Principală » 2014 » Octombrie » 15 » Mireasa pentru fiul meu de miercuri 15 octombrie 2014 ora 14:00
20:09
Mireasa pentru fiul meu de miercuri 15 octombrie 2014 ora 14:00
Subiectele principale ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu de miercuri dupamiaza, 15/octombrie/2014, de la ora 14:00, le puteti afla detaliate, chiar la noi pe site.
Vom afla de ce este Danut dezamagit de Carmen, ce sfaturi ii ofera Marian acestuia, dar si cum a ajutat Marian la impacarea lor. Deasemenea, vom afla cum l-au facut baietii pe Lucian sa uite de certurile cu Elena, dar si ce parere au acestia despre cuplul format de el cu Elena.
Tot in emisiunea Mpfm de azi, 15.10.2014, aflam si ce relatie conflictuala a inceput sa apara intre doamna Nagie si Elena, de ce a inceput Lucian si mama lui sa planga intr-o pauza de publicitate, si ce au avut Elena si Lucian de discutat despre mama acestuia.

Rezumatul emisiunii:

Marian incearca s-o faca pe Carmen sa-i mai dea o sansa lui Danut, aceasta refunzand acest lucru. Danut ii spune lui Marian ca probabil pe Carmen a deranjat-o nesiguranta lui, simtindu-se deasemenea atacat cand ea a batut in retragere, semn ca ii pasa de ea, ca e ceva ce o atrage la ea, spune el. Concurentii vorbesc si de faptul ca daca ai un cuplu, acest lucru te fereste de eliminari. Carmen afirma in direct ca i-ar ceda, dar nu-i inspira inca incredere si ii este frica sa nu o refuze iar.


In acest material, Elena se arata nemultumita de comportamentul doamnei Nagie, care a dat-o laoparte cand a venit sa-l incurajeze pe Lucian cand a inceput sa planga in direct in timpul unei emisiuni, fiindu-i dor de familie. Elena vorbeste cu Valentina in soapta, auzind un zvon cum ca Lucian ar fi fost lautar. Aceasta ii mai spune ca s-ar fi impacat cu el, daca Lucian si-ar fi asumat comportamentul pe care l-a avut, afirmand ca mama lui Lucian, Nagie, ar fi avut cea mai mare parte din vina la tot ce se intampla intre ei.


Intre doamna Nagie, mama lui Lucian, si Elena, au aparut niste tensiuni de cand a inceput Lucian sa planga de dorul de casa in timpul unei emisiuni. Intr-o discutie cu doamna Maria, Nagie a spus ca Lucian poate sa aiba printesa printeselor langa el, ca nu compenseaza dorul de casa si de familie. Doamna Maria a avertizat-o ca nu trebuia sa spuna vorba asta cu printesa printeselor in direct, deoarece Elena s-a simtit rau la aceste vorbe, la care doamna Nagie s-a enervat spunand ca "si eu m-am simtit rau... doar n-o sa ajung sa ingenunchez in fata unui copil..". Elena ii spune lui Lucian ca ea crede ca mama lui o face pe ea vinovata de tot ce i se intampla lui, si s-a simtit deranjata de faptul ca mama lui a dat-o laoparte cand a venit langa el in pauza dupa ce a plans. Lucian a avut o reactie violenta in urma acestei discutii, crapand scaunul din dressing-ul fetelor. Elena s-a suparat foarte rau pe acesta, spunand ca ea nu cauta un barbat cu asa scapari violente.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, mireasa pentru fiul meu 15 octombri, mireasa pentru fiul meu 15.10.2014, emisiuni, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: