Principală » 2014 » Octombrie » 3 » Mireasa pentru fiul meu de joi 2 octombrie 2014 ora 12:00
22:55
Mireasa pentru fiul meu de joi 2 octombrie 2014 ora 12:00
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi dimineata, 2/octombrie/2014 in prima parte de la ora 12:00, vom afla de ce anume este deranjat Danut legat de regulile competitiei, dealtfel vom afla si ce a hotarat acesta in privinta lui Carmen.
Tot in emisiunea de azi de la 12:00, vom urmari un material in care vom vedea ce fac unii baieti noaptea, si cum sunt deranjati ceilalti. Simona este inca nehotarata in privinta lui Nicolae sau doar se tachineaza unul pe celalalt, aflati in emisiunea Mpfm de azi, 02.10.2014. Tot despre Nicolae, aflam ce farse i-au facut baietii acestuia in miez de noapte.
Dealtfel, Valentina nu este convinsa inca ca partenerul pe care l-a ales, Daniel, este pregatit de o relatie serioasa. Afla detalii despre acestea, dar si multe altele, in descrierea facuta de noi mai jos, dar si in filmarile puse la dispozitie.

Valentina discuta cu Daniel despre viitor. Aceasta nu este convinsa de gandurile acestuia, Daniel afirmand ca are de gand sa stea in competitie pana de sarbatori, ca nu se muta in Bucuresti pentru ea, deranjand-o pe Valentina aceste lucruri, reprosandu-i acest lucru. Elena ii spune acesteia ca se grabesc si ca e prea devreme sa discute despre aceste planuri, sa fi luat acest sfat in considerare, sau continua sa fie deranjata si suparata pe Daniel, vezi in filmarea de mai jos.


Daniel s-a simtit defavorizat de faptul ca nu a participat la petrecere cu ceilalti concurenti, doar din simplul fapt ca nu a fost ales de fata pe care a ales-o si el. Totusi afirma ca a fost si o parte buna a situatiei, ca a putut-o cunoaste mai bine pe Carmen.
Va fi si un material in care Danut vorbeste cu baietii despre Carmen, iar Carmen vorbind cu fetele despre Danut.


Nicolae ii povesteste Simonei de ce a fost suparat in gala de sambata. Dealtfel Simona ii povesteste lui Nicolae ca este deranjata de anumite aspecte legate de fete. Deasemenea, Nicolae a ironizat-o pe aceasta in legatura cu Danut, spunandu-i acestuia "hai Danut vorbeste cu fata! Lasi fata singura? Sparge gheata..", sa fie oare o tentativa de gelozie din partea acestuia sau doar o ironie din partea lui?! Vezi detalii in filmarea pusa la dispozitie mai jos.


Baietii nu l-au lasat pe Nicolae sa doarma, strigandu-l si ironizandu-l de la 2 pana la 4 dimineata. Vezi momentul amuzant, in filmarea de mai jos.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 02.10.2014, de azi, mireasa pentru fiul meu 2 octombrie, emisiuni, video, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: