Principală » Next Star
Vezi interpretarile concurentilor de la Next Star, noul sezon de joi seara, 25/septembrie/2014 difuzat pe Antena 1 de la ora 20:30. Cele mai importante momente video va sunt prezentate mai jos.
Primul concurent al acestei editii din data de 25.09.2014 este David Stefan, interpretand melodia lui Justin Bieber - "Baby", care a impresionat juriul prin gingasia si inteligenta de care a dat dovada. A doua concurenta ce intra pe scena Next Star este Claudia Ciccateri in varsta de 12 ani, vine din Italia si se declara o persoana foarte pasionata de muzica. Aceasta a interpretat o melodie in limba italiana - "Gente" al Ivanei Spagna. O alta concurenta speciala este Lorelai, o fetita cu probleme speciale, fara brate si femururi. Aceasta a interpretat melodia Lorei - "Capu' sus", dar a aratat si unele dintre talentele de care le detine. Iustin Alexandrescu este un copil talentat, pasionat de actorie. Acesta va prezenta o scena de teatru, alaturi de Carmen Tanase. Trupa de fetite Switch Crew aduc in fata publicului un dans ce impresioneaza juriul. Deasemenea, juriul a mai fost impresionat si de micuta Cezara, care are doar 4 ani, si a venit sa interpreteze o melodie de muzica populara. Rares este un clujean ce a venit sa-si arate talentul muzical la Next Star, interpretand melodia lui Beyonce - "Listen". Afla in descrierea de mai jos cine este castigatorul celei de-a doua editie Next Star!
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

Un nou sezon din emisiunea Next Star incepe astazi, 16/septembrie/2014 de la ora 20:30 pe Antena 1. Urmareste noi talente ale copiilor care ne ofera in aceasta seara un spectacol senzational plin de umor si de emotii.
Dan Negru va fi prezentatorul noilor talente, iar juriul format din: Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Vasile Muraru vor fi cei care vor decide care din copii vor merge in marea finala. Nu pierde prima editie Next Star de marti seara, 16.09.2014, cele mai importante momente din emisiune fiind disponibile la noi pe site. Vezi interpretarile copiilor, mai jos.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 16 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

--