Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 143 144 »
Aici puteti urmari Marea Finala Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de sambata, 4 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In Finala Mpfm de azi, 04.03.2017 de la ora 14:00, vom avea parte de doua ore pline de suspans si emotii, vom urmari ultima editie a acestei emisiuni, sfarsitul ultimului sezon, aflam daca vom avea parte de vreo nunta sau nu, cine va mai fi eliminat in ultima zi de competitie, dar si cine va fi marele castigator al ultimului sezon Mireasa pentru fiul meu, vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 04 Martie 2017 | Comentarii (0)

Vezi Online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de vineri, 3 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 03.03.2017 de la ora 14:00 vom urmari noi informatii interesante din casa concurentilor, aflam ce incident a avut loc recent legat de unul dintre concurenti si pana unde s-a ajuns, cum se pregatesc acestia pentru marea finala de maine seara, ce strategii isi pregatesc, dar si multe alte noutati aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 03 Martie 2017 | Comentarii (0)

Vezi Online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de vineri, 3 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 03.03.2017 de la ora 11:15 vom urmari noi informatii interesante din casa concurentilor, aflam ce incident a avut loc recent legat de unul dintre concurenti si pana unde s-a ajuns, cum se pregatesc acestia pentru marea finala de maine seara, ce strategii isi pregatesc, dar si multe alte noutati aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 03 Martie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de joi, 2 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 02.03.2017 de la ora 14:00 vom afla cele mai interesante noutati din casa concurentilor, aflam ce reactii au avut dupa plecarea Lorenei din competitie, ce discutii au aparut intre Madalin si Petru, ce conflicte au mai existat cu putin timp inainte de marea finala, dar si cum se pregatesc concurentii pentru marele eveniment vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 02 Martie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de joi, 2 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 02.03.2017 de la ora 11:15 vom afla cele mai interesante noutati din casa concurentilor, aflam ce reactii au avut dupa plecarea Lorenei din competitie, ce discutii au aparut intre Madalin si Petru, ce conflicte au mai existat cu putin timp inainte de marea finala, dar si cum se pregatesc concurentii pentru marele eveniment vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 02 Martie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 1 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 01.03.2017 de la ora 14:00 vom urmari o noua editie plina de noutati, vom avea parte de invitati speciali si anume fosti concurenti ai acestui sezon, aflam cum se pregatesc concurentii pentru marea finala, ce strategii si-au mai facut, dar aflam si cine va parasi in aceasta seara competitia, cu doar cateva zile inainte de marea finala, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 01 Martie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 1 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 01.03.2017 de la ora 11:15 vom urmari o noua editie plina de noutati, vom avea parte de invitati speciali si anume fosti concurenti ai acestui sezon, aflam cum se pregatesc concurentii pentru marea finala, ce strategii si-au mai facut, dar aflam si cine va parasi in aceasta seara competitia, cu doar cateva zile inainte de marea finala, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 01 Martie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de marti, 28 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 28.02.2017 de la ora 14:00 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, este ultima saptamana a acestui sezon, vom afla cum se pregatesc concurentii pentru marea finala de sambata, ce strategii isi fac pentru a nu fi eliminati si pentru lupta pentru marele premiu, de ce invitati vom mai avea parte in editia de astazi si cu ce sfaturi vin pentru concurenti vom afla in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 28 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de marti, 28 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 28.02.2017 de la ora 11:15 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, este ultima saptamana a acestui sezon, vom afla cum se pregatesc concurentii pentru marea finala de sambata, ce strategii isi fac pentru a nu fi eliminati si pentru lupta pentru marele premiu, de ce invitati vom mai avea parte in editia de astazi si cu ce sfaturi vin pentru concurenti vom afla in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 28 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Mai jos puteti urmari online emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu de luni, 27 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 27.02.2017 de la ora 14:00 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, ce discutii au aparut dupa cele intamplate in gala de sambata, cum au reactionat Edith si Georgiana dupa plecarea lui Ali, ce evenimente au avut loc in weekend, dar vom avea parte si de invitati speciali in platoul emisiunii, vor veni fosti concurenti ai competitiei, ce vor avea de spus vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 28 Februarie 2017 | Comentarii (0)