Principală » 2014 » Octombrie » 28 » Emisiunea Un show pacatos de marti 28 octombrie 2014 video online
14:30
Emisiunea Un show pacatos de marti 28 octombrie 2014 video online
Urmareste online emisiunea inregistrata Un Show Pacatos de marti seara, 28.10.2014, video disponibil dupa difuzare. Afla cele mai noi stiri din showbiz, unele dintre cele mai discutate de azi fiind: Viorel si Oana Lis se gandesc serios la divort, dupa intamplarile din ultima perioada. Afla daca acestia au facut sau vor face sigur acest pas.
Tot in emisiunea lui Capatos de azi, 28/octombrie/2014, vom afla si detalii despre cazul Narcisei. Aceasta se pare ca a fost recent eliberata, sub control judiciar, dupa doar 3 zile de retinere. Afla ce are de declarat atat Nicolae Guta, cat si Madalina, iubita acestuia, dupa cele aflate.

Certuri intre sotii Lis din cauza presupusului amant al Oanei Lis.


Emisiunea a inceput cu un dans sexy al asistentelor Ana si Loredana.


EMISIUNEA PARTIALA!!
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: un show pacatos 28 octombrie 2014, Un Show Pacatos, narcisa eliberata, Online, full, un show pacatos 28.10.2014, de azi, capatos, Emisiunea, integral | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 4
4  
cik nu s.ar uita la ala........pai daca s.a uitat la viorel lis restul sunt parfum

3  
EU NU CRED CA OANA LAR FI INSELAT PE D UL LIS!!! ALA E UN MINCINOS,NU CRED CA SAR UITA OANA LA ASA CEVA!!!! AI GRIJA OANA CE PRIETENI ITI ALEGI!!!

2  
Sincer iti meriti soarta.

1  
Oana vorbeste mai putin pt.ca te bagi in cacat singura.Ai vreo problema cu moldovenii in general sau doar cu iubitul tau din Bacau?

Prenume *:
Email *:
Cod *: