Principală » 2014 » Octombrie » 18 » Mireasa pentru fiul meu de vineri 17 octombrie 2014 ora 12:00 online
23:08
Mireasa pentru fiul meu de vineri 17 octombrie 2014 ora 12:00 online
Urmareste o editie cu noi subiecte, noutati despre concurenti, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri, 17/octombrie/2014 in prima parte de la ora 12:00.
Aflam ce a avut de spus Simona in privinta lui Nicolae, ce l-a deranjat la acesta, si de ce nu a mai putut continua relatia cu el. Deasemenea, vom afla si parerea lui Nicolae, si daca vor mai exista sanse ca acestia sa formeze din nou un cuplu.
Urmarim si un material in care baietii au ajuns sa se supere unii pe altii, incepand de la niste glume, afla detalii din emisiunea Mpfm de azi, 17.10.2014 de la ora 12:00, disponibile mai jos.

In timp ce erau impreuna, Nicolae s-a aratat gelos pe prietena lui, Simona, deoarece nu i-a placut gestul care l-a facut, cand s-a ridicat de la masa pentru a-i aduce paine lui Danut. Intr-o discutie cu fetele, Simona a afirmat ca nu-i plac aceste gelozii, si nu e multumit de iubitul ei, deoarece simte ca ea conduce relatia, si nu dorea acest lucru.


In direct, Simona afirma despre iubitul ei ca nu are personalitate, si nu si-a aratat impunerea de barbat in relatia cu ea. Mai spune si ca, intelectual, este sub nivelul ei, si ca are nevoie de un barbat care sa o stimuleze din punct de vedere intelectual, cel putin.


Urmariti si un material in care puteti vedea ce farse isi fac baietii la miezul noptii, la sfarsit terminandu-se cu o cearta intre Danut si Flavius.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa 17.10.2014, mireasa pentru fiul meu 17 octombri, Online, Mireasa pentru fiul meu, full, de azi, ora 12:00, video, integral, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: