasta vine tarziu acasa si sta numai in oras, fara el. Acestia se contrazic in afirmatii unul pe celalalt. Acesta o acuza pe ea ca l-a inselat, si din aceasta cauza s-a apucat de consumat alcool in fiecare seara si sa bea de suparare. Spune ca in sufletul lui inca o iubeste pe Oana si vrea sa se impace cu ea. Oana il acuza pe acesta ca se duce in fiecare zi la jocuri de noroc si ii reproseaza faptul ca nu are voie sa consume alcool.
Reporterul de la Un Show Pacatos afirma ca a aflat faptul ca Oana a fost vazuta in compania unui tanar intr-un restaurant. Aceasta dezminte acest lucru, fiind chiar foarte revoltata, spunand ca nu l-a inselat niciodata pe Viorel Lis. Viorel ii reproseaza faptul ca aceasta iese de mult timp cu prietena ei la masa si e deranjat de lucrul asta ca nu stie sigur cu cine iese ea in oras.
Viorel Lis afirma ca vrea sa se impace cu sotia lui, ca ar fi placerea lui sa se impace si ca ii simte lipsa. Aceasta nu poate uita insa ceea ce i-a facut, neputand sa-si recastige increderea pierduta in el. Ce or decide acestia, vom vedea pe parcurs.
Deasemenea, Anna Lesko va fi invitata in platoul emisiunii, aceasta venind cu un nou single "Foc si scum" ce-l puteti asculta in filmarile de mai jos.

Vezi aici momentul asteptat de barbati la Un Show Pacatos, dansul lasciv al Loredanei Chivu si al Anei Maria Mocanu din aceasta seara.


Vezi ce declaratii a dat Viorel Lis jurnalistilor in stare de ebrietate. Acesta afirma ca nu el a inselat-o pe Oana, ci ea l-a inselat pe el prima data. Este nemultumit de faptul ca aceasta vine tarziu acasa si sta numai in oras, fara el. Urmareste cele afirmate, mai jos.


Viorel si Oana Lis se contrazic in afirmatii unul pe celalalt. Acesta o acuza pe ea ca l-a inselat, si din aceasta cauza s-a apucat de consumat alcool in fiecare seara si sa bea de suparare. Spune ca in sufletul lui inca o iubeste pe Oana si vrea sa se impace cu ea. Oana il acuza pe acesta ca se duce in fiecare zi la jocuri de noroc si ii reproseaza faptul ca nu are voie sa consume alcool.


Reporterul de la Un Show Pacatos afirma ca a aflat faptul ca Oana a fost vazuta in compania unui tanar intr-un restaurant. Aceasta dezminte acest lucru, fiind chiar foarte revoltata, spunand ca nu l-a inselat niciodata pe Viorel Lis. Viorel ii reproseaza faptul ca aceasta iese de mult timp cu prietena ei la masa si e deranjat de lucrul asta ca nu stie sigur cu cine iese ea in oras.


Viorel Lis afirma ca vrea sa se impace cu sotia lui, ca ar fi placerea lui sa se impace si ca ii simte lipsa. Aceasta nu poate uita insa ceea ce i-a facut, neputand sa-si recastige increderea pierduta in el. Ce or decide acestia, vom vedea pe parcurs. Urmariti aici discutia purtata intre ei la Un Show Pacatos.


Anna Lesko a facut show de senzatie in platoul de la Un Show Pacatos, la sfarsitul emisiunii. Urmareste cum a interpretat aceasta noul ei single "Foc si scrum".
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: Un Show Pacatos, un show pacatos 29.09.2014, Online, un show pacatos 29 septembrie 2014, de luni, de azi, emisiuni, capatos, video, asistente | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: