Principală » 2014 » Septembrie » 30 » Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata 27 septembrie 2014 ora 14:00
12:40
Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata 27 septembrie 2014 ora 14:00
In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 27.09.2014, in prima parte de la ora 14:00, vom afla ce noi cupluri s-au format intre concurenti, cine pe cine a ales, dar care au ramas si dezamagiti. Baietii si fetele s-au avut de ales reciproc pentru a-si oferi unul altuia daruri, afla ce preferinte au avut in randul fetelor, dar si ce surprize si-au facut unul altuia. Deasemenea, pentru prima data in acest sezon, baietii au avut voie in casa fetelor, pentru a se cunoaste mai bine, denumindu-l Maratonul intalnirilor rapide, deoarece nu au avut mult timp la dispozitie.
Aflam si cine va fi cel de-al 3-lea cuplu format in casa Mpfm, astazi 27/septembrie/2014, in emisiunea de la ora 14:00.

Concurentii au avut parte de o activitate speciala. Au fost pusi atat fetele, cat si baietii sa isi foloseasca imaginatia si sa faca un dar simbolic sau un mesaj original, celui drag lor. Vezi care au fost ingrijorarile baietilor in legatura cu aceasta activitate, dar si cum s-a desfasurat aceasta, in filmarea de mai jos.


Fetele primesc darurile trimise din partea baietilor. Simona a primit un mesaj din partea lui Nicolae, aceasta fiind foarte incantata. Catalin i-a trimis un mesaj frumos de dragoste lui Cristiana, iar Cristian i-a daruit lui Elly un puzzle facut de el, prin care i-a transmis un mesaj. Andreea a primit o scrisoare de la Alexandru, iar Valentina un mesaj frumos de la Daniel. Raluca a fost impresionata de mesajul transmis de Flavius, iar Elena de mesajul transmis de Lucian. Ionela a primit un mic dar de la Teodor, iar Roxana de la Stefan. Danut si Marian au transmis un mesaj fara destinatar, fetele intelegand ca e transmis tuturor fetelor.


Baietii primesc darurile facute de fete pentru ei. Roxana i-a transmis lui Stefan un mesaj subtil, scris pe colturile unei cutii, acesta nedivulgand celorlalti baieti cele transmise. Stefan a primis o scrisorica de la Raluca, aceasta spunand ca e prima persoana caruia ii trimite o scrisoare, si ca nu e o persoana romantica de fel. Teodor s-a emotionat la primirea darului facut de Ionela. Deasemenea, Alexandru a primit o scrisoare de la Andreea, iar Nicolae de la Simona. Cristiana i-a trimis lui Catalin un mesaj scris pe cutie. L-a intrebat pe acesta daca isi doreste sa-si petreaca tot restul vietii cu ea. Madalina a transmis un mesaj tuturor baietilor, spunand ca esentele tari se tin in sticlute mici. Lucian a primit o scrisoare de la Elena, Cristian de la Elly, iar Daniel de la Valentina. Carmen a trimis cutia goala baietilor, netransmitand niciun mesaj, nimanui.


Fetel au primit mesaj ca in 10 minute sa se imbrace deoarece vor avea o activitate speciala. Activitatea consta in venirea baietilor in casa fetelor, ce vor participa la o intalnire in viteza. Baietii vor trebui sa se aseze la masa in fata fetelor, iar la fiecare minut sa se mute cu un scaun mai departe, astfel ca vor avea voie sa vorbeasca maxim un minut cu fiecare fata.


Vezi cum a decurs maratonul intalnirilor rapide, Elly fiind singura fata din casa care nu a fost vazuta de niciun baiat, aceasta purtand in continuare masca la intalnirea cu baietii. Vezi ce discutii interesante s-au purtat, fiecare baiat dialogand cate un minut cu fiecare fata din casa.


Dupa intalnirea rapida pe care au avut-o concurentii, acestia au fost pusi sa aleaga una dintre persoane care doresc sa o cunoasca mai bine.
Astfel, Danut afirma ca a fost atras de o fata care este deja luata, dar totusi o alege pe Simona, Simona alegandu-l pe Nicolae. Marian spune ca doreste sa le cunoasca pe Madalina si pe Carmen, dar o alege pe Carmen, Carmen alegandu-l pe Danut. Madalina il alege pe Marian pentru a-l cunoaste mai bine.


Urmareste si alegerile reciproce intre concurenti: Daniel si Valentina, Raluca si Flavius, acestia oficializand in direct cel de-al treilea cuplu format in competitie.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, Finala Saptamanii, mireasa pentru fiul meu 27 septembr, Online, Mireasa pentru fiul meu, Gala, mpfm, mireasa pentru fiul meu 27.09 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: