Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 29 30 »
Urmareste online o noua finala saptamanala Mireasa pentru fiul meu emisiunea inregistrata integral de sambata, 28/martie/2015 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte a emisiunii Mpfm de azi, 28.03.2015 de la ora 17:00, vom avea parte de o gala plina de suspans si emotii. Concurentii vor fi supusi la noi probe de concurs, iar cei care vor castiga probele vor avea parte de o iesire la restaurant fara lavaliere si fara sa fie filmati. Deasemenea, nu uitati sa-i votati pe Nicolae, mama lui, doamna Maria si Ana, deoarece in aceasta seara se decide daca vor ramane in competitie sau vor pleca. Tot in emisiunea de astazi, emotiile cresc in platoul emisiunii, deoarece Radu si Cristian vor fi prezenti si isi vor intalni iubitele. Afla cum vor reactiona acestea si ce isi au de reprosat, dar si ce a decis comisia de decizie in privinta lor, daca vor ramane in competitie sau vor fi descalificati, aflati in Gala saptamanii de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Astăzi | Comentarii (0)

Urmareste online o noua finala saptamanala Mireasa pentru fiul meu, emisiunea inregistrata integral de sambata, 28/martie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte a emisiunii Mpfm de azi, 28.03.2015 de la ora 14:00, vom avea parte de o gala plina de suspans si emotii. Concurentii vor fi supusi la noi probe de concurs, iar cei care vor castiga probele vor avea parte de o iesire la restaurant fara lavaliere si fara sa fie filmati. Deasemenea, nu uitati sa-i votati pe Nicolae, mama lui, doamna Maria si Ana, deoarece in aceasta seara se decide daca vor ramane in competitie sau vor pleca. Tot in emisiunea de astazi, emotiile cresc in platoul emisiunii, deoarece Radu si Cristian vor fi prezenti si isi vor intalni iubitele. Afla cum vor reactiona acestea si ce isi au de reprosat, dar si ce a decis comisia de decizie in privinta lor, daca vor ramane in competitie sau vor fi descalificati, aflati in Gala saptamanii de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Astăzi | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de vineri, 27/martie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 27.03.2015 in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce va decide comisia de decizie in privinta lui Cristian si a lui Radu. Afla daca vor ramane in competitie sau vor fi descalificati, in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de vineri, 27/martie/2015 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 27.03.2015 in prima parte de la ora 12:00, aflam ce va decide comisia de decizie in privinta lui Cristian si a lui Radu. Afla daca vor ramane in competitie sau vor fi descalificati, in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de joi, 26/martie/2015 de la ora 14:00 si afla noutati despre concurenti, video complet si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 26.03.2015 in a doua parte de la ora 14:00, va fi o editie mult asteptata atat de concurenti cat si de telespectatori. Cristian, cel mai indragit concurent care de curand a sarit gardul, va veni in direct in platoul emisiunii pentru a-si explica gestul. Afla ce a avut sa-i spuna Elly, ce-si doreste acesta pe viitor de la relatia lor, daca isi mai doreste sa reintre in competitie sau doreste sa renunte. Deasemenea, sustinatorii lui Cristian vor fi si ei prezenti in platoul emisiunii intr-un numar cat mai mare pentru a-l sustine pe acesta si pentru a-i da sfaturi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de joi, 26/martie/2015 de la ora 12:00 si afla noutati despre concurenti, video complet si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 26.03.2015 in prima parte de la ora 12:00, va fi o editie mult asteptata atat de concurenti cat si de telespectatori. Cristian, cel mai indragit concurent care de curand a sarit gardul, va veni in direct in platoul emisiunii pentru a-si explica gestul. Afla ce a avut sa-i spuna Elly, ce-si doreste acesta pe viitor de la relatia lor, daca isi mai doreste sa reintre in competitie sau doreste sa renunte. Deasemenea, sustinatorii lui Cristian vor fi si ei prezenti in platoul emisiunii intr-un numar cat mai mare pentru a-l sustine pe acesta si pentru a-i da sfaturi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 25/martie/2015 de la ora 14:00 si afla noutati despre concurenti, video complet si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte a emisiunii Mpfm de azi, 25.03.2015 de la ora 14:00, aflam din ce cauza a sarit gardul Radu, ce va avea acesta de declarat, daca se va mai intoarce in competitie sau va fi descalificat, ce nemultumiri are Andrada si in ce tensiune se afla concurentii din casa. Deasemenea, sustinatorii lui Cristian vor fi prezenti in emisiunea de astazi, ce pareri au acestia de cele intamplate, dar si pe cine dau vina, aflati in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 25 Martie 2015 | Comentarii (1)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 25/martie/2015 de la ora 12:00 si afla noutati despre concurenti, video complet si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte a emisiunii Mpfm de azi, 25.03.2015 de la ora 12:00, aflam din ce cauza a sarit gardul Radu, ce va avea acesta de declarat, daca se va mai intoarce in competitie sau va fi descalificat, ce nemultumiri are Andrada si in ce tensiune se afla concurentii din casa. Deasemenea, sustinatorii lui Cristian vor fi prezenti in emisiunea de astazi, ce pareri au acestia de cele intamplate, dar si pe cine dau vina, aflati in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 25 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 24/martie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte a emisiunii Mpfm de azi, 24.03.2015 de la ora 14:00, Cristian va veni in platoul emisiunii si va spune motivul pentru care a vrut sa paraseasca competitia, din ce motiv a sarit gardul si n-a anuntat pe nimeni, ce l-a suparat atat de mult la comportamentul lui Elly si al mamei ei, dar si daca va fi acceptat din nou in competitie sau va fi descalificat. Deasemenea, sustinatorii lui Cristian si a lui Elly vor veni in platoul emisiunii pentru a-l incuraja pe acesta. Nu pierde o editie cu mult suspans si raspunsuri la toate intrebarile care si le pun multi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 24/martie/2015 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte a emisiunii Mpfm de azi, 24.03.2015 de la ora 12:00, Cristian va veni in platoul emisiunii si va spune motivul pentru care a vrut sa paraseasca competitia, din ce motiv a sarit gardul si n-a anuntat pe nimeni, ce l-a suparat atat de mult la comportamentul lui Elly si al mamei ei, dar si daca va fi acceptat din nou in competitie sau va fi descalificat. Deasemenea, sustinatorii lui Cristian si a lui Elly vor veni in platoul emisiunii pentru a-l incuraja pe acesta. Nu pierde o editie cu mult suspans si raspunsuri la toate intrebarile care si le pun multi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Martie 2015 | Comentarii (0)