Principală » 2014 » Octombrie » 16 » Mireasa pentru fiul meu de joi 16 octombrie 2014 ora 12:00 online
22:30
Mireasa pentru fiul meu de joi 16 octombrie 2014 ora 12:00 online
Urmareste noi subiecte interesante petrecute in ultimele zile in casa Mireasa pentru fiul meu, in emisiunea de joi dimineata, 16/octombrie/2014 de la ora 12:00. Afla ce comentarii rautacioase s-au facut in gala Mpfm de sambata seara din partea fetelor, la adresa baietilor, ce baieti isi doresc acestea sa paraseasca competitia, dar si cum au reactionat la aflarea celor nominalizati sa paraseasca competitia.
Tot in emisiunea de azi, 16.10.2014, de la ora 12:00, aflam si ce au vorbit unele fete despre cuplurile formate in graba in competitie, care spun ele ca n-o sa reziste mult.

Intrebandu-se fetele cine va parasi competitia, Ionela si-a exprimat parerea, spunand ca ea crede ca Danut va fi acela, la care Elena canta "aleluia" si-si face cruce, dupa care continua spunand ca el se crede macho, ca toate fetele ii arunca priviri si se dau la el. Cand Danut a confirmat ca l-a nominalizat pe Lucian, Elena continua spunand "sa plece mascariciul asta". Elena a mai afirmat si ca daca Valentina va fi eliminata, isi va cere si ea eliminarea, oricat de bine s-ar intelege cu Lucian.


Madalina le spune fetelor ca e greu sa traiesti in competitie, cand ramai pe dinafara, fara cuplu, spunand si ca daca s-au format atatea cupluri, asa repede, sa fie pe bune nu pentru doua, trei saptamani, probabil facand referire la prietena ei, Roxana. Roxana si Marian afirma si ei ca multi dintre concurenti s-au grabit sa faca un cuplu, iar graba strica treaba, si ca vor fi multe schimbari. Danut si Marian au afirmat ca asteapta fetele ce vor intra in februarie, Mirela intrebandu-i daca din "sarja" asta nu e nimic bun, Danut o da din nou in bara, spunand ca nu. Deasemenea si Simona a fost intrebata daca este o femeie libera si sigura, aceasta spunand ca da, rezultand ca nu s-a convins inca sa faca un cuplu cu Nicolae.


Deasemenea, a mai fost si o discutie intre concurenti, care considera ca Flavius si Raluca desi au afirmat in ultimele doua saptamani ca vor sa plece din competitie, acum o dau cotita, acestia considerand ca ii afecteaza pe ei acest lucru. Catalin, Roxana si doamna Ecaterina au fost cei revoltati pe acestia, in direct Catalin afirmand ca acuma il crede pe Flavius ca vrea sa plece, deoarece a aflat ca are probleme de sanatate cand a mers cu el la medic.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de azi?
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, mireasa pentru fiul meu 16.10.2014, ora 12:00, mireasa pentru fiul meu 16 octombri, video, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: