Principală » 2014 » Septembrie » 29 » Emisiunea X Factor de vineri 26 septembrie 2014 online
12:38
Emisiunea X Factor de vineri 26 septembrie 2014 online
Urmareste o noua editie din noul sezon X Factor cu Delia, Stefan Banica Junior si Horia Brenciu, de azi 26.09.2014 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30.
Aici puteti gasi cele mai importante momente din emisiunea de vineri seara, 26/septembrie/2014 si puteti afla care sunt concurentii ce vor fi acceptati din preselectii in etapa urmatoare, dar si descrierea fiecaruia in parte si rezumatul emisiunii, mai jos.


Vezi ce s-a intamplat in a doua gala a emisiunii X Factor:
Ceea ce puteti urmari in emisiunea X Factor de azi puteti urmari la noi pe site: Juratii sunt rasplatiti cu daruri din partea concurentilor X Factor, din toate partile lumii;
Denis Borovina isi doreste sa devina un star cunoscut in toata tara. Acesta interpreteaza melodia lui Pharrell Williams : "Happy", despre care spune acesta, ca parca ar fi compusa pentru el, atat de bine se regaseste in ea. Juriul este foarte entuziasmat de cum s-a prezentat si a cantat Denis Borovina, spunand ca a adus buna dispozitie, si are multa carisma. Acesta primeste 3 de DA si trece in urmatoarea etapa.

Alexandru Grosu este patiser, si a venit la X Factor cu gandul de a-si gasi o iubita. Acesta a interpretat melodia lui Gabriel Dorobantu: "Hai, vino iar in gara noastra mica". In timpul interpretarii, acesta a invitat o fata din public caruia i-a dedicat piesa, starnind amuzamentul juriului. Stefan Banica i-a oferit un DA, in schimb Delia si Horia Brenciu au zis NU. Concurentul nu trece in etapa urmatoare.

Silviu Murariu este foarte increzator in sine. Acesta a fost provocat de Delia sa o cucereasca, iar el i-a interpretat piesa. Acesta a interpretat piesa lui Aurelian Andreescu: "Copacul", surprinzand si cucerind atat juriul cat si publicul, mai ales si prin talentul lui de a canta la chitara. Delia considera despre Silviu ca este o persoana sensibila, se simte aproape cucerita de el si il vrea in echipa ei, Stefan a considerat ca pentru el, Aurelian Andreescu a fost vocea cea mai masculina din tara, apreciind la Silviu ca a putut canta aceasta piesa. Baiatul a primit 3 de DA si merge in etapa urmatoare.

Helena Abegaz se considera o pasionata in ale muzicii inca de mica, povestind faptul ca ea venea cu ciocolati si fructe acasa, primind de la oamenii din tramvai, autobuz, care o auzeau cantand. Aceasta mai spune ca a avut o formatie care s-a destramat, si a facut o pauza pentru a se gandi la ceea ce va face pe viitor, si a ajuns la X Factor. Helena a interpretat melodia lui Jennifer Holiday "And I am telling you" in stilul ei caracteristic, fascinand prin unicitatea pe care o are in voce. Acesta trece in etapa urmatoare.

O noua aparitie ciudata pe scena a fost Veronica Fermecatoarea, care a fost prezenta si in ultimele 2 sezoane, afirmand ca a visat ca a facut amor cu Chelu. Aceasta vine sa starneasca din nou, amuzamentul juriului si pubiclului. A interpretat melodia lui Rocco Granata - ”Marina”. Aceasta primeste 2 de NU din partea lui Stefan si a lui Horia, in schimb Delia i-a acordat un DA, deci nu trecce in etapa urmatoare.

Danut Matei, cu numele de scena Danut de la Craiova, afirma ca va face un show incredibil. Spune ca va canta "Mama a venit acasa", melodia unui solist. Horia i-a intrerupt momentul lui Danut de la Craiova, chemandu-i nevasta in platou, pentru a face show-ul care l-a promis. Horia spune ca cel mai mare castig pentru el a fost ca sotia acestuia a dansat cu SpiderMan, amuzandu-se pe seama acestuia. A primit 3 de NU, plecand dezamagit de pe scena.

Trupa Studio 7 este formata dintr-o farmacista, un medic stomatolog si o corista din cadrul Filarmonicii din Craiova. La prezentare, Delia a recunoscut una dintre componentele trupei, afirmand ca a mai fost la X Factor. Trupa Studio 7 au interpretat melodia lui Janis Joplin - "Mercedes Benz". Stefan Banica s-a aratat incantat inca din prima clipa de sincronizarea celor 3. Stefan afirma ca se completeaza unul pe celalalt, ca a auzit 3 voci foarte bune, iar pentru aceasta, au primit 3 de DA din partea juratilor. Au fost pusi sa continue sa cante si la plecare, din placerea care au creat-o.

Elena Petcu are 16 ani, si considera ca atuul ei este ca e frumoasa, mama ei fiind foarte atenta la orice detaliu in legatura cu ea. La prezentare, Horia a fost uimit de pantofii pe care ii poarta, si a provocat-o sa se incalte cu ei intr-un minut. Elena interpreteaza impecabil melodia lui Whitney Houston "I have nothing", uimind atat publicul cat si juriul. Stefan afirma ca Elena a avut dinamica, si admira faptul ca nu a incercat sa o imite pe Whitney Houston. Delia spune despre ea ca este curajoasa, si nu s-a lasat intimidata de momentul cu sandala. A primit 3 de DA, si felicitarile juriului.

Eliza Casapu e plina de incredere de sine, si a venit la X Factor pentru a demonstra celorlalti ca poate duce ceva pana la capat. Aceasta este provocata de Horia Brenciu sa-i arate cum linisteste un copil mic, starnind amuzamentul celorlalti. Eliza interpreteaza melodia lui Whitney Houston - "I have nothing", fiind intrerupta de Horia Brenciu. Aceasta a primit 3 de NU, plecand dezamagita.

Cobilean Constantin este antrenor de lupte libere, afirma ca-i place muzica de mic, si a venit la X Factor pentru a-si da o sansa. Constantin Cobilean a interpretat melodia lui Joe Cocker - "You are so beautiful". A impresionat juriul prin vocea lui puternica si plina de romantism. Constantin a primit 3 de DA si trece in etapa urmatoare.

4 eleve de 16 si 17 ani formeaza trupa "Wings". Au cantat la X Factor melodia interpretata de Little Mix - ”Wings”. Juriul le-au criticat dur pe acestea, Delia spunand ca doar doua dintre acestea au cantat bine, celelalte doua, nu. Totodata, doar Delia a fost cea care le-au dat un DA, Stefan si Brenciu spunand NU. Dupa ce au discutat, juriul le-au chemat din nou pe cele 4 pe scena, oferindu-le o sansa doar celor doua fete propuse de Delia. Cu greu, acestea au acceptat, in schimb juriul a ramas la acelasi rezultat, acestea neavand sansa sa treaca mai departe.

Iuliana Dobre vine plina de energie si incredere in sine pe scena X Factor. A interpretat melodia lui Pink "So what". Delia a afirmat despre Iuliana Dobre ca seamana perfect cu o persoana indragita ei, Laura Stoica. Aceasta a primit 3 de DA si a trecut in etapa urmatoare.

Silviu Radu a venit la X Factor indrumat de sotia lui. Acesta amuza juriul prin felul lui amuzant de a fi. Silviu Radu interpreteaza melodia lui Mihai Margineanu "Ma iubeste femeile". Acesta a starnit amuzamentul juriului, Horia trimitandu-i filmarea cu melodia interpretata de concurent lui Margineanu, acesta raspunzandu-i sa-l dea afara din concurs, deoarece are gusturi indoielnice.

Rafaelo Varga are 16 ani, si a fost parasit de parinti la numai 3 ani. Rafaelo canta melodia lui Deepcentral "O stea", dar si melodia lui Stefan Banica Junior, "Cum am ajuns să te iubesc". Acesta s-a emotionat si a inceput sa planga in timpul interpretarii, fiind incurajat de public. Rafaelo a emotionat juriul pana la lacrimi prin povestea si prin interpretarea lui ce a transmis un mesaj trist. A primit 3 de DA si a mers in etapa urmatoare.

Juratii au primit daruri din toate colturile tarii, din partea concurentilor.


Denis Borovina isi doreste sa devina un star cunoscut in toata tara. Vezi prezentarea acestuia, cum se autocaracterizeaza, dar si cum s-a descurcat in fata juriului, aici.


Denis Borovina interpreteaza melodia lui Pharrell Williams : "Happy", despre care spune acesta, ca parca ar fi compusa pentru el, atat de bine se regaseste in ea.


Juriul este foarte entuziasmat de cum s-a prezentat si a cantat Denis Borovina, spunand ca a adus buna dispozitie, si are multa carisma. Acesta primeste 3 de DA si trece in urmatoarea etapa.


Alexandru Grosu este patiser, si a venit la X Factor cu gandul de a-si gasi o iubita. Urmareste aici intreaga lui prezentare


Alexandru Grosu a interpretat melodia lui Gabriel Dorobantu: "Hai, vino iar in gara noastra mica". In timpul interpretarii, acesta a invitat o fata din public caruia i-a dedicat piesa, starnind amuzamentul juriului. Stefan Banica i-a oferit un DA, in schimb Delia si Horia Brenciu au zis NU. Concurentul nu trece in etapa urmatoare. Vezi momentul aici.


Silviu Murariu este foarte increzator in sine. Acesta a fost provocat de Delia sa o cucereasca, iar el i-a interpretat piesa.


Silviu Murariu a interpretat piesa lui Aurelian Andreescu: "Copacul", surprinzand si cucerind atat juriul cat si publicul, mai ales si prin talentul lui de a canta la chitara.


Delia considera despre Silviu ca este o persoana sensibila, se simte aproape cucerita de el si il vrea in echipa ei, Stefan a considerat ca pentru el, Aurelian Andreescu a fost vocea cea mai masculina din tara, apreciind la Silviu ca a putut canta aceasta piesa. Baiatul a primit 3 de DA si merge in etapa urmatoare. Urmareste intregul moment, aici.


Helena Abegaz se considera o pasionata in ale muzicii inca de mica, povestind faptul ca ea venea cu ciocolati si fructe acasa, primind de la oamenii din tramvai, autobuz, care o auzeau cantand. Aceasta mai spune ca a avut o formatie care s-a destramat, si a facut o pauza pentru a se gandi la ceea ce va face pe viitor, si a ajuns la X Factor.


Helena a interpretat melodia lui Jennifer Holiday "And I am telling you" in stilul ei caracteristic, fascinand prin unicitatea pe care o are in voce.


Horia afirma ca el considera ca are cel mai traznet vibrat pe care l-a auzit in viata lui, Delia spune ca nu s-a asteptat sa iasa sunetele alea din ea, in schimb, Stefan Banica a criticat faptul ca nu a interpretat corect piesa, si ca a transmis gresit sentimentul, acordandu-i un NU. In schimb, Delia si Horia i-a acordat 2 de DA si a trecut in etapa urmatoare.


O noua aparitie ciudata pe scena a fost Veronica Fermecatoarea, care a fost prezenta si in ultimele 2 sezoane, afirmand ca a visat ca a facut amor cu Chelu. Aceasta vine sa starneasca din nou, amuzamentul juriului si pubiclului. Vezi momentul, aici.


Vezi interpretarea Veronicai Fermecatoarea : Rocco Granata - ”Marina”. Aceasta primeste 2 de NU din partea lui Stefan si a lui Horia, in schimb Delia i-a acordat un DA.


Pentru acomodare, concurentii au trecut mai intai pe la panoul X Factor. Amuza-te si vezi interpretarile acestora, aici.


Danut Matei, cu numele de scena Danut de la Craiova, afirma ca va face un show incredibil. Spune ca va canta "Mama a venit acasa", melodia unui solist.


Horia i-a intrerupt momentul lui Danut de la Craiova, chemandu-i nevasta in platou, pentru a face show-ul care l-a promis. Horia spune ca cel mai mare castig pentru el a fost ca sotia acestuia a dansat cu SpiderMan, amuzandu-se pe seama acestuia. A primit 3 de NU, plecand dezamagit de pe scena.


Dupa momentul lui Danut de la Craiova, Stefan Banica nu l-a putut uita pe acesta, intreband toti concurentii din Craiova daca-l cunosc pe acesta, Danut de la Craiova care interpreteaza melodia "Mama a venit acasa". Vezi momentul amuzant, aici.


Trupa Studio 7 este formata dintr-o farmacista, un medic stomatolog si o corista din cadrul Filarmonicii din Craiova. La prezentare, Delia a recunoscut una dintre componentele trupei, afirmand ca a mai fost la X Factor. Vezi prezentarea acestora, aici.


Trupa Studio 7 au interpretat melodia lui Janis Joplin - "Mercedes Benz". Stefan Banica s-a aratat incantat inca din prima clipa de sincronizarea celor 3. Vezi momentul, aici.


Stefan afirma ca se completeaza unul pe celalalt, ca a auzit 3 voci foarte bune, iar pentru aceasta, au primit 3 de DA din partea juratilor. Au fost pusi sa continue sa cante si la plecare, din placerea care au creat-o.


Elena Petcu are 16 ani, si considera ca atuul ei este ca e frumoasa, mama ei fiind foarte atenta la orice detaliu in legatura cu ea. La prezentare, Horia a fost uimit de pantofii pe care ii poarta, si a provocat-o sa se incalte cu ei intr-un minut.


Elena interpreteaza impecabil melodia lui Whitney Houston "I have nothing", uimind atat publicul cat si juriul. Vezi momentul emotionant, aici.


Stefan afirma ca Elena a avut dinamica, si admira faptul ca nu a incercat sa o imite pe Whitney Houston. Delia spune despre ea ca este curajoasa, si nu s-a lasat intimidata de momentul cu sandala. A primit 3 de DA, si felicitarile juriului.


Vezi intepaturi intre Horia Brenciu si Stefan Banica Junior. Cum se mai inteleg acestia, daca s-au mai acomodat unul cu altul, sau se tachina mai rau.


Eliza Casapu e plina de incredere de sine, si a venit la X Factor pentru a demonstra celorlalti ca poate duce ceva pana la capat. Aceasta este provocata de Horia Brenciu sa-i arate cum linisteste un copil mic, starnind amuzamentul celorlalti. Vezi momentul in filmarea de mai jos.


Eliza interpreteaza melodia lui Whitney Houston - "I have nothing", fiind intrerupta de Horia Brenciu. Aceasta a primit 3 de NU, plecand dezamagita.


Cobilean Constantin este antrenor de lupte libere, afirma ca-i place muzica de mic, si a venit la X Factor pentru a-si da o sansa.


Constantin Cobilean a interpretat melodia lui Joe Cocker - "You are so beautiful". A impresionat juriul prin vocea lui puternica si plina de romantism.


Juriul este impresionat de vocea antrenorului de lupte libere. Acesta a impresionat-o pe Delia si prin aspectul lui fizic. Horia Brenciu il descrie ca fiind "luptatorul cu cea mai buna voce din Chisinau si din Romania", iar Stefan ii acorda un DA prin afirmatia ca ar dori sa aiba muschii lui, dar mai ales vocea lui. Constantin a primit 3 de DA si trece in etapa urmatoare.


Trupa Wings este formata din 4 fete pline de viata si speranta.


4 eleve de 16 si 17 ani formeaza trupa "Wings". Au cantat la X Factor melodia interpretata de Little Mix - ”Wings”. Vezi aici momentul


Juriul le-au criticat dur pe acestea, Delia spunand ca doar doua dintre acestea au cantat bine, celelalte doua, nu. Totodata, doar Delia a fost cea care le-au dat un DA, Stefan si Brenciu spunand NU. Dupa ce au discutat, juriul le-au chemat din nou pe cele 4 pe scena, oferindu-le o sansa doar celor doua fete propuse de Delia. Cu greu, acestea au acceptat, in schimb juriul a ramas la acelasi rezultat, acestea neavand sansa sa treaca mai departe.


Iuliana Dobre vine plina de energie si incredere in sine pe scena X Factor.


Iuliana Dobre a interpretat melodia lui Pink "So what". Vezi momentul aici.


Delia a afirmat despre Iuliana Dobre ca seamana perfect cu o persoana indragita ei, Laura Stoica. Aceasta a primit 3 de DA si a trecut in etapa urmatoare.


Silviu Radu a venit la X Factor indrumat de sotia lui. Acesta amuza juriul prin felul lui amuzant de a fi.


Silviu Radu interpreteaza melodia lui Mihai Margineanu "Ma iubeste femeile". Acesta a starnit amuzamentul juriului, Horia trimitandu-i filmarea cu melodia interpretata de concurent lui Margineanu, acesta raspunzandu-i sa-l dea afara din concurs, deoarece are gusturi indoielnice.


Rafaelo Varga are 16 ani, si a fost parasit de parinti la numai 3 ani. Afla intreaga poveste cutremuratoare a acestuia.


Rafaelo canta melodia lui Deepcentral "O stea", dar si melodia lui Stefan Banica Junior, "Cum am ajuns să te iubesc". Acesta s-a emotionat si a inceput sa planga in timpul interpretarii, fiind incurajat de public. Vezi intregul moment emotionant, aici.


Rafaelo a emotionat juriul pana la lacrimi prin povestea si prin interpretarea lui ce a transmis un mesaj trist. A primit 3 de DA si a mers in etapa urmatoare.


Vezi cele mai amuzante si mai importante momente din editia ce urmeaza saptamana viitoare.
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Tag-uri: x factor 26 septembrie 2014, Online, preselectii, X Factor, de azi, emisiuni, x factor 26.09.2014, video, concurenti, inregistrari | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: