Principală » 2014 » Octombrie » 20 » Mireasa pentru fiul meu de luni 20 octombrie 2014 ora 12:00 online
09:17
Mireasa pentru fiul meu de luni 20 octombrie 2014 ora 12:00 online
Afla ce au avut concurentii de spus dupa cele petrecute in gala de sambata, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni dimineata, 20/octombrie/2014, in prima parte de la ora 12:00.
Afla ce au discutat Cristiana si Marian despre ce s-a petrecut in gala, daca s-au decis in formarea unui cuplu, deasemenea aflam si ce a avut Catalin de spus dupa ce a aflat ca cei doi se plac.
Aflam si cum se mai inteleg cuplurile din casa, si ce mici conflicte au mai avut loc, in emisiunea Mpfm de azi, 20.10.2014, de la ora 12:00.


Marian afirma ca nu e decis in ceea ce vrea, iar ca femeia care si-o doreste, nu este in concurs. Spune si ca si-a facut o impresie foarte buna despre sora Cristianei, iar cu Cristiana nu poate avea decat o prietenie frumoasa.


Elena considera ca Ionela a procedat gresit cand s-a mutat de la bugetul lor, ca este o persoana foarte nesimtita si perversa. O critica pe aceasta ca atunci cand nu avea pe nimeni si avea nevoie de ea, se prefacea ca ii este prietena, iar acum ca nu mai are nevoie de protejarea ei, s-a aliat cu celelalte fete.


Doamna Gheorghita se simte deranjata ca fetele si mamele nu i-au spus ce le-au deranjat, in fata, si au criticat-o pe la spate. In acest material, si Raluca se arata deranjata de comportamentul lui Flavius spunandu-i: "cum vrei sa te placa lumea de-afara cand tu spui vorbe de cocalar", deranjand-o cand i-a spus lui Nicolae ca "copia nu are valoare".


Urmareste ce au avut de discutat Elena, Valentina si Cristiana in pauza de publicitate..


Concurentii i-au facut o surpriza lui Elly de ziua ei, la miezul noptii. Deasemenea, si baietii i-au cantat acesteia la multi ani, peste gard. Si iubitul ei, Cristian, a aparut intr-o emisiune cu un tricou pe care scria "La multi ani iubi!".


Discutii dupa emisiune..


VIDEO I, VIDEO II si VIDEO III
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 20 octombri, mireasa pentru fiul meu 20.10.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu, ora 12:00, Emisiunea, video, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: