Principală » 2014 » Noiembrie » 6 » Emisiunea Un Show Pacatos de miercuri 5 noiembrie 2014 online
23:37
Emisiunea Un Show Pacatos de miercuri 5 noiembrie 2014 online
Afla cele mai noi stiri din showbiz, dezbatute in platoul lui Capatos in emisiunea Un Show Pacatos de miercuri seara, 5/noiembrie/2014, inregistrarile video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea lui Capatos de azi, 05.11.2014 vor fi invitati in platou cei 4 amorezi, sotii Lis impreuna cu presupusul amant al Oanei si iubita lui. Se pare ca Vali a fost batut in plina strada, fara mila, afla motivul in aceasta seara in emisiune. Tot astazi, Simona Trasca va veni in platou pentru a-si spune necazul, si anume, aceasta este nevoita sa faca a 4-a operatie la nas, dupa un incident ce l-a avut dupa remodelarea nasului.

Asistentele de la Un Show Pacatos: Ana si Loredana!


Amantul Oanei Lis, Vali, a fost batut in strada de doi necunoscuti. Acesta este sigur de faptul ca Viorel Lis i-a pus pe acestia sa-l bata. Barbatul marturiseste ca a trait clipe de groaza, ramanand si fara respiratie cand cei doi dadeau in el ca intr-un sac.


In acuzarea lui Vali, amantul Oanei Lis, cum ca Viorel Lis ar fi cel care i-ar fi pus pe cei doi sa-l bata, acesta se apara spunandu-i sa-l scoata pe el din calcul, ca nu are nicio treaba cu cele intamplate.


Viorel Lis isi urmareste sotia pentru a afla adevarul despre ea, si pentru a vedea cu cine umbla aceasta. Aceasta a fost surprinsa intr-un parc de copii, apoi la biserica, dupa care a fost surprinsa la "pacanele", iar mai apoi s-a dus la amanet pentru a-si revendica aurul bagat de Viorel Lis in amanet.


Vezi reactiile Oanei dupa ce a aflat ca a fost urmarita de sot.


Vezi noul single al lui Keo - "Dupa furtuna".


EMISIUNEA COMPLETA !!
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: Un Show Pacatos, monden, Online, de azi, stiri, un show pacatos 5 noiembrie 2014, un show pacatos 05.11.2014, capatos, Showbiz, Emisiunea | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: