Principală » 2014 » August » 30 » Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu - sambata 30 august 2014 ora 17:00 online
10:30
Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu - sambata 30 august 2014 ora 17:00 online
Urmareste online emisiunea inregistrata partial, Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata, 30/august/2014 de la ora 17:00, a doua parte.
Aici puteti urmari ultima Gala Saptamanala Mpfm, cele mai importante momente video de azi, 30.08.2014 de la ora 17:00.
Vezi cum decurg pregatirile pentru Marea Finala, ce cearta s-a iscat intre baieti, ce reactii au avut intre ei cand s-au vazut imbracati in miri si mirese, dar si cum s-au cunoscut cuplurile ramase in competitie, ce declaratii au facut la preselectii, dar si multe altte subiecte pline de emotii si suspans.


Rezumatul emisiunii:
In a doua parte a Marei Finale Mireasa pentru fiul meu, vom vedea, pentru inceput, cum se pregatesc fetele si baietii pentru marele eveniment din aceasta seara de la ora 20:30. Doua dintre fete spun ca au mari emotii, deoarece in aceasta seara se vor casatori. Este vorba despre Cristina si Mariana, care afirma ca deabia asteapta sa-si vada si parintii in Marea Finala mult asteptata de toti.

Baietii sunt un pic mai relaxati, fiind incurajati si de unii dintre fostii concurenti din acesta sezon: Laurentiu si Alin. In timpul pregatirilor, Alin a simtit nevoia sa-si descarce ceva de pe suflet, si anume spune ca nu i se pare corect ca Oana mai este in competitie alaturi de ceilalti concurenti, deoarece acesta impreuna cu Gina au fost martorii unor scene intime intre Oana si Laur. Gina afirma acest lucru, insa Oana si Laur spun ca nu e adevarat.

La sfarsitul emisiunii, puteti urmari cateva fragmente de la preselectie, interviuri date de Oana, Laur, Constantina, Raymond, Mariana si Grigore. Deasemenea vor fi materiale si cum s-au cunoscut cuplurile intre ele, vom vedea primele intalniri care au avut loc intre ei, primele saruturi, dar si cele mai minunate momente petrecute intre cupluri in casa Mpfm de-a lungul competitiei.


Vezi cum se pregatesc concurentii pentru Marea Finala din aceasta seara, cine are emotii, ce costumatii au, si ce ganduri au pentru acest sfarsit de sezon.


In timp ce concurentii se pregateau pentru Marea Finala, Alin a venit cu o dezvaluire uluitoare despre Oana si Laur. Acesta sustine ca atat el cat si Gina au vazut cand Oana si Laur au intretinut relatii intime, chiar in fata lor, in timp ce camerele erau intoarse. Afla ce parere au ceilalti concurenti despre aceasta afirmatie, in filmarea de mai jos.


Urmareste primele intalniri dintre Mariana si Grigore, cum s-au cunoscut acestia, ce au zis la casting, cum a fost primul lor sarut, dar si cum a decurs relatia lor in video de mai jos.


Vezi cum s-au descurcat Oana si Laur la preselectii, cum s-au indragostit unul de celalalt, cand a avut loc primul sarut, dar si cum a decurs relatia acestora, mai jos.


Vezi cum s-a format cuplul Raymond si Constantina, primul lor sarut, prima cearta, cum a decurs relatia, dar si prin ce momente unice au trecut la Mireasa pentru fiul meu.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 17:00, mpfm, integral, emisiuni, full, Gala, Online, mireasa pentru fiul meu 30 august 2, mireasa 30.08.2014, Finala Saptamanii | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: