Principală » 2014 » Octombrie » 3 » Emisiunea Un show pacatos de miercuri 1 octombrie 2014
23:38
Emisiunea Un show pacatos de miercuri 1 octombrie 2014
In emisiunea lui Capatos, Un Show Pacatos de miercuri seara, 1/octombrie/2014, vom urmari un material in care echipa de la Un Show Pacatos impreuna cu Mara Banica au avut permisiunea de la doamna Stefanescu pentru a-l da afara din locuinta pe Costin Marculescu. Vezi ce deranj a facut acesta, ce nemultumiri are in privinta asta, si daca a fost in stare sa multumeasca pentru ceea ce a primit. Acestea le vor discuta si Dan Capatos cu Mara Banica in platoul emisiunii. Afla detalii despre acestea, in descriile de mai jos.
Dealtfel, Oana si Viorel Lis vor fi prezenti in emisiune. Afla cum a reactionat Oana la aflarea vestii ca va fi mamica, ce temeri dar si ce multumiri are. Aflam si ce parere are Viorel Lis despre acest fapt, daca-si va asuma statutul de tata si daca o va sprijini pe aceasta. Aflati amanunte in momentele video de mai jos din emisiunea de azi, 01.10.2014.

Costin Marculescu a fost fortat sa evacueze casa doamnei Stefanescu, la cererea acesteia, in prezenta Marei Banica si a celor de la Antena. Marculescu a fost filmat in timp ce-si strangea lucrurile, nescotand o vorba si fiind foarte suparat. La intrebarea reporteritei daca are sa-i transmita un mesaj doamne Stefanescu de multumire ca l-a lasat sa stea in casa ei fara bani, acesta a spus ca nu are, fiind grabit sa plece.


Proprietara vilei in care au locuit sotii Marculescu fara sa plateasca, a dat detalii despre cum s-a intamplat totul, si cu ce a fost suparata de acesta. Afirma ca in luna iulie i-a spus ca are nevoie sa locuiasca in vila ei, deoarece nu are unde sa stea, fiind vorba de 2, 3 saptamani, trecand deatunci 3 luni. Afirma ca a luat decizia de a-l da afara din vila deoarece are lucruri foarte scumpe in casa si nu stie ce se intampla acolo, fiind la o distanta mare de Romania, si ca si-a pierdut increderea in Costin.


Mara Banica afirma ca pe doamna Stefanescu a facut-o mai mult sa-l dea afara din casa pe Marculescu, dubiosenia sotiei lui si faptul ca bea foarte mult in casa, consumandu-i chiar si vinul de colectie al doamnei Stefanescu. Vezi imagini cum a lasat acesta in vila in care a locuit, si pareri si detalii despre el, discutate de Mara Banica, criticat chiar si de prezentatorul emisiunii, Dan Capatos.


Vezi reactiile Oanei Lis dupa aflarea vestii si anume, ca este insarcinata. Isi dorea de mult timp un copil, dar crede ca nu era momentul potrivit, deoarece este distrusa de durere, si e constienta ca-l va creste singura.


Oana Lis afirma ca Viorel Lis nu-si doreste copii, ca a luat singura decizia de a face tratament pentru a face un copil.


In emisiunea de azi a fost invitat si Viorel Lis pentru a-si spune parerea despre faptul ca este tatic. Viorel crede ca Oana nu este insarcinata, si face acest lucru pentru a-l impresiona. Mai spune ca ar dori sa faca testul in prezenta lui, neavand incredere in Oana.
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: Un Show Pacatos, un show pacatos 01.10.2014, Online, Oana Lis, de azi, capatos, emisiuni, dat afara, un show pacatos 1 octombrie 2014, marculescu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: