Principală » 2014 » Octombrie » 18 » Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata 18 octombrie 2014 ora 17:00 online
14:30
Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata 18 octombrie 2014 ora 17:00 online
In Gala Mpfm de sambata seara, 18/octombrie/2014, in a doua parte de la ora 17:00, aflam care dintre cei propusi spre eliminare, Madalina, Marian sau Nicolae, vor ramane sau vor parasi competitia. Tot astazi, aflam si ce noi cupluri se formeaza in casa, dar si care dintre ele se destrama.
Multe alte subiecte interesante le veti putea afla si urmari in Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de azi, 18.10.2014, de la ora 17:00, in a doua parte.

In primul material din a doua parte din gala, este despre Valentina, care a fost sfatuita de matusa ei sa nu se lase influientata de nimeni, nici de Elena, si sa nu plece din competitie. La aflarea acestora, Elena s-a simtit deranjata, fiind a treia fata care a fost sfatuita de afara sa o evite pe Elena. Matusa Valentinei a venit in platoul emisiunii, vezi ce sfaturi ii da acesteia, dar si ce are in special de zis, in filmarea de mai jos.


Sora Cristianei a venit in platoul emisiunii pentru a-i da surorii cateva sfaturi. Aceasta afirma ca la inceput, si ea si parintii ei l-au simpatizat pe Catalin, pana acesta a inceput sa-si schimbe in rau comportamentul. Mai spun si ca sunt deacord toti cu formarea unui cuplu cu Marian, deoarece este un barbat mult mai matur, iar Cristiana ar avea ce invata de la el.


Vezi si un interviu dat de sora Cristianei, inainte de a intra in platoul emisiunii.


In urma voturilor telespectatorilor, doamna Nagie a iesit mama saptamanii, Cristian baiatul saptamanii, iar Elly a iesit Mireasa Saptamanii.
Marian, Madalina, Nicolae si doamna Maria au fost propusi spre eliminare. Cei care au iesit pe primele locuri, au trebuit sa aleaga de comun acord, un concurent pe care-l va proteja. Acestia l-au ales sa-l protejeze pe Nicolae, gandindu-se ca el ar putea avea sanse sa paraseasca competitia. Pana la urma, toti cei 3 concurenti propusi, au fost votati sa ramana.


VIDEO I, VIDEO II, VIDEO III si VIDEO IV
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 18 octombri, Online, Mireasa pentru fiul meu, Gala, de azi, mireasa 18.10.2014, integral, Emisiunea, ora 17:00, finala | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: