Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 56 57 »
O noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de vineri, 4/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00 va fi disponibila pe site, imediat dupa difuzare, impreuna cu cele mai importante momente video din emisiunea de astazi.
In emisiunea Mpfm de azi, 04.09.2015 in a doua parte de la ora 14:00, vom avea parte de ultima editie a acestui sezon alaturi de vechii concurenti, aflam ce amintiri au depanat acestia in emisiunea de astazi legat de competitie si de fostii concurenti inca de la inceputul competitiei, aflam ce sfaturi le ofera acestia noilor concurenti ce vor intra in casa sambata seara, dar si cu ce impresie au ramas in urma celor intamplate in acest sezon aflati astazi in ultima emisiune a sezonului 4. Deasemenea, vom afla ce a declarat partenera impartita de cei doi presupusi prieteni, Petru si Radu, in legatura cu Radu, ce dezvaluiri a facut aceasta, dar si cum s-a aparat acesta, aflam in emisiunea de azi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Astăzi | Comentarii (0)

O noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de vineri, 4/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15 va fi disponibila pe site, imediat dupa difuzare, impreuna cu cele mai importante momente video din emisiunea de astazi.
In emisiunea Mpfm de azi, 04.09.2015 in prima parte de la ora 12:00, vom avea parte de ultima editie a acestui sezon alaturi de vechii concurenti, aflam ce amintiri au depanat acestia in emisiunea de astazi legat de competitie si de fostii concurenti inca de la inceputul competitiei, aflam ce sfaturi le ofera acestia noilor concurenti ce vor intra in casa sambata seara, dar si cu ce impresie au ramas in urma celor intamplate in acest sezon aflati astazi in ultima emisiune a sezonului 4. Deasemenea, vom afla ce a declarat partenera impartita de cei doi presupusi prieteni, Petru si Radu, in legatura cu Radu, ce dezvaluiri a facut aceasta, dar si cum s-a aparat acesta, aflam in emisiunea de azi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Astăzi | Comentarii (0)

O noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de joi, 3/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00 va fi disponibila pe site, imediat dupa difuzare, impreuna cu cele mai importante momente video din emisiunea de astazi.
In emisiunea Mpfm de azi, 03.09.2015 in a doua parte de la ora 14:00, aflam cu ce noutati mai vin fostii concurenti ai sezonului trecut, cu ce acuzatii si impotriva cui mai vin acestia, ce au mai facut de cand au iesit din competitie, dar si ce discutii au avut loc inainte de inceperea marii finale, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

O noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de joi, 3/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15 va fi disponibila pe site, imediat dupa difuzare, impreuna cu cele mai importante momente video din emisiunea de astazi.
In emisiunea Mpfm de azi, 03.09.2015 in prima parte de la ora 12:00, aflam cu ce noutati mai vin fostii concurenti ai sezonului trecut, cu ce acuzatii si impotriva cui mai vin acestia, ce au mai facut de cand au iesit din competitie, dar si ce discutii au avut loc inainte de inceperea marii finale, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de miercuri, 2/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 02.09.2015 de la ora 14:00, aflam cele mai interesante noutati despre concurenti, ce au mai facut acestia in ultimul timp, cum si-au petrecut ultima noapte din competitie la hotel, ce certuri au fost intre cupluri inainte de a se casatori, dar si multe alte noutati aflam astazi. Deasemenea, afla si care dintre fostii concurenti vor fi prezenti astazi in platoul emisiunii, si cu ce noutati vin aflam astazi la Antena 1.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 02 Septembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de miercuri, 2/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 02.09.2015 de la ora 12:00, aflam cele mai interesante noutati despre concurenti, ce au mai facut acestia in ultimul timp, cum si-au petrecut ultima noapte din competitie la hotel, ce certuri au fost intre cupluri inainte de a se casatori, dar si multe alte noutati aflam astazi. Deasemenea, afla si care dintre fostii concurenti vor fi prezenti astazi in platoul emisiunii, si cu ce noutati vin aflam astazi la Antena 1.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 02 Septembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 1/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 01.09.2015 de la ora 14:00, vechii concurenti ai acestui sezon, dar si cei din sezonul anterior vor fi prezenti in platoul emisiunii de astazi, unde vom afla cele mai ascunse noutati despre ei, vom afla ce grupulete s-au mai facut si care dintre ei au ramas prieteni, ce discutii au mai aparut intre ei chiar si dupa terminarea competitiei, dar aflam si ce nemultumiri au fata de ceea ce s-a intamplat in marea finala, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 01 Septembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 1/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 01.09.2015 de la ora 12:00, vechii concurenti ai acestui sezon, dar si cei din sezonul anterior vor fi prezenti in platoul emisiunii de astazi, unde vom afla cele mai ascunse noutati despre ei, vom afla ce grupulete s-au mai facut si care dintre ei au ramas prieteni, ce discutii au mai aparut intre ei chiar si dupa terminarea competitiei, dar aflam si ce nemultumiri au fata de ceea ce s-a intamplat in marea finala, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 01 Septembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 31/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 31.08.2015 de la ora 14:00, aflam detalii uimitoare de dupa marea finala, fostii concurenti fiind invitati speciali in platoul emisiunii. Aflam vesti despre ei, ce parere au despre cele intamplate in marea finala, vom urmari imagini de colectie cu acestia, inca de la preselectie, vom afla cine au fost invitatii de la nunta din marea finala, si pe cine au venit sa sustina, dar si ce discutii au mai aparut intre unii, aflam de la fostii concurenti invitati in platou pe parcursul intregii saptamani.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 31 August 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 31/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 31.08.2015 de la ora 12:00, aflam detalii uimitoare de dupa marea finala, fostii concurenti fiind invitati speciali in platoul emisiunii. Aflam vesti despre ei, ce parere au despre cele intamplate in marea finala, vom urmari imagini de colectie cu acestia, inca de la preselectie, vom afla cine au fost invitatii de la nunta din marea finala, si pe cine au venit sa sustina, dar si ce discutii au mai aparut intre unii, aflam de la fostii concurenti invitati in platou pe parcursul intregii saptamani.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 31 August 2015 | Comentarii (0)