Principală » Next Star
1 2 3 ... 6 7 »
Mai jos puteti viziona o noua editie din emisiunea Next Star inregistrata complet de joi seara, 30 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 30.03.2017 Dan Negru ne asteapta cu o noua editie minunata, plina de divertisment si de copii talentati, vom cunoaste noii concurenti ai acestei editii, de ce mentori au avut parte si cum s-au descurcat, dar si cine va castiga editia din aceasta seara si va ajunge in Finale, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 30 Martie 2017 | Comentarii (1)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Next Star de joi seara, 23 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 23.03.2017 ne asteapta o noua editie plina de surprize si concurenti plini de talente, vom cunoaste fiecare copil in parte si aflam talentele pe care le detin, care dintre ei vor uimi cei patru jurati, de ce surprize vor avea parte acestia, dar si cine va castiga editia de astazi, aflam in aceasta seara, in emisiunea prezentata de Dan Negru.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 23 Martie 2017 | Comentarii (0)

Mai jos puteti urmari Online o noua editie din emisiunea Next Star inregistrata complet de joi, 16 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 16.03.2017 avem parte de o noua editie plina de entuziasm, divertisment si copii talentati, vom cunoaste noii concurenti din aceasta saptamana, cu ce momente se vor prezenta in fata juratilor, care dintre ei va impresiona cel mai mult si va castiga editia din aceasta saptamana, vom afla in editia de astazi, prezentata de Dan Negru.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 16 Martie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari o noua editie din emisiunea Next Star inregistrata integral de joi seara, 9 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 09.03.2017 Dan Negru ne asteapta cu noi copii talentati in cadrul editiei de astazi, vom cunoaste noi copii minunati intr-un show de exceptie, plin de inocenta si divertisment, aflam ce grupuri de concurenti au avut cei 4 jurati si care dintre ei au fost cei mai admirati si cine a castigat editia de astazi, vom afla in aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 10 Martie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Next Star de joi seara, 2 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 02.03.2017 avem parte de o noua editie plina de divertisment prezentata de Dan Negru, vom cunoaste noii concurenti din aceasta saptamana, ce mentori vor avea, vom fi la curent cu povestea fiecaruia si le vom afla talentele impresionante, aflam cum vor juriza cei patru jurati, dar si ce discutii contradictorii au avut, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 02 Martie 2017 | Comentarii (0)

Vezi Online emisiunea Next Star inregistrata complet de joi seara, 23 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 23.02.2017 Dan Negru ne prezinta si astazi cei mai talentati copii ai romanilor, vom afla care sunt noii concurenti ai noului sezon, ce echipe au ales cei patru jurati si cum isi vor apara concurentii a caror mentori sunt, vom cunoaste povestea si talentul fiecarui copil si vom afla care dintre ei va fi noul castigator al acestei editii saptamanale din noul sezon Next Star.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 23 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Next Star prima editie din noul sezon de joi, 16 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star in premiera noului sezon de azi, 16.02.2017 vom avea parte de un spectacol de exceptie mult asteptat, plin de emotii si surprize, de divertisment si talente nemaiintalnite, vom avea parte de o surpriza din parte castigatorilor celor 7 sezoane, dar vom afla si noile reguli incepand cu acest sezon. Se pare ca cei patru jurati vor avea si roluri de mentori, fiecare jurat va avea in grija cate 2 concurenti, insa nu pot juriza decat concurentii celorlalti mentori, si nu pe ai lor, ce dezbateri si discutii dure au aparut intre jurati din pricina asta, aflam in editia mult asteptata de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 17 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Nex Star Marea Finala de joi seara, 15 decembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star Finala de azi, 15.12.2016 vom afla marele castigator al celui de-al saptelea sezon al emisiunii, afla care dintre cei 15 copii vor impresiona cel mai tare juriul si publicul si va castiga trofeul Next Star, ce va fi inmanat de Ilie Nastase. Vom avea parte de acrobatie aeriana, muzica, robotica, dans, pantomima, acro dance si box, prestatii ce vor impresiona pana la lacrimi. Locul doi si trei castigat de cei talentati vor avea parte in acest sezon de o excursie la Disneyland. Nu rata Marea Finala Next Star prezentata de Dan Negru, in aceasta seara pe Antena 1.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 15 Decembrie 2016 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Online emisiunea inregistrata complet Next Star Finala de popularitate de joi seara, 8 Decembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 08.12.2016 avem parte de o noua editie spectaculoasa plina de divertisment, surprize si copii talentati, astazi va avea loc finala de popularitate ai celor mai buni concurenti ce au participat la editiile Next Star din acest sezon, vom avea parte de momente incredibil de emotionante si amuzante, dar aflam si care dintre concurenti a fost votat sa castige titlul de cel mai popular concurent, totul in editia speciala de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Online o editie speciala Next Star inregistrata complet de 1 Decembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 01.12.2016 avem parte de un spectacol exceptional, o editie speciala cu multe surprize, cei zece semifinalisti din editiile trecute vor face echipa cu cate o vedeta, duelandu-se doi cate doi, iar la sfarsitul serii cei patru jurati vor trebui sa aleaga castigatorul serii. Ruby, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Laura Lavric, Marcel Pavel, Catalin Morosanu, nea Marin si Gelu Voicu vor fi cele opt vedete ce vor face echipe cu cei 10 copii talentati, castigatori ai editiilor anterioare Next Star, cum se vor descurca acestia, vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 01 Decembrie 2016 | Comentarii (1)