Principală » 2014 » Octombrie » 27 » Emisiunea Un show pacatos din 27 octombrie 2014 video online
21:01
Emisiunea Un show pacatos din 27 octombrie 2014 video online
Urmareste cele mai palpitante stiri din lumea mondena, prezentate de Dan Capatos in emisiunea Un Show Pacatos de luni seara, 27/octombrie/2014, online la noi pe site.
In emisiunea de azi, aflam ce s-a intamplat intre Viorel si Oana Lis, dupa ce au fost surprinsi cum Viorel a bruscat-o pe aceasta. Tot astazi se va vorbi si despre decizia lui Nicolae guta de a amana botezul fiicei lui, din cauza ca Narcisa e in inchisoare. Desi acesta pare destul de hotarat, Madalina spune ca botezul va avea loc, ca nu-si va lasa fata nebotezata din cauza lui Narcisa. Tot de la aceasta aflam si ca Nicolae Guta a santajat-o sa-si retraga plangerea impotriva lui Narcisa, si-i va pune casa pe numele ei. Afla detalii despre acestea, dar si multe alte noutati din showbiz, in emisiunea Un Show Pacatos de azi, 27.10.2014.
$CUT$
Emisiunea incepe cu dansul provocator al asistentelor, Ana Maria si Loredana.


Viorel Lis se pare ca si-a pierdut controlul si mai avea un pic si-o trantea de pamant pe sotia lui insarcinata, Oana Lis, de fata cu trecatorii din fata blocului.


Lora a avut parte de o surpriza din partea prietenelor ei cele mai apropiate. Acestea au dat navala in apatamentul Lorei, si i-au organizat o mica surpriza Lorei, care abia venise de la un concert.


Vezi si noul single al Lorei "Arde", interpretat in platoul lui Capatos.


EMISIUNEA COMPLETA!!
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: un show pacatos 27 octombrie 2014, Un Show Pacatos, un show pacatos 27.10.2014, Online, de azi, capatos, Emisiunea, video, integral, inregistrat | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: