Principală » 2014 » Octombrie » 20 » Mireasa pentru fiul meu de luni 20 octombrie 2014 ora 14:00 online
09:30
Mireasa pentru fiul meu de luni 20 octombrie 2014 ora 14:00 online
Urmareste online detalii din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni dupamiaza, 20/octombrie/2014, a doua parte de la ora 14:00. Aflam ce discutii au aparut dupa cele intamplate in gala de sambata, ce a avut de reprosat Elena, Valentinei si Cristianei, din ce cauza s-a suparat Daniel pe Valentina dupa venirea matusii ei, dar si care au fost nemultumirile lui Catalin in gala de sambata.
Detalii despre cele petrecute in emisiunea Mpfm de azi, 20.10.2014, din a doua parte de la ora 14:00, veti putea afla la noi pe site, fiind disponibile dupa difuzare.

In primul material de azi, vedem cum au petrecut concurentii ziua lui Elly. In timp ce dansau, Roxana i-a spus lui Catalin la ureche, ca seamana cu fostul ei prieten cu care a stat 3 ani, ca este genul ei de barbat, mai timid, si ca este o persoana care stie sa iubeasca si capabila sa aiba o relatie, daca sentimentul e si de partea cealalta.


Mamele sunt dezamagite ca fii lor au avut relatii scurte cu fetele, si ca fetele n-au fost serioase in formarea unui cuplu.


Nicolae se simte foarte mandru de modul in care a anuntat in timpul unei emisiuni ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona, spunand ca "sunt barbat, nu sunt femeie", mai ales ca fosta lui iubita a afirmat ca are nevoie de un barbat cu personalitate langa ea.


VIDEO COMPLET:
VIDEO I, VIDEO II, VIDEO III, VIDEO IV, VIDEO V
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 20 octombri, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 20.10.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu, Emisiunea, video, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: