Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 131 132 »
Vezi online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de marti, 29 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 29.11.2016 de la ora 14:00 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, de ce activitati au mai avut parte acestia in afara casei, ce asteptari au de la noua locuinta in care vor locui pana la sfarsitul competitiei, aflam ce conflicte au mai avut loc intre ei, dar si unde vor sarbatori de Sfantul Andrei, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Vezi online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de marti, 29 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 29.11.2016 de la ora 11:15 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, de ce activitati au mai avut parte acestia in afara casei, ce asteptari au de la noua locuinta in care vor locui pana la sfarsitul competitiei, aflam ce conflicte au mai avut loc intre ei, dar si unde vor sarbatori de Sfantul Andrei, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de luni, 28 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 28.11.2016 de la ora 14:00 vom urmari o noua editie plina de noutati despre concurenti, aflam de ce activitati au avut parte concurentii in weekend, aflam cum arata casa noua in care s-au mutat concurentii, cum s-au acomodat si cum si-au impartit camerele, ce mici conflicte si neintelegeri au avut loc intre ei, dar si multe alte noutati aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 28 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de luni, 28 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 28.11.2016 de la ora 11:15 vom urmari o noua editie plina de noutati despre concurenti, aflam de ce activitati au avut parte concurentii in weekend, aflam cum arata casa noua in care s-au mutat concurentii, cum s-au acomodat si cum si-au impartit camerele, ce mici conflicte si neintelegeri au avut loc intre ei, dar si multe alte noutati aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 28 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Vezi Online o noua Finala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de sambata, 26 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din Gala Mpfm de azi, 26.11.2016 de la ora 17:00 vom avea parte de o editie exploziva, casa concurentilor va fi distrusa complet iar acestia se vor muta intr-o noua casa, cum va arata aceasta, dar si de ce noi probe vor avea parte concurentii pentru cursa spre castigarea unei zile de rasfat, vom afla in editia de astazi. Deasemenea, nominalizarile continua, cine va fi vizat sa paraseasca competitia, dar si ce conflicte dure au avut loc in aceasta saptamana, vom urmari in emisiunea de azi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Vezi Online o noua Finala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu inregistrata complet de sambata, 26 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din Gala Mpfm de azi, 26.11.2016 de la ora 14:00 vom avea parte de o editie exploziva, casa concurentilor va fi distrusa complet iar acestia se vor muta intr-o noua casa, cum va arata aceasta, dar si de ce noi probe vor avea parte concurentii pentru cursa spre castigarea unei zile de rasfat, vom afla in editia de astazi. Deasemenea, nominalizarile continua, cine va fi vizat sa paraseasca competitia, dar si ce conflicte dure au avut loc in aceasta saptamana, vom urmari in emisiunea de azi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu online de vineri, 25 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 25.11.2016 de la ora 14:00 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, aflam ce acuzatii au mai adus Adriana si Georgiana la adresa Iuliei, ce reprosuri a mai facut Radu fostei lui prietene, Andrada dar si cu ce il acuza pe Valentin, ce noi conflicte au mai aparut in casa, dar si multe alte noutati aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu online de vineri, 25 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 25.11.2016 de la ora 11:15 vom afla ultimele noutati din casa concurentilor, aflam ce acuzatii au mai adus Adriana si Georgiana la adresa Iuliei, ce reprosuri a mai facut Radu fostei lui prietene, Andrada dar si cu ce il acuza pe Valentin, ce noi conflicte au mai aparut in casa, dar si multe alte noutati aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu Online de joi, 24 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 24.11.2016 de la ora 14:00 vom afla ultimele noutati din casa, aflam ce conflicte au mai avut loc in ultimul timp, ce mai aflam despre unii concurenti si despre povestile de iubire din trecutul lor, vom urmari ce scandal urias s-a iscat intre Adriana, Iulia si Ana-Maria, ce dezvaluiri vor face una despre cealalta, dar si multe alte noutati aflati in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste emisiunea completa Mireasa pentru fiul meu Online de joi, 24 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 24.11.2016 de la ora 11:15 vom afla ultimele noutati din casa, aflam ce conflicte au mai avut loc in ultimul timp, ce mai aflam despre unii concurenti si despre povestile de iubire din trecutul lor, vom urmari ce scandal urias s-a iscat intre Adriana, Iulia si Ana-Maria, ce dezvaluiri vor face una despre cealalta, dar si multe alte noutati aflati in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)