Principală » 2014 » Octombrie » 25 » Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata 25 octombrie 2014 ora 14:00 video online
11:54
Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata 25 octombrie 2014 ora 14:00 video online
Urmareste online o gala plina de surprize si mult suspans, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de sambata, 25/octombrie/2014 in prima parte de la ora 14:00. Afla noutati despre concurenti, retrospectiva saptamanii, ce conflicte au existat intre ei de-a lungul saptamanii, si multe alte subiecte ce va vor capta atentia.
In Finala Saptamanii Mpfm de azi, 25.10.2014, de la ora 14:00, subiectele principale vor fi: Flavius si doamna Gheorghita au primit ocazia de a alege daca sa plece sau sa ramana in competitie, acestia dorind acest lucru de ceva timp, din motive medicale. Acestia au ales sa plece, afla mai multe detalii la noi pe site, dupa difuzarea emisiunii. Tot astazi aflam si ce se intampla intre Elly cu Cristian si Elena cu Lucian, daca vor lua o pauza, se vor desparti, sau au trecut peste si s-au impacat!

Flavius si doamna Gheorghita au hotarat sa paraseasca competitia, pe motiv ca mama lui Flavius nu se simte prea bine, avand o problema personala de mult timp.


Carmen a fost deranjata de faptul ca Danut sta in ultimul timp pe langa Madalina, ba mai mult, a si pupat-o. Vezi reactiile lui Carmen, si ce au avut cei doi de discutat, dar si din ce motiv o critica fetele pe Carmen, in filmarea de mai jos.


Vezi ce sfaturi i-a transmis sora Cristianei acesteia si ce a avut de reprosat in privinta lui Catalin si a Elenei.


VIDEO I, VIDEO II, VIDEO III
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa 25.10.2014, ora 14:00, Finala Saptamanii, Online, Mireasa pentru fiul meu, Gala, Emisiunea, mireasa pentru fiul meu 25 octombri, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: