Principală » 2014 » August » 30 » Finala Mireasa pentru fiul meu - sambata 30 august 2014 ora 20:30 online
10:40
Finala Mireasa pentru fiul meu - sambata 30 august 2014 ora 20:30 online
In Marea Finala Mireasa pentru fiul meu de azi, vom afla intre ce familii s-a iscat un mare scandal, care cupluri s-au casatorit, care vor fi cei doi concurenti care vor fi eliminati, dar si cine va fi Mireasa acestui sezon.
Urmareste Marea Finala Mireasa pentru fiul meu, o finala plina de suspans si multe surprize astazi, 30.08.2014 de la ora 20:30, momente video online.
Afla cine vor fi castigatorii acestei editii Mpfm sezonul 3, in finala Mireasa pentru fiul meu de sambata seara, 30/august/2014.
Andrei si Cristina, dar si Grigore cu Mariana si-au unit destinele in aceasta seara, in direct. Deasemenea, Grigore si Laur au fost cei doi concurenti eliminati in Marea Finala din aceasta seara. In final, Constantina a fost cea mai votata de public si a iesit Mireasa Sezonului 3 Mireasa pentru fiul meu. Vezi mai jos momente de neuitat, comentate de noi.


Rezumatul emisiunii:
In Marea Finala din aceasta seara, fiecare cuplu si-au revazut apropiatii, si le-au fost invitate mamele fiecaruia pe scena. Venirea mamelor cuplului Laur si Oana a fost plina de certuri si contraziceri. Mama Oanei afirma ca ea nu are de-a face cu familia lui Laur si cu Laur, ca nu este deacord cu relatia fiicei ei, si ca nu a cunoscut-o niciodata pe mama lui Laur, afirmand ca asa i s-ar parea normal. Pe Laur il refuza ca ginere deoarece nu i-a placut comportamentul acestuia fata de fiica ei. Oana si Laur sunt uimiti de aceste afirmatii si luati prin surprindere, mai ales ca nu-si aveau loc acele discutii in Marea Finala. Mama lui Laur afirma ca o place pe Oana, si ca nu are nimic nici cu familia ei.

Familia Cristinei si a lui Andrei pare ca s-au impacat si se inteleg mult mai bine. Acestea isi dau acordul copiilor de a se casatori, si sunt foarte multumiti unii de altii.
Deasemenea, sora lui Grigore s-a aratat pana la urma incantata de Mariana chiar daca au avut mici conflicte la inceput, si afirma ca o so iubeasca ca pe o sora. Si mama Marianei a fost deacord cu acestia pana la urma, in ciuda divergentelor care le-a avut cu Grigore.

S-au facut nominalizari, iar Laur a avut cele mai multe nominalizari din partea concurentilor, acesta fiind primul care paraseste competitia in Marea Finala.

Mai apoi, cele doua cupluri, Cristina si Andrei, respectiv Grigore si Mariana si-au unit destinele in direct in fata intregii tari si a celor dragi, facand doar cununia civila, demonstrand ca au fost cei mai decisi dintre toti.

Dupa ceremonii, Grigore a fost eliminat in urma voturilor de pe site-ul emisiunii, iar in final, s-a aflat si momentul mult asteptat de toata lumea, si anume cine va fi Mireasa Sezonului 4, aceasta fiind Constantina.


Familia Oanei si a lui Laur au venit sa-si sustina copiii in Marea Finala. Mamele celor doi s-au confruntat in timpul emisiunii. Afla aici ce are de reprosat mama Oanei lui Laur dar si mamei acestuia, si pana unde s-a ajuns.


Tatal Oanei il critica deasemenea pe Laur, spunand ca acesta nu i-a respectat fata, si ca si-a batut joc de ea. Afla aici ce a avut de zis, mai detaliat.


Mama Oanei este foarte revoltata deoarece staff-ul nu i-a permis acesteia sa intre in legatura telefonica in direct pentru a-si atentiona fiica. Aceasta a rugat staff-ul sa redea inregistrarea telefonica pentru a afla Oana ce parere are despre relatia ei cu Laur.


Familia Cristinei si familia lui Andrei au venit pentru a-si sustine copiii, si pentru a-si da acordul lor in dorinta acestora de a se casatori. Vezi momentul, mai jos.


Aici puteti urmari momentul magic unde Andrei si Cristina si-au spus Da si au devenit sot si sotie.


Vezi aici momentul in care Mariana si Grigore s-au casatorit in direct.


Laur a fost primul concurent eliminat din Marea Finala. Vezi ce reactii au avut acesta impreuna cu Oana, dar si din ce cauza a fost eliminat.


Grigore este al doilea concurent eliminat din Marea Finala. Acesta tocmai se casatorise cu Mariana in urma cu o ora. Afla ce au de zis despre aceasta in filmarea de mai jos.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: finala, finala mireasa pentru fiul meu, integral, de sambata, Online, finala mireasa pentru fiul meu 30 a, mireasa 30.08.2014, castigator | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: