Principală » 2014 » Octombrie » 22 » Emisiunea Un Show Pacatos de marti 21 octombrie 2014 online
09:58
Emisiunea Un Show Pacatos de marti 21 octombrie 2014 online
Urmareste online detalii din emisiunea Un Show Pacatos de marti seara, 21/octombrie/2014 disponibile la noi pe site. Afla cin este primul transsexual din Romania si ce probleme i-a cauzat acest lucru dupa 20 de ani de la operatie. Deasemenea, aflam si prin ce blestem crede Mariana Calfa ca trece, de nu mai vrea sa dezbrace rochia de mireasa, pana nu se marita.
Afla si multe alte subiecte din showbiz discutate in emisiunea lui Capatos de azi, 21.10.2014.

Emisiunea completa o gasiti mai jos!!

Raluka a venit in platoul de la Un Show Pacatos pentru a vorbi de ultimele ei colaborari cu Dj.Sava, si pentru a-si prezenta noul ei single "Never give up".Raluka - "Never give up"


Mariana Calfa afirma ca destinul i se impotriveste in ultimul timp, si-l considera ca pe un blestem asupra ei faptul ca acum cand a decis sa se marite, preotul pe care trebuia sa o cunune pe ea si pe iubitul ei, a murit. Aceasta este decisa sa nu mai dezbrace rochia de mireasa pana nu se marita, umbland imbracata in ea chiar si cand se duce la piata...Pictorita Mariana Calfa a venit in platou pentru a vorbi despre blestemul care s-a abatut asupra ei, de a nu se marita, fiind a treia oara cand amana nunta cu iubitul ei.


Silviu, Dj-ul de la Un Show Pacatos a acceptat provocarea asistentei Ana, de a-l duce acasa, aceasta avand carnet de ceva timp.


Primul transsexual din Romania a venit in platoul de la Un Show Pacatos pentru a-si prezenta problemele pe care le are de cand a avut interventia chirurgicala pentru a-si schimba sexul, in anul 1995. Acesta are probleme grave in ultimul timp, necesitand o interventie chirurgicala, neputand-o avea din cauza banilor.


Ioan Lascar, medicul chirurg care l-a operat pe primul transsexual din Romania, a intrat telefonic in direct, pentru a lamuri starea transsexualului si pentru a-l sfatui pe acesta ce trebuie sa faca deacum incolo.


VIDEO INTEGRAL
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: Un Show Pacatos, Online, full, de azi, un show pacatos 21.10.2014, capatos, Emisiunea, video, integral, un show pacatos 21 octombrie 2014 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: