Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 142 143 »
Aici puteti urmari online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu Finala Saptamanii inregistrata complet de sambata, 25 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din Gala Mpfm de azi, 25.02.2017 de la ora 17:00 avem parte de cele mai senzationale noutati despre concurenti, aflam secrete si dezvaluiri incendiare, aceasta va fi ultima gala dinaintea marei finale, deci vom urmari cum se pregatesc concurentii pentru marele eveniment, ce rasturnari de situatie vor avea loc, dar si cine va mai fi eliminat din competitie, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 25 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu Finala Saptamanii inregistrata complet de sambata, 25 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din Gala Mpfm de azi, 25.02.2017 avem parte de cele mai senzationale noutati despre concurenti, aflam secrete si dezvaluiri incendiare, aceasta va fi ultima gala dinaintea marei finale, deci vom urmari cum se pregatesc concurentii pentru marele eveniment, ce rasturnari de situatie vor avea loc, dar si cine va mai fi eliminat din competitie, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 25 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de vineri, 24 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 24.02.2017 de la ora 14:00 vom urmari cele mai recente activitati ale concurentilor, aflam ultimele noutati din casa, ce conflicte au mai existat, ce strategii isi pregatesc concurentii pentru a ramane pana in marea finala, aflam din ce motive a fost sanctionat Radu de comisia de decizie, ce relatie ascunsa exista intre Ali si Edith, daca sunt pe cale de a reforma un cuplu sau sunt doar amici, dar aflam si multe alte noutati interesante, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de vineri, 24 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 24.02.2017 de la ora 11:15 vom urmari cele mai recente activitati ale concurentilor, aflam ultimele noutati din casa, ce conflicte au mai existat, ce strategii isi pregatesc concurentii pentru a ramane pana in marea finala, aflam din ce motive a fost sanctionat Radu de comisia de decizie, ce relatie ascunsa exista intre Ali si Edith, daca sunt pe cale de a reforma un cuplu sau sunt doar amici, dar aflam si multe alte noutati interesante, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Vezi Online emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de joi seara, 23 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 23.02.2017 de la ora 14:00 Paula Chirila ne aduce la curent cu ultimele noutati petrecute in casa in aceasta saptamana, aflam pana unde s-au ajuns cu conflictele avute loc intre concurenti, ce reprosuri mai are Radu la adresa lui Edith, ce se intampla intre Edith si Ali si ce fel de relatie au, ce reactii au aparut in casa dupa eliminarea lui Radu din competitie, dar si multe alte noutati aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 23 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Vezi Online emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de joi seara, 23 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 23.02.2017 de la ora 11:15 Paula Chirila ne aduce la curent cu ultimele noutati petrecute in casa in aceasta saptamana, aflam pana unde s-au ajuns cu conflictele avute loc intre concurenti, ce reprosuri mai are Radu la adresa lui Edith, ce se intampla intre Edith si Ali si ce fel de relatie au, ce reactii au aparut in casa dupa eliminarea lui Radu din competitie, dar si multe alte noutati aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 23 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Vezi Online emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de miercuri, 22 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 22.02.2017 de la ora 14:00 vom urmari cele mai interesante noutati din casa concurentilor, aflam ce conflicte dure au avut loc intre concurenti, ce strategii pregatesc pentru a ramane pana in marea finala, ce reprosuri isi fac si ce dezvaluiri mai aflam despre ei, dar aflam si care dintre concurenti va fi eliminat in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 23 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Vezi Online emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de miercuri, 22 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 22.02.2017 de la ora 11:15 vom urmari cele mai interesante noutati din casa concurentilor, aflam ce conflicte dure au avut loc intre concurenti, ce strategii pregatesc pentru a ramane pana in marea finala, ce reprosuri isi fac si ce dezvaluiri mai aflam despre ei, dar aflam si care dintre concurenti va fi eliminat in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 23 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de marti, 21 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 21.02.2017 de la ora 14:00 vom urmari cele mai recente activitati ale concurentilor, aflam ultimele noutati din casa, ce conflicte au mai existat, ce strategii isi pregatesc concurentii pentru a ramane pana in marea finala, aflam din ce motive a fost sanctionat Radu de comisia de decizie, ce relatie ascunsa exista intre Ali si Edith, daca sunt pe cale de a reforma un cuplu sau sunt doar amici, dar aflam si multe alte noutati interesante, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 21 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de marti, 21 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 21.02.2017 de la ora 11:15 vom urmari cele mai recente activitati ale concurentilor, aflam ultimele noutati din casa, ce conflicte au mai existat, ce strategii isi pregatesc concurentii pentru a ramane pana in marea finala, aflam din ce motive a fost sanctionat Radu de comisia de decizie, ce relatie ascunsa exista intre Ali si Edith, daca sunt pe cale de a reforma un cuplu sau sunt doar amici, dar aflam si multe alte noutati interesante, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 21 Februarie 2017 | Comentarii (0)