Mireasa pentru fiul meu - Emisiuni Antena 1 Online
Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 25 26 »
Urmareste online Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu, emisiunea inregistrata integral de sambata, 28/februarie/2015 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In Gala Mpfm de azi, 28.02.2015 in a doua parte de la ora 17:00 aflati noutati despre concurentii preferati, cele mai asteptate evenimente petrecute intre ei in ultima saptamana. In gala de maine aflam noi dezvaluiti despre Petru facute de Gabi, fostul concurent, si cu ce sfaturi a venit mama Anei, daca este sau nu deacord cu fosta relatie a fiicei ei, sau cu o potentiala relatie cu Gabi. Deasemenea, tot in gala de maine, noi concurenti vor intra in casa Mpfm, afla care sunt acestia, si ce reactii vor avea concurentii in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 28 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu, emisiunea inregistrata integral de sambata, 28/februarie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In Gala Mpfm de azi, 28.02.2015 in prima parte de la ora 14:00 aflati noutati despre concurentii preferati, cele mai asteptate evenimente petrecute intre ei in ultima saptamana. In gala de maine aflam noi dezvaluiti despre Petru facute de Gabi, fostul concurent, si cu ce sfaturi a venit mama Anei, daca este sau nu deacord cu fosta relatie a fiicei ei, sau cu o potentiala relatie cu Gabi. Deasemenea, tot in gala de maine, noi concurenti vor intra in casa Mpfm, afla care sunt acestia, si ce reactii vor avea concurentii in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 27 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de vineri, 27/februarie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video din emisiunea de astazi fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 27.02.2015, in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce sa intamplat cu unul dintre concurenti, ce nebunie a fost pe cale sa faca, de ce sa ajuns pana acolo, ce conflicte au mai aparut intre noii concurenti si cei vechi, ce reprosuri si-au adus unii altora, dar si multe alte noutati si evenimente petrecute in casa in ultimul timp, le aflati in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de vineri, 27/februarie/2015 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video din emisiunea de astazi fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 27.02.2015, in prima parte de la ora 12:00, aflam ce sa intamplat cu unul dintre concurenti, ce nebunie a fost pe cale sa faca, de ce sa ajuns pana acolo, ce conflicte au mai aparut intre noii concurenti si cei vechi, ce reprosuri si-au adus unii altora, dar si multe alte noutati si evenimente petrecute in casa in ultimul timp, le aflati in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de joi, 26/februarie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte a emisiunii Mpfm de azi, 26.02.2015, de la ora 14:00 aflati ce discutii a starnit in randul concurentilor aparitia lui Gabi in finala saptamanii, cu gandul de a o cuceri pe Ana si pentru a intra in competitie pentru ea. Deasemenea, aflati si in ce relatii se mai afla Ana si Petru, daca se vor impaca sau nu, dar si ce conflicte au mai aparut intre Danut si Carmen, ce are aceasta sa-i reproseze, dar si cum reactioneaza acesta, aflati in emisiuneaa de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de joi, 26/februarie/2015 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte a emisiunii Mpfm de azi, 26.02.2015, de la ora 12:00 aflati ce discutii a starnit in randul concurentilor aparitia lui Gabi in finala saptamanii, cu gandul de a o cuceri pe Ana si pentru a intra in competitie pentru ea. Deasemenea, aflati si in ce relatii se mai afla Ana si Petru, daca se vor impaca sau nu, dar si ce conflicte au mai aparut intre Danut si Carmen, ce are aceasta sa-i reproseze, dar si cum reactioneaza acesta, aflati in emisiuneaa de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste noi stiri despre concurentii tai preferati in emisiunea Mireasa pentru fiul meu difuzata de miercuri, 25/februarie/2015 pe Antena 1 de la ora 14:00, emisiunea inregistrata integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 25.02.2015, in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce discutii au mai avut loc intre concurenti dupa evenimentele petrecute in gala de sambata seara, ce conflicte au mai aparut intre concurentii vechi si cei noi, dar si cum se mai inteleg cuplurile, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste noi stiri despre concurentii tai preferati in emisiunea Mireasa pentru fiul meu difuzata de miercuri, 25/februarie/2015 pe Antena 1 de la ora 12:00, emisiunea inregistrata integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 25.02.2015, in prima parte de la ora 12:00, aflam ce discutii au mai avut loc intre concurenti dupa evenimentele petrecute in gala de sambata seara, ce conflicte au mai aparut intre concurentii vechi si cei noi, dar si cum se mai inteleg cuplurile, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 24/februarie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 24.02.2015, in a doua parte de la ora 14:00, vom urmari o editie speciala de Dragobete, unde concurentii vor fi supusi la anumite probe, de pe urma carora vor avea parte de un premiu. Deasemenea, Viorica si Marguerita de la Clejani au vizitat casa concurentilor aseara, unde i-au invatat despre datinile si obiceiurile romanesti de Dragobete. Afla ce discutii au purtat, ce sfaturi le-au dat acestora, dar si daca au pus in aplicare ceea ce l-i s-au zis, in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 24/februarie/2015 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 24.02.2015, in prima parte de la ora 12:00, vom urmari o editie speciala de Dragobete, unde concurentii vor fi supusi la anumite probe, de pe urma carora vor avea parte de un premiu. Deasemenea, Viorica si Marguerita de la Clejani au vizitat casa concurentilor aseara, unde i-au invatat despre datinile si obiceiurile romanesti de Dragobete. Afla ce discutii au purtat, ce sfaturi le-au dat acestora, dar si daca au pus in aplicare ceea ce l-i s-au zis, in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Februarie 2015 | Comentarii (0)