Principală » Mireasa pentru fiul meu
1 2 3 ... 61 62 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu, gala de sambata, 3/octombrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In finala saptamanala Mpfm de azi, 03.10.2015, in a doua parte de la ora 17:00, aflam la ce probe vor fi supusi concurentii pentru castigarea unei vacante in Dubai, cine va pierde in primele probe desfasurate astazi in gala, aflam ce s-a intamplat la ziua lui Emanuel de a fost considerata de acesta cea mai urata zi din viata lui, dar vom afla si ce nominalizari vor face concurentii in aceasta seara. Deasemenea, se pare ca Robert si Alin au sarit gardul aseara, din ce cauza si ce se vor intampla cu ei, aflam in finala saptamanii de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 03 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu, gala de sambata, 3/octombrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In finala saptamanala Mpfm de azi, 03.10.2015, in prima parte de la ora 14:00, aflam la ce probe vor fi supusi concurentii pentru castigarea unei vacante in Dubai, cine va pierde in primele probe desfasurate astazi in gala, aflam ce s-a intamplat la ziua lui Emanuel de a fost considerata de acesta cea mai urata zi din viata lui, dar vom afla si ce nominalizari vor face concurentii in aceasta seara. Deasemenea, se pare ca Robert si Alin au sarit gardul aseara, din ce cauza si ce se vor intampla cu ei, aflam in finala saptamanii de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 03 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de vineri, 2/octombrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 02.10.2015 de la ora 14:00, aflam ce discutii au purtat baietii legat de Adriana, ce nemultumiri au aparut in randul concurentilor legat de baietii pe care i-a invitat Adriana la ziua ei, dar si ce discutii au aparut dupa ce Ella a parasit competitia, aflam astazi. Deasemenea, aflam ce propunere l-i se vor face concurentilor pentru a avea parte de 2 ore fara lavaliera si fara a fi filmati.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 02 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de vineri, 2/octombrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 02.10.2015 de la ora 12:00, aflam ce discutii au purtat baietii legat de Adriana, ce nemultumiri au aparut in randul concurentilor legat de baietii pe care i-a invitat Adriana la ziua ei, dar si ce discutii au aparut dupa ce Ella a parasit competitia, aflam astazi. Deasemenea, aflam ce propunere l-i se vor face concurentilor pentru a avea parte de 2 ore fara lavaliera si fara a fi filmati.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 02 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mpfm de joi, 1/octombrie/2015, difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi, 01.09.2015 de la ora 14:00, aflam cum se mai inteleg cuplurile formate in aceasta competitie, ce idile sunt pe cale sa se formeze, dar si ce conflicte au mai aparut intre ei, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, o concurenta are cale libera de a parasi sau nu competitia in direct in emisiunea de astazi. Afla daca va face acest pas si despre cine este vorba, in emisiunea de la ora 14:00. Aflam si ce conflict s-a creat intre Robert si Cassandra dupa o discutie a acesteia purtata cu Ana Maria.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 01 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mpfm de joi, 1/octombrie/2015, difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi, 01.09.2015 de la ora 12:00, aflam cum se mai inteleg cuplurile formate in aceasta competitie, ce idile sunt pe cale sa se formeze, dar si ce conflicte au mai aparut intre ei, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, aflam ce impresii au unele concurente dar si mamele despre comportamentul Laviniei, dar si ce critici au adus la adresa ei, aflam de la ora 11:15.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 01 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de miercuri, 30/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 30.09.2015 de la ora 14:00, vom afla noutati despre concurenti, ce evenimente au avut loc in ultimul timp in casa, ce idile au mai aparut intre ei, ce pretendenti au unele concurente si ce asteptari au acestea de la un posibil iubit, dar si ce conflicte s-au creat in ultimul timp si ce cupluri sunt pe cale sa se destrame, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 Septembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de miercuri, 30/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 30.09.2015 de la ora 11:15, vom afla noutati despre concurenti, ce evenimente au avut loc in ultimul timp in casa, ce idile au mai aparut intre ei, ce pretendenti au unele concurente si ce asteptari au acestea de la un posibil iubit, dar si ce conflicte s-au creat in ultimul timp si ce cupluri sunt pe cale sa se destrame, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 Septembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 29/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 29.09.2015 de la ora 14:00, aflam cu cine a intrat in conflict Valentin, ce au oncurentii sa-i reproseze, dar si ce pretendenti are Adriana si cine lupta sa o cucereasca, aflam in emisiunea de astazi de la ora 14:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 29 Septembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 29/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 29.09.2015 de la ora 12:00, aflam ce pretendenti are Mihaela si la cine ii sta gandul, ce nemultumiri are Emanuel la adresa anumitor concurenti, la ce strategii recurg concurentii pentru a ramane in competitie, dar si ce rivalitati mai exista in casa fetelor, dar si multe alte noutati aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 29 Septembrie 2015 | Comentarii (0)