Principală » 2014 » Octombrie » 7 » Emisiunea Un show pacatos de luni 6 octombrie 2014 online
15:30
Emisiunea Un show pacatos de luni 6 octombrie 2014 online
Vezi care au fost subiectele principale ale emisiunii Un show Pacatos prezentat de Dan Capatos, din aceasta seara, 06.10.2014. Acesta l-a avut ca invitat special in platou pe Viorel Lis, care ne va vorbi despre hotararile pe care le-a luat in legatura cu Oana Lis, dar si cu copilul pe care aceasta se presupune ca-l are. Vezi ce teste a facut acesta pentru a fi convins in totalitate de ceea ce afirma sotia lui, in detaliile date mai jos.
Tot in emisiunea Un Show Pacatos de azi, 6/octombrie/2014, Codin Maticiuc va veni in platou pentru a povesti de noua lui carte, si din ce cauza este deranjata prietena lui ca a scris aceasta carte. Vezi detalii mai jos.


Codin Maticiuc a dat o petrecere funebra de ziua lui, cu calugarite sexy, cruci si coliva in loc de tort, afirmand ca a inmormantat o perioada din timp. Acesta este suparat pe faptul ca au aparut poze in presa, facute de personalul restaurantului. Acesta mai este suparat si pe faptul ca pe prietena lui o deranjeaza cartea scrisa de el.

Dupa ce Oana a facut testul de sarcina pentru a doua oara in fata lui, pentru a-i dovedi ca este insarcinata, Viorel Lis a decis ca trebuie chiar el sa faca niste teste sa vada daca el mai poate face copii, si daca el este tatal. La aflarea acestora, Oana a afirmat indignata ca el poate face copii, pentru ca a mai facut doi, si ca nu era nevoie sa faca testele, deoarece ea nu l-a inselat niciodata. Acesta afirma ca va afla rezultatul testului peste cateva zile.

Playlist
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: Un Show Pacatos, un show pacatos 6 octombrie 2014, un show pacatos 06.10.2014, Online, de azi, stiri, emisiuni, capatos, Showbiz, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: