Principală » 2016 » Iulie » 2 » Momente Video Gala Mireasa pentru fiul meu 2 Iulie 2016 Online
23:43
Momente Video Gala Mireasa pentru fiul meu 2 Iulie 2016 Online
Vezi Online finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu cele mai importante momente video inregistrate integral de sambata, 2 Iulie 2016, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 02.07.2016 vom avea parte de o gala plina de surprize neasteptate, de evenimente pline de tensiune pentru concurenti, vom afla care va fi proba finala pentru castigarea masinii pentru cei 5 concurenti ramasi in cursa, dar si care dintre cei eliminati va avea sansa sa reintre in concurs, fiind supusi unei probe dificile. Ce nominalizari pentru eliminare vor avea loc azi, dar si ce dezvaluiri fac parintii lui Constantin despre situatia lor din familie, aflam in gala saptamanala de astazi. Mai jos puteti urmari momentele video din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: finala, integral, mireasa online, de azi, Gala, momente video mireasa, mireasa pentru fiul meu 2 iulie 201, video mireasa pentru fiul meu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: