Principală » 2014 » Octombrie » 18 » Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata 18 octombrie 2014 ora 14:00 online
14:20
Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata 18 octombrie 2014 ora 14:00 online
Urmareste o editie plina de surprize si suspans, Gala Mireasa pentru fiul meu de sambata, 18.10.2014, prima parte de la ora 14:00. In Finala Mpfm de azi, aflam ce dezvaluiri se vor face in privinta lui Elly. Aceasta a fost surprinsa in ipostaze ciudate la o alta emisiune la care a participat. Dealtfel, vedem si prin ce discutii dure au trecut in aceasta saptamana unii concurenti, dar si prin ce momente grele au trecut unele cupluri in ultimul timp.
Nu pierde o Finala Saptamanala Mpfm plina de emotii, suspans, afirmatii si materiale dure, astazi 18/octombrie/2014, prima parte din gala de la ora 14:00.

Urmareste retrospectiva acestei saptamani, prin ce momente frumoase au trecut concurentii, dar si ce certuri au avut loc aceasta saptamana


Flavius si doamna Gheorghita se simt dati laoparte de cei din casa, deoarece au fost acuzati ca s-au cerut nominalizati, iar cei care au avut de suferit au fost tot cei care i-au nominalizat. Tot ea a mai fost acuzata de mame ca n-a trebuit so nominalizeze pe doamna Nagie, stiind ca e mama saptamanii, deoarece au avut de suferit mamele de pe ultimele locuri.


Dupa ce a primit sfaturi din partea parintilor, Ionela a rupt orice legatura cu Elena, afirmand ca e o fiinta perversa, care profita si se poarta foarte urat cu celelalte fete care ii sunt aproape. Si in direct, acestea au avut o discutie aprinsa, Elena acuzand-o ca Ionela se tinea dupa ea, Elena spunandu-i de nenumarate ori sa nu mai stea pe langa ea.


Nicolae si Simona au ajuns sa nu se mai suporte reciproc, Simona crezandu-l prea imatur pentru ea.


Elena a fost pe punctul de a se desparti de Lucian, din cauza mamei acestuia.


Marian pare a fi indragostit de Cristiana, iar Cristiana la fel, aprobandu-l din priviri. Vezi cum au reactionat ceilalti la auzirea vestii, in filmarea de mai jos.


VIDEO I, VIDEO II, VIDEO III si VIDEO IV
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 18 octombri, Online, Mireasa pentru fiul meu, Gala, de azi, mireasa 18.10.2014, integral, Emisiunea, finala | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: