Principală » 2014 » Octombrie » 25 » Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata 25 octombrie 2014 ora 17:00 video online
12:08
Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata 25 octombrie 2014 ora 17:00 video online
Urmareste online o gala plina de surprize si mult suspans, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de sambata, 25/octombrie/2014 in a doua parte de la ora 17:00. Afla noutati despre concurenti, ce conflicte au existat intre ei de-a lungul saptamanii, si multe alte subiecte ce va vor capta atentia.
In Finala Saptamanii Mpfm de azi, 25.10.2014, de la ora 17:00, subiectele principale vor fi: Flavius si doamna Gheorghita au parasit competitia din motive medicale, afla ce parere va avea Raluca despre acest lucru, Elena, Lucian si Elly cu Cristian au hotarat ca e mai bine sa ia o pauza din cauza certurilor, si vom afla si ce se intampla intre Marian si Cristiana. Tot in Gala de astazi, aflam si cine vor fi cei nominalizati pentru a parasi competitia, dar si cine vor fi cei protejati de public, care va fi Mireasa si Mama Saptamanii acesteia.

Vezi ce surpriza i-a facut Elena lui Lucian, cu ocazia aniversarii de o luna de relatie. Totodata, puteti afla si ce i-a reprosat Elena acestuia, si ce dubii are in privinta lui.


In urma criticilor primite din partea familiilor prietenelor ei, Elena a decis ca vrea sa stea macar o saptamana singura, fara sa o bata nimeni la cap, inclusiv Lucian. Aceasta se pare ca a vrut sa ia o pauza in relatia cu Lucian, dar astazi s-au impacat din nou.


Mama lui Elly afirma ca la inceput i-a placut de Cristian, insa acum ii pare indecis in relatia cu fiica acesteia, si nu intelege de ce Cristian a vrut o pauza in relatie, si ar fi sfatuit-o pe fiica ei sa-i dea vacanta de tot, nu pauza..


VIDEO I, VIDEO II
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa 25.10.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu, Gala, de azi, Emisiunea, mireasa pentru fiul meu 25 octombri, finala, mpfm, ora 17:00 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: