Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 105 106 »
Aici puteti urmari o noua editie Online din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti, 28 Iunie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 28.06.2016 de la ora 14:00, vom urmari ce evenimente importante au mai avut loc in casa, cum au reactionat concurentii cand au aflat ca baietii vor locui o seara in casa fetelor, cum a decurs petrecerea surpriza si ce discutii au aparut intre concurenti pe baza acesteia, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Astăzi | Comentarii (0)

Aici puteti urmari o noua editie Online din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti, 28 Iunie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 28.06.2016 de la ora 11:15, vom urmari ce evenimente importante au mai avut loc in casa, cum au reactionat concurentii cand au aflat ca baietii vor locui o seara in casa fetelor, cum a decurs petrecerea surpriza si ce discutii au aparut intre concurenti pe baza acesteia, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Astăzi | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 27 Iunie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 27.06.2016 de la ora 14:00 vom urmari cele mai interesante evenimente avute loc in casa in acest weekend, ce s-a intamplat in casa dupa cele petrecute in gala de sambata, ce discutii au aparut intre concurenti pe baza nominalizarilor, dar si care au fost reactiile concurentilor cand au aflat ca Loredana a sarit gardul si a dorit sa plece din competitie dupa iubitul ei, Ionut, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 27 Iunie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 27.06.2016 de la ora 11:15 vom urmari cele mai interesante evenimente avute loc in casa in acest weekend, ce s-a intamplat in casa dupa cele petrecute in gala de sambata, ce discutii au aparut intre concurenti pe baza nominalizarilor, dar si care au fost reactiile concurentilor cand au aflat ca Loredana a sarit gardul si a dorit sa plece din competitie dupa iubitul ei, Ionut, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Aici puteti urmari emisiunea Mireasa pentru fiul meu, Finala Saptamanii inregistrata integral de sambata, 25 Iunie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din Gala Saptamanala Mpfm din 25.06.2016 de la ora 17:00 vom avea parte de o gala pline de surprize si evenimente neasteptate, vom afla de ce surprize vor avea parte concurentii din partea familiilor, ce strategii isi fac concurentii pentru a ramana pana in marea finala, dar si care va fi decizia publicului daca doresc ca Ionut sa ramana sau sa paraseasca competitia, totul aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Iunie 2016 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari emisiunea Mireasa pentru fiul meu, Finala Saptamanii inregistrata integral de sambata, 25 Iunie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din Gala Saptamanala Mpfm din 25.06.2016 de la ora 14:00 vom avea parte de o gala pline de surprize si evenimente neasteptate, vom afla de ce surprize vor avea parte concurentii din partea familiilor, ce strategii isi fac concurentii pentru a ramana pana in marea finala, dar si care va fi decizia publicului daca doresc ca Ionut sa ramana sau sa paraseasca competitia, totul aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 Iunie 2016 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de luni, 20 Iunie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 20.06.2016 de la ora 14:00 aflam ultimele evenimente petrecute in casa intre concurenti, ce discutii au aparut dupa cele intamplate in gala de sambata, ce conflicte au aparut intre fete, dar si ce strategii isi mai pregatesc concurentii pentru a ramane pana in marea finala, dar si pentru a castiga masina, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 20 Iunie 2016 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari emisiunea inregistrata complet Mireasa pentru fiul meu de luni, 20 Iunie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 20.06.2016 de la ora 11:15 aflam ultimele evenimente petrecute in casa intre concurenti, ce discutii au aparut dupa cele intamplate in gala de sambata, ce conflicte au aparut intre fete, dar si ce strategii isi mai pregatesc concurentii pentru a ramane pana in marea finala, dar si pentru a castiga masina, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 20 Iunie 2016 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu gala de sambata, 18 Iunie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din Gala saptamanala Mpfm de azi, 18.06.2016 de la ora 17:00 vom urmari o editie noua plina de surprize si suspans, aflam la ce probe vor mai fi supusi concurentii aflati in cursa pentru castigarea masinii, care dintre ei va fi eliminat din aceasta cursa, ce discutii au mai aparut intre concurenti din cauza mizeriei din casa, dar si de ce surprize vor mai avea parte concurentii, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 20 Iunie 2016 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu gala de sambata, 18 Iunie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din Gala saptamanala Mpfm de azi, 18.06.2016 de la ora 14:00 vom urmari o editie noua plina de surprize si suspans, aflam la ce probe vor mai fi supusi concurentii aflati in cursa pentru castigarea masinii, care dintre ei va fi eliminat din aceasta cursa, ce discutii au mai aparut intre concurenti din cauza mizeriei din casa, dar si de ce surprize vor mai avea parte concurentii, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 20 Iunie 2016 | Comentarii (0)