Principală » 2014 » Octombrie » 10 » Emisiunea Un Show Pacatos de miercuri 8 octombrie 2014 online
15:10
Emisiunea Un Show Pacatos de miercuri 8 octombrie 2014 online
In emisiunea Un Show Pacatos de miercuri seara, 08.10.2014, Dan Capatos le vor avea ca invitate special in platoul emisiunii pe Mara Banica si pe fosta iubita a actualului iubit al Oanei Zavoranu.
Aceasta vine sa nege toate cele spuse de fostul ei iubit, ba mai mult, acuzandu-l pe acesta ca este un escroc si ca umbla dupa femei cu bani. Intervine si mama Oanei Zavoranu, doamna Marioara, care afirma ca aceasta impreuna cu Alex trebuiau sa-si rezolve problemele de familie acasa, si nu la televizor, facandu-se remarcati pe baza Oanei Zavoranu.
Mai multe detalii puteti urmari si in Playlist-ul de mai jos, unde puteti urmari cele mai importante momente din emisiunea lui Capatos de azi, 8/octombrie/2014.


Subiectele zilei:

Aflam in emisiunea de azi despre iubitul Oanei Zavoranu, Alex, ca mai are 2 frati, dintre care unul geaman, iar parintii lui nu au o stare financiara tocmai buna, din aceasta cauza speculandu-se ca ii plac femeile mai mari ca el, si cu bani...
Fosta iubita a lui Alex, iubitul Oanei Zavoranu, a venit in platoul emisiunii pentru a vorbi despre relatia pe care a avut-o cu acesta, din punctul ei de vedere. In platou a fost invitata si Mara Banica, prin care au fost transmise mesajele lui Alex, in direct. Femeia a declarat ca nu-i pare rau ca a facut acel copil cu Alex, pentru ca si-l dorea foarte mult. Deasemenea spune ca este un om violent, care a agresat-o in a patra luna de sarcina, prefacut, care umbla dupa femei cu bani si a avut nenumarate scene de sinucidere. Mama Oanei Zavoranu a intervenit si ea in direct, spunand ca femeia isi face reclama pe spatele Oanei, si ca problemele trebuiau sa si le rezolve doar cu el, si nu la televizor.

Mai jos aveti la dispozitie si un Playlist cu cele mai importante momente video din emisiunea de azi, printre care si cele mentionate mai sus.

Playlist
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: oana zavoranu, Un Show Pacatos, Alex, un show pacatos 8 octombrie 2014, Online, un show pacatos 08.10.2014, de azi, emisiuni, capatos, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: