Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 50 51 »
Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de marti, 28/iulie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 28.07.2015 de la ora 14:00, aflam cele mai noi evenimente petrecute in casa intre concurenti, aflam ce discutii au aparut dupa cele petrecute in gala saptamanala de sambata, ce conflicte au mai aparut intre concurenti acum inainte de marea finala, dar si ce strategii isi mai fac acestia pentru a castiga marele premiu, si cine este hotarat pentru a se casatori in Marea Finala, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Astăzi | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de marti, 28/iulie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 28.07.2015 de la ora 12:00, aflam cele mai noi evenimente petrecute in casa intre concurenti, aflam ce discutii au aparut dupa cele petrecute in gala saptamanala de sambata, ce conflicte au mai aparut intre concurenti acum inainte de marea finala, dar si ce strategii isi mai fac acestia pentru a castiga marele premiu, si cine este hotarat pentru a se casatori in Marea Finala, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Astăzi | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de luni, 27/iulie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 27.07.2015 de la ora 14:00, aflam cele mai noi evenimente petrecute in casa intre concurenti, aflam ce discutii au aparut dupa cele petrecute in gala saptamanala de sambata, cum au profitat Elly si Cristian de premiul castigat, si anume o noapte la hotel in afara camerelor de luat vederi, dar si cum i-au schimbat aceasta experienta, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, vom urmari reactiile concurentii la aflarea vestii cum ca iubita lui Nicolae, Catalina, a parasit competitia, aceasta fiind invitata special in platoul emisiunii de azi. Cu ce ganduri vine aceasta, ce sfaturi are de dat, dar si ce regreta cel mai mult, aflati astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Iulie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de luni, 27/iulie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 27.07.2015 de la ora 14:00, aflam cele mai noi evenimente petrecute in casa intre concurenti, aflam ce discutii au aparut dupa cele petrecute in gala saptamanala de sambata, cum au profitat Elly si Cristian de premiul castigat, si anume o noapte la hotel in afara camerelor de luat vederi, dar si cum i-au schimbat aceasta experienta, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, vom urmari reactiile concurentii la aflarea vestii cum ca iubita lui Nicolae, Catalina, a parasit competitia, aceasta fiind invitata special in platoul emisiunii de azi. Cu ce ganduri vine aceasta, ce sfaturi are de dat, dar si ce regreta cel mai mult, aflati astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Iulie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online a doua parte din finala saptamanala Mireasa pentru fiul meu, emisiunea inregistrata integral de sambata, 25/iulie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, gala din 25.07.2015 de la ora 17:00 aflam pe cine nominalizeaza concurentii, cine va fi in pericol de eliminare, deoarece astazi un concurent va parasi sigur competitia. Deasemenea, aflam cu ce va mai interveni mama lui Elly, ce reprosuri doreste sa le mai faca acestora, dar si ce parere va avea Elly, aflam in gala de astazi. Deasemenea, in a doua parte vom afla cine va parasi competitia in aceasta seara, cu doar 3 saptamani inainte de Marea Finala.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 25 Iulie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online prima parte din finala saptamanala Mireasa pentru fiul meu, emisiunea inregistrata integral de sambata, 25/iulie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, gala din 25.07.2015 de la ora 14:00 aflam la ce provocari vor fi supusi concurentii, ce probe l-i s-au mai pregatit pentru castigarea unei nopti la hotel, fara camere de filmat. Afla cine vor fi castigatorii serii la hotel, ce discutii au mai aparut pe baza acestei probe, dar si multe alte noutati le aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 25 Iulie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de vineri, 24/iulie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 24.07.2015 de la ora 14:00, aflam ce conflicte au existat intre Carmen si Danut, din ce cauza s-au razgandit in privinta casatoriei la sfarsitul emisiunii, dar si ce parere au concurentii despre comportamentul lui Nicolae din ultimul timp, ce conflict dur a inceput intre Danut si Nicolae, ce au sa-si reproseze, dar si multe alte noutati le aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Iulie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de vineri, 24/iulie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 24.07.2015 de la ora 12:00, aflam ce conflicte au existat intre Carmen si Danut, din ce cauza s-au razgandit in privinta casatoriei la sfarsitul emisiunii, dar si ce parere au concurentii despre comportamentul lui Nicolae din ultimul timp, ce conflict dur a inceput intre Danut si Nicolae, ce au sa-si reproseze, dar si multe alte noutati le aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Iulie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de joi, 23/iulie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 23.07.2015 de la ora 14:00, aflam cele mai interesante noutati de ultima ora despre concurenti, de ce activitati au mai avut parte in ultimul timp, ce discutii au mai aparut intre cupluri dar si intre unii concurenti, dar si ce mai are de spus Catalina despre mama ei, dar si cu ce o acuza concurentii, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 23 Iulie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de joi, 23/iulie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 23.07.2015 de la ora 12:00, aflam cele mai interesante noutati de ultima ora despre concurenti, de ce activitati au mai avut parte in ultimul timp, ce discutii au mai aparut intre cupluri dar si intre unii concurenti, dar si ce mai are de spus Catalina despre mama ei, dar si cu ce o acuza concurentii, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 23 Iulie 2015 | Comentarii (0)