Principală » Next Star
1 2 3 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Next Star de joi seara, 23/aprilie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 23.04.2015, vom face cunostinta cu cei 5 noi concurenti ai acestei editii, vom afla povestea fiecaruia pe care o puteti afla si la noi pe site, dupa difuzare, si vom afla care dintre ei va uimi cel mai mult juriul si va castiga in aceasta editie de astazi. Fiecare interpretare a lor vor fi disponibile mai jos, pe site, dupa difuzarea acesteia pe Antena 1.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 23 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Next Star o noua editie de joi seara, 16/aprilie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 16.04.2015 vom cunoaste vnoii concurenti ai acestei editii, vom afla povestea fiecaruia in parte, dar si cine va fi castigatorul acestei editii, aflati in aceasta seara la npoi pe site, dupa difuzare.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 16 Aprilie 2015 | Comentarii (1)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Next Star de joi, 9/aprilie/2015 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
O noua editie din emisiunea Next Star de azi, 09.04.2015 o puteti urmari astazi pe Antena 1 de la ora 20:30, sau o puteti urmari in reluare la noi pe site, pentru a afla care sunt noii concurenti ai acestei editii de Pasti, aflati mai jos interpretarile fiecarui concurent, dar si cine a castigat aceasta editie Next Star.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 09 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Next Star de duminica seara, 5/aprilie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 05.04.2015, vom urmari o editie speciala de Florii, unde juriul va fi insotit fiecare de membrii familiilor lor, ce-i va ajuta la jurizare. Afla ce concurenti vor veni in aceasta editie, care a atras cel mai tare atentia, dar si cine a castigat aceasta editie Next Star, in aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 06 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Next Star o noua editie de duminica, 29/martie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 29.03.2015, vom face cunostinta cu cei 5 concurenti participanti la aceasta editie, si vom afla care va fi cel ales de jurati ca fiind castigatorul acestei editii. Pentru a doua oara, o fetita va urca pe scena Next Star si va canta printre mii de sticle si bidoane de plastic si-l va interpreta pe Michael Jackson. O noua concurenta este o fetita de 12 ani, care a fost adoptata de la varsta frageda de 1 an, si vine sa ne arate talentul ei pe care il are in actorie. Tot astazi va urca scena Next Star o fetita accidentata in varsta de 10 ani, ce va uimi publicul si juratii prin vocea ei minunata si talentul de a canta la voce si la pian in acelasi timp. Afla despre ceilalti concurenti in video-urile puse la dispozitie la noi pe site, imediat dupa difuzare.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 29 Martie 2015 | Comentarii (1)

Nu rata a doua editie din noul sezon Next Star de duminica seara, 22/martie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30. Emisiunea inregistrata integral dar si interpretarile fiecarui concurent vor fi disponibile pe site, dupa difuzarea completa a acesteia.
In emisiunea prezentata de Dan Negru, Next Star de azi, 22.03.2015, aflam care sunt cei 6 concurenti ce se vor lupta in talente pentru a castiga aceasta editie. Unul dintre ei se numeste Emil, are 11 ani si ii place muzica populara. Acesta a fost abandonat de mic, si anunta prin intermediul concursului ca isi cauta o familie. O alta concurenta se numeste Daria, are 10 ani si este recunoscuta in SUA si Japonia, insa romanii ii descopera talentul abia astazi. Deasemenea, o fetita de 8 ani va face un numar de acrobatie, ce va ridica toata sala in picioare. Aflam si din ce motiv au ajuns juratii sa se contrazica, ce concurent este apreciat mai mult si cine a castigat aceasta editie, aflati in aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 22 Martie 2015 | Comentarii (1)

Incepe al 5-lea sezon Next Star, astazi 15/martie/2015 la Antena 1 de la ora 20:00, cel mai asteptat show cu cei mai talentati copii din Romania. Emisiunea inregistrata integral dar si cele mai importante momente video vor fi disponibile pe site, dupa difuzarea completa a acesteia.
Nu rata prima editie a noului sezon Next Star, in care veti avea parte de foarte multe surprize si vom face cunostinta cu alti 7 copii ce-si vor arata talentele in fata juriul format din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru. Deasemenea, cei 4 castigatori ai sezoanelor trecute: Omar, Vanessa, Isabela si Rose Mary vor veni in prima editie a acestui sezon si ne vor incanta cu un moment special pe scena Next Star. Nu rata o editie plina de emotii in emisiunea Next Star de duminica seara, 15.03.2015.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 15 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata Next Star de joi seara, 25/decembrie/2014 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 25.12.2014, vom urmari o editie speciala de Craciun, cu momente emotionante, pline de talent si gingasie. Afla care sunt fostii concurenti ale celorlalte sezoane, ce vor participa in editia speciala din prima zi de Craciun, si cine va fi castigatorul acestei editii, ales de juratii Next Star.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 26 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online Marea Finala Next Star de joi seara, 18/decembrie/2014, si afla cine este castigatorul celui de-al patrulea sezon, inregistrarea video integrala, dar si cele mai importante momente video din emisiune fiind disponibile la noi pe site, dupa difuzare.
In Finala emisiunii Next Star de azi, 18.12.2014, castigatorii celor 11 editii, dar si doi concurenti surpriza salvati de membrii juriului vor demonstra prin talentele lor ca isi doresc trofeul Next Star. Urmarestele interpretarile si afla finalistul acestui sezon Next Star, a carui trofeu ii va fi inmanat de unul dintre marii sportivi ai lumii, Ivan Patzaichin. Nu rata un show de senzatie, prezentat de Dan Negru pe Antena 1, si afla cine a castigat trofeul Next Star.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 18 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Nu rata un show de exceptie plin de talente si inocenta, un show ce te tine in suspans, ce provoaca emotii, cu cei mai talentati copii din Romania, Next Star. Urmareste online Finala de Popularitate Next Star de azi, 11/decembrie/2014, si afla care este castigatorul finalei de popularitate al editiei de astazi, ales de public, prin vot. Afla ce interpretari au pregatit micii talentati, cei care au castigat editiile din acest an Next Star.
Inregistrarea video integrala a emisiunii Next Star de azi, 11.12.2014, dar si cele mai importante momente video din emisiune si interpretarile fiecarui concurent, vor fi disponibile la noi pe site, dupa difuzarea completa a emisiunii pe Antena 1 de la ora 20:30.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 11 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

1-10 11-20 21-22