Principală » 2014 » Octombrie » 18 » Mireasa pentru fiul meu de vineri 17 octombrie 2014 ora 14:00 online
23:30
Mireasa pentru fiul meu de vineri 17 octombrie 2014 ora 14:00 online
Urmareste a doua parte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi, 17/octombrie/2014, de la ora 14:00, online la noi pe site. Doua dintre mame au intrat in conflict, una dintre ele fiind foarte deranjata de comportamentul alteia. Deasemenea, au inceput si baietii mamelor respective sa se certe. Afla care sunt autorii, dar si ce au acestia de impartit, in emisiunea Mpfm de vineri dupamiaza, 17.10.2014, in a doua parte de la ora 14:00.

Doamna Ecaterina s-a suparat pe doamna Gheorghita, deoarece face galagie prea mare dimineata, si nu reuseste sa doarma. Deasemenea o acuza si de faptul ca iroseste aiurea resursele din casa fetelor.


Doamna Gheorghita afirma ca doamna Ecaterina nu a placut-o niciodata, si din aceasta cauza ea nu sta cu persoane care nu o plac. S-a ajuns si la o disputa intre Flavius si Catalin, care se acuza reciproc ca desi au afirmat ca vor sa plece din competitie, nu roaga publicul sa nu-i mai voteze si nici nu se arata ca ar vrea sa paraseasca competitia, mai ales cand doamna Gheorghita a aflat ca e pe locul doi in clasamentul mamelor.


Din cauza ca Ionela s-a mutat la buget cu doamna Anisoara si doamna Gheorghita, aceasta a fost exclusa din grupul Elenei. In direct, Ionela si Elena au avut discutii aprinse, Ionela afirmand ca nu s-a putut niciodata discuta cu Elena.


Ionela a primit sfaturi din partea parintilor, transmise prin doamna Anisoara, sa aiba grija cu Elena, sa rupa orice prietenie cu ea, si sa nu le mai jigneasca fata.


Baietii se arata suparati pe faptul ca din cauza ca Flavius s-a cerut afara, si i-au rugat sa-l propuna, tot ei au iesit rau.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa 17.10.2014, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 17 octombri, Online, Mireasa pentru fiul meu, full, de azi, video, integral, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: