Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 82 83 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 9/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi, 09.02.2016 de la ora 14:00 vom urmari o noua editie cu noii concurenti veniti in casa, aflam ce parere si-au facut acestia despre competitie, dar si despre concurenti, ce apropieri au existat intre ei, dar si ce conflicte si neintelegeri au existat din cauza cumparaturilor, ce nemultumiri au avut concurentele la adresa Luizei, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 9/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi, 09.02.2016 vom urmari o noua editie cu noii concurenti veniti in casa, aflam ce parere si-au facut acestia despre competitie, dar si despre concurenti, ce apropieri au existat intre ei, dar si ce conflicte si neintelegeri au existat din cauza cumparaturilor, ce nemultumiri au avut concurentele la adresa Luizei, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 8/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 08.02.2016 de la ora 14:00, aflam ce schimbari s-au produs in relatia dintre Oana si Cosmin, ce sfaturi a primit aceasta, aflam cum i-au primit vechii concurenti pe noii concurenti in casa, ce apropieri au existat inca de la inceput, dar si ce conflicte au avut loc inca de la intrarea lor in casa, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 8/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 08.02.2016 de la ora 11:15, aflam ce schimbari observam in relatia dintre Oana si Cosmin, ce sfaturi a primit aceasta, aflam cum i-au primit vechii concurenti pe noii concurenti in casa, ce apropieri au existat inca de la inceput, dar si ce conflicte au avut loc inca de la intrarea lor in casa, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din gala saptamanala Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de sambata, 6/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din gala Mpfm de azi, 06.02.2016 de la ora 14:00, vom avea parte de o editie speciala, in care vom cunoaste noii concurenti ce vor intra in casa Mireasa pentru fiul meu, vom afla detalii despre acestia, pentru cine au intrat, cum vor reactiona vechii concurenti la prima vedere a acestora, dar si ce atractii la prima vedere vor avea loc, aflam in gala Mpfm de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 06 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din gala saptamanala Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de sambata, 6/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din gala Mpfm de azi, 06.02.2016 de la ora 12:00, aflam cum a reactionat Valentina cand a aflat unde va calatori, aceasta fiind surprinsa cand va vedea ca le vor face o vizita parintilor lui Aurel, ce a discutat cu acestia, ce sfaturi a primit, dar si cu ce ganduri si regrete s-a intors in casa si care mai este relatia dintre ea si Aurel, aflam in editia de astazi. Deasemenea, problema lavalierei a aparut din nou in casa concurentilor, producand conflicte dure intre acestia, aflam ce nemultumiri au si cui i se aduc critici, in gala Mpfm de azi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 06 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de vineri, 5/februarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 05.02.2016 de la ora 14:00 vom afla ultimele noutati despre concurenti din casa, ce evenimente au mai avut loc in ultimul timp, aflam din ce cauza lipseste Valentina din emisiunea de astazi, dar si ce conflicte au aparut din cauza curateniei, aflam in emisiunea de azi. Deasemenea, aflam cum vor reactiona concurentii cand vor afla ca maine in gala vor intra concurenti noi, dar si cum se pregatesc sa-i intampine pe acestia.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 05 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de vineri, 5/februarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 05.02.2016 vom afla ultimele noutati despre concurenti din casa, ce evenimente au mai avut loc in ultimul timp, aflam din ce cauza lipseste Valentina din emisiunea de astazi, dar si ce conflicte au aparut din cauza curateniei, aflam in emisiunea de azi. Deasemenea, aflam cum vor reactiona concurentii cand vor afla ca maine in gala vor intra concurenti noi, dar si cum se pregatesc sa-i intampine pe acestia.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 05 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de joi, 4/februarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 04.02.2016 de la ora 14:00 vom afla ultimele noutati despre concurenti din casa, ce evenimente au mai avut loc in ultimul timp, ce conflicte au mai avut loc in relatia dintre Aurel si Valentina, care mai este relatia dintre ei, ce au sa-si reproseze, dar si ce sfaturi va primi Valentina de la sora si de la mama ei, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 04 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de joi, 4/februarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 04.02.2016 vom afla ultimele noutati despre concurenti din casa, ce evenimente au mai avut loc in ultimul timp, ce conflicte au mai avut loc in relatia dintre Aurel si Valentina, care mai este relatia dintre ei, ce au sa-si reproseze, dar si ce sfaturi va primi Valentina de la sora si de la mama ei, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 04 Februarie 2016 | Comentarii (0)