Principală » 2014 » Octombrie » 8 » Emisiunea Un Show Pacatos de marti 7 octombrie 2014 online
15:59
Emisiunea Un Show Pacatos de marti 7 octombrie 2014 online
Dan Capatos va asteapta si astazi, 7/octombrie/2014 cu noi dezvaluiri facute din partea sotilor Lis, la Un Show Pacatos. O doamna care nu a vrut sa-i fie descoperita identitatea, afirma la Un Show Pacatos ca are un copil de 4 ani cu Viorel Lis, acesta dezmintind totul. Deasemenea, vom afla rezultatul fertilitatii facut de Viorel Lis, si ce are de spus dupa acel rezultat, daca isi va asuma responsabilitatile de parinte.
Tot in emisiunea de marti seara, 07.10.2014, vom afla de ce au ajuns Denisa Bita si Simona Trasca in culmea disperarii.

Simona Trasca si Denisa bita au venit in platoul de la Un Show Pacatos pentru a povesti peste ce relatii au trecut, fiind foarte disperate deasemenea ca sunt singure, desi sunt curtate de foarte multi baieti. Simona Trasca afirma ca s-a despartit de ultimul ei iubit, din cauza ca a fost inselata, chiar si in timp ce ea era in doliu.

O doamna a afirmat in platoul lui Capatos ca ea are o fetita impreuna cu Viorel Lis de 4 ani, acesta refuzand sa o mai vada in ultimele 3 luni. Viorel Lis afirma ca e o aberatie, ca oricine poate face afirmatii de genu, nu are niciun copil si e o porcarie toata povestea asta.
Viorel Lis a facut testul fertilitatii, pentru a fi sigur ca poate face copii, iar acesta a iesit pozitiv. Oana afirma ca este foarte fericita ca are un copil cu Viorel Lis, in schimb Viorel spune ca nu si-a dorit un copil, dar acum nu mai are ce face decat sa o ajute pe Oana.

Aici puteti urmari catev din cele mai importante momente video din emisiune.
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: Un Show Pacatos, Online, un show pacatos 07.10.2014, de azi, capatos, emisiuni, antena 1, video, un show pacatos 7 octombrie 2014 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: