Principală » 2014 » Octombrie » 22 » Emisiunea Un show pacatos de miercuri 22 octombrie 2014 online
12:38
Emisiunea Un show pacatos de miercuri 22 octombrie 2014 online
Afla cele mai incendiare stiri din lumea showbiz-ului, in emisiunea prezentata de Dan Capatos, Un Show Pacatos de miercuri seara, 22/octombrie/2014, detaliile despre subiectele discutate fiind disponibile la noi pe site.
Afla detalii despre noul scandal dintre Oana si Viorel Lis. Aceasta este acuzata cum ca l-ar fi inselat pe Viorel cu un barbat mult mai tanar, afla ce are de spus aceasta in emisiunea Un Show Pacatos de azi, 22.10.2014. Tot astazi, aflam noutati despre Andreea Mantea si Cristi Mitrea, ce declaratii i-a facut aceasta, dar si prin ce perioasa buna trece Cristi, aflam in emisiunea lui Capatos de azi.

Asculta noul single al Oanei Radu "Fara glas"


Oana Lis a fost surprinsa intr-un restaurant cu un barbat, aceasta afirmand ca este doar un simplu prieten, insa ceilalti presupun ca este amantul acesteia. Vezi ce are aceasta insa de declarat, dar si ce parere are Viorel Lis despre iesirile sotiei lui.


Asa...se pare ca Oana si Viorel Lis inca mai au nevoie de bani, si au venit cu un nou scenariu la Un Show Pacatos, acela cum ca Oana ar fi surprinsa cu un barbat, si l-ar fi inselat pe Viorel. Vezi intregul scenariu, in filmarea de mai jos.Asistentele lui Capatos, Ana si Loredana imbracate in alb si negru, danseaza provocator in platoul de la Un Show Pacatos.


EMISIUNEA COMPLETA
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: Un Show Pacatos, un show pacatos 22 octombrie 2014, un show pacatos 22.10.2014, Online, full, de azi, capatos, Emisiunea, video, integral | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: