Principală » 2016 » Mai » 28 » Finala Te cunosc de undeva de sambata 28 Mai 2016 Online
12:50
Finala Te cunosc de undeva de sambata 28 Mai 2016 Online
Aici puteti urmari Marea Finala Te cunosc de undeva de sambata seara, 28 Mai 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva Finala de azi, 28.05.2016 vom urmari ultimele transformari sustinute de finalistii acestui sezon: Liviu Teodorescu, Theo Rose, Feli Donose, George, Andrei Stefănescu si Liviu Varciu, unul dintre acestia urmand a fi desemnat marele castigator al acestui sezon, ales de juriu dar si de nefinalistii acestui sezon. Deasemenea, vom avea parte si de multe surprize, juriul impreuna cu ceilalti concurenti ce nu s-au clasat in marea finala vor sustine momente exceptionale pe scena Te cunosc de undeva. Interpretarile finalistilor din aceasta seara vor fi: George va interpreta personajul Satine, din musicalul “Moulin Rouge”, Andrei Stefanescu si Liviu Varciu se vor transforma in Morticia și Gomez Addams, din “Addams Family”, Theo Rose pe Dorothy din “Vrăjitorul din Oz”, Liviu Teodorescu va juca rolul lui Iuda din opera rock “Jesus Christ Superstar”, iar Feli Donose va fi Stephanie personajul din musicalul “Nine”. Afla cine a castigat Marele Premiu Te cunosc de undeva al acestui sezon, urmarind in reluare Marea Finala de astazi, pe site.


Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Tag-uri: finala te cunosc de undeva, te cunosc de undeva 28 mai 2016, 28.05.2016, Te Cunosc De Undeva, antena 1, castigator te cunosc de undeva, de azi, Online | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: