Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 136 137 »
Vezi Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 18 Ianuarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 18.01.2017 de la ora 14:00 vom avea parte de ultimele noutati din casa concurentilor, care au fost ultimele evenimente, acestia vor avea parte astazi si de un invitat special ce va veni sa le dea sfaturi legate de competitie, aflam ce discutii au avut loc intre Andreea si Radu, ce dezbateri au mai avut loc intre cupluri din cauza actiunilor stripperului, dar si ce parere au avut concurentii legat de comportamentul Madalinei, aflam totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Vezi Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 18 Ianuarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 18.01.2017 de la ora 11:15 vom avea parte de ultimele noutati din casa concurentilor, care au fost ultimele evenimente, acestia vor avea parte astazi si de un invitat special ce va veni sa le dea sfaturi legate de competitie, aflam ce discutii au avut loc intre Andreea si Radu, ce dezbateri au mai avut loc intre cupluri din cauza actiunilor stripperului, dar si ce parere au avut concurentii legat de comportamentul Madalinei, aflam totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Mai jos puteti urmari Online emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu de marti, 17 Ianuarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 17.01.2017 de la ora 14:00 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, ce conflicte au mai avut loc, aflam de ce invitat surpriza au avut parte concurentii si ce sfaturi au primit, de catre cine este curtata Edith, ce cuplu este pe cale sa se formeze, dar si ce noi discutii au mai aparut dupa cele intamplate in gala saptamanala de sambata, totul aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 17 Ianuarie 2017 | Comentarii (0)

Mai jos puteti urmari Online emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu de marti, 17 Ianuarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 17.01.2017 de la ora 11:15 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, ce conflicte au mai avut loc, aflam de ce invitat surpriza au avut parte concurentii si ce sfaturi au primit, de catre cine este curtata Edith, ce cuplu este pe cale sa se formeze, dar si ce noi discutii au mai aparut dupa cele intamplate in gala saptamanala de sambata, totul aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 17 Ianuarie 2017 | Comentarii (0)

Mai jos puteti urmari Online emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu de luni, 16 Ianuarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 16.01.2017 de la ora 14:00 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, aflam cum s-au acomodat cei patru concurenti nou veniti in competitie, ce planuri au Ciprian si Andreea pe viitor, ce conflict s-a iscat intre Valentin si Andrada, care din fetele nou venite in competitie sunt vizate de catre baieti, dar si ce parere au avut concurentii despre comportamentul lui Madalin fata de mama lui, dar si cine va intra in direct in editia de astazi pentru a-i da sfaturi, vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 17 Ianuarie 2017 | Comentarii (0)

Mai jos puteti urmari Online emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu de luni, 16 Ianuarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 16.01.2017 de la ora 11:15 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, aflam cum s-au acomodat cei patru concurenti nou veniti in competitie, ce planuri au Ciprian si Andreea pe viitor, ce conflict s-a iscat intre Valentin si Andrada, care din fetele nou venite in competitie sunt vizate de catre baieti, dar si ce parere au avut concurentii despre comportamentul lui Madalin fata de mama lui, dar si cine va intra in direct in editia de astazi pentru a-i da sfaturi, vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 17 Ianuarie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Online emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu Finala Saptamanii de vineri, 14 Ianuarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm in Gala de azi, 14.01.2017 de la ora 17:00 vom urmari cele mai importante discutii ce au avut loc in aceasta saptamana, vom cunoaste noi concurenti ce vor intra astazi in casa concurentilor si vom urmari reactiile celor din casa, aflam cine va fi mirele si mireasa saptamanii dupa scandalul ce a avut loc in aceasta saptamana, dar aflam si cine este in pericol de eliminare, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 14 Ianuarie 2017 | Comentarii (1)

Aici puteti urmari Online emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu Finala Saptamanii de vineri, 14 Ianuarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm in Gala de azi, 14.01.2017 vom urmari cele mai importante discutii ce au avut loc in aceasta saptamana, vom cunoaste noi concurenti ce vor intra astazi in casa concurentilor si vom urmari reactiile celor din casa, aflam cine va fi mirele si mireasa saptamanii dupa scandalul ce a avut loc in aceasta saptamana, dar aflam si cine este in pericol de eliminare, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 14 Ianuarie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Online emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu de vineri, 13 Ianuarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 13.01.2017 de la ora 14:00 vom fi martorii unor subiecte incendiare, aflam ce evenimente au mai avut loc in casa concurentilor, ce secrete din viata lui Madalin ies la iveala, ce a declarat Valentin legat de dorinta lui de a parasi competitia, ce conflict s-a creat intre Ana-Maria si Madalin, dar si ce petrecere de pomina a avut loc in casa fetelor, vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 14 Ianuarie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Online emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu de vineri, 13 Ianuarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 13.01.2017 de la ora 11:15 vom fi martorii unor subiecte incendiare, aflam ce evenimente au mai avut loc in casa concurentilor, ce secrete din viata lui Madalin ies la iveala, ce a declarat Valentin legat de dorinta lui de a parasi competitia, ce conflict s-a creat intre Ana-Maria si Madalin, dar si ce petrecere de pomina a avut loc in casa fetelor, vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 14 Ianuarie 2017 | Comentarii (0)