Principală » 2014 » Octombrie » 16 » Mireasa pentru fiul meu de joi 16 octombrie 2014 ora 14:00 online
22:45
Mireasa pentru fiul meu de joi 16 octombrie 2014 ora 14:00 online
Aflam si astazi noutati despre concurentii de la Mireasa pentru fiul meu, in cea de-a doua parte a emisiunii de azi, 16/octombrie/2014 de la ora 14:00. Vom afla daca Cristiana si Catalin isi mai doresc sa se impace, sau isi indreapta privirile catre ceilalti concurenti ramasi fara cuplu, aflam pe cine a pus ochii Danut, acesta fiind foarte indecis in alegerea a doua fete din competitie, Carmen si Simona, profitand de faptul ca aceasta din urma tocmai s-a despartit sau nu mai este interesata de Nicolae.
Dealtfel, aflam si cine a intrat in casa concurentilor, si la ce activitate au fost acestia supusi, afla toate acestea mai jos in cele mai importante subiecte ale emisiunii Mpfm de joi dupamiaza, 16.10.2014, de la ora 14:00.

Concurentii au fost anuntati ca vor avea parte de o vizita neasteptata, pe actrita Gabriela Ionita, care a venit sa-i provoace pe concurenti la o activitate placuta pentru toti. Aceasta i-a invatat pe concurenti sa faca pictura pe apa. Acestia s-au aratat foarte entuziasmati de aceasta activitate. Puteti urmari in filmarea de mai jos care au fost rezultatele concurentilor, ce desene le-au iesit acestora.


Catalin a incercat sa vada daca se mai poate indrepta ceva in relatia cu Cristiana. Acesta ii spune ca "prima data am crezut ca si tu esti indragostita de mine, cand te-am cunoscut eu nu mai credeam in nimic, am zis ca-i o minune.. Cand am avut acele iesiri, am vrut sa vad daca chiar iti place cu adevarat de mine..". Cristiana ii raspunde acestuia, spunandu-i ca nu poate face ceva ce nu simte, si nu poate juca teatru, sa-l ia in brate daca nu simte asta. A mai spus ca ea inca de la inceput n-a vrut sa formeze un cuplu cu el, pana nu se descopera unul pe altul, sa se cunoasca mai bine, dar se pare ca, Catalin s-a grabit.


La venirea baietilor in casa fetelor in weekend, s-au intamplat mai multe lucruri. Danut a stat foarte mult in preajma fetelor, harjonindu-se cu acestea, simtindu-se foarte bine. Elly implineste astazi 19 ani, si afirma ca si ea a format oficial un cuplu cu Cristian, sambata.
In emisiunea de azi, Danut s-a asezat intre Simona si Carmen, aratandu-se indecis in privinta alegerii unei fete anume din casa.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: Online, Mireasa pentru fiul meu, ora 14:00, de azi, mireasa pentru fiul meu 16.10.2014, mireasa pentru fiul meu 16 octombri, video, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: