Principală » Next Star
1 2 3 4 5 6 »
Vezi Online emisiunea Next Star inregistrata complet de joi seara, 23 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 23.02.2017 Dan Negru ne prezinta si astazi cei mai talentati copii ai romanilor, vom afla care sunt noii concurenti ai noului sezon, ce echipe au ales cei patru jurati si cum isi vor apara concurentii a caror mentori sunt, vom cunoaste povestea si talentul fiecarui copil si vom afla care dintre ei va fi noul castigator al acestei editii saptamanale din noul sezon Next Star.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Next Star prima editie din noul sezon de joi, 16 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star in premiera noului sezon de azi, 16.02.2017 vom avea parte de un spectacol de exceptie mult asteptat, plin de emotii si surprize, de divertisment si talente nemaiintalnite, vom avea parte de o surpriza din parte castigatorilor celor 7 sezoane, dar vom afla si noile reguli incepand cu acest sezon. Se pare ca cei patru jurati vor avea si roluri de mentori, fiecare jurat va avea in grija cate 2 concurenti, insa nu pot juriza decat concurentii celorlalti mentori, si nu pe ai lor, ce dezbateri si discutii dure au aparut intre jurati din pricina asta, aflam in editia mult asteptata de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 17 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Nex Star Marea Finala de joi seara, 15 decembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star Finala de azi, 15.12.2016 vom afla marele castigator al celui de-al saptelea sezon al emisiunii, afla care dintre cei 15 copii vor impresiona cel mai tare juriul si publicul si va castiga trofeul Next Star, ce va fi inmanat de Ilie Nastase. Vom avea parte de acrobatie aeriana, muzica, robotica, dans, pantomima, acro dance si box, prestatii ce vor impresiona pana la lacrimi. Locul doi si trei castigat de cei talentati vor avea parte in acest sezon de o excursie la Disneyland. Nu rata Marea Finala Next Star prezentata de Dan Negru, in aceasta seara pe Antena 1.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 15 Decembrie 2016 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Online emisiunea inregistrata complet Next Star Finala de popularitate de joi seara, 8 Decembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 08.12.2016 avem parte de o noua editie spectaculoasa plina de divertisment, surprize si copii talentati, astazi va avea loc finala de popularitate ai celor mai buni concurenti ce au participat la editiile Next Star din acest sezon, vom avea parte de momente incredibil de emotionante si amuzante, dar aflam si care dintre concurenti a fost votat sa castige titlul de cel mai popular concurent, totul in editia speciala de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Online o editie speciala Next Star inregistrata complet de 1 Decembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 01.12.2016 avem parte de un spectacol exceptional, o editie speciala cu multe surprize, cei zece semifinalisti din editiile trecute vor face echipa cu cate o vedeta, duelandu-se doi cate doi, iar la sfarsitul serii cei patru jurati vor trebui sa aleaga castigatorul serii. Ruby, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Laura Lavric, Marcel Pavel, Catalin Morosanu, nea Marin si Gelu Voicu vor fi cele opt vedete ce vor face echipe cu cei 10 copii talentati, castigatori ai editiilor anterioare Next Star, cum se vor descurca acestia, vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 01 Decembrie 2016 | Comentarii (1)

Urmareste emisiunea completa Next Star Online de joi seara, 24 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 24.11.2016 avem parte de o noua editie plina de divertisment, umor si copii talentati, aflam care sunt noii concurenti veniti in editia de astazi, care este povestea fiacruia de viata, ce talent au si cum se vor descurca in fata juratilor, dar si cine va fi castigatorul din aceasta seara, vom afla in editia de astazi prezentata de Dan Negru pe Antena 1.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 24 Noiembrie 2016 | Comentarii (1)

Urmareste Online emisiunea completa Next Star de joi seara, 17 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 17.11.2016 avem parte de un nou spectacol, o editie plina de divertisment si de concurenti minunati ce vor impresiona atat publicul cat si juriul. Afla povestea de viata a fiecaruia, descopera-le talentul si urmareste interpretarile lor in editia de astazi, unde vom afla si cine va fi castigatorul acestei editii, ales de cei 4 jurati ai emisiunii.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 17 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea completa Next Star de joi seara, 3 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 03.11.2016 avem parte de o noua editie spectaculoasa, cu noi concurenti talentati, aflam povestea fiecarui copil in parte, cum au ajuns sa descopere talentul care il au de mici, urmarim reprezentatiile lor, dar aflam si care dintre ei va fi preferat de juriu si de public si va fi castigatorul acestei editii.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 03 Noiembrie 2016 | Comentarii (1)

Vezi Online o noua editie Next Star inregistrata complet de joi seara, 27 Octombrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 27.10.2016 vom urmari un nou spectacol plin de talente, vom cunoaste noii concurenti ai editiei de astazi, opt copii plini de energie si ambitie in ceea ce fac, il vom cunoaste pe campionul national la tir cu arcul, vom avea parte de un numar de dans contemporan, dar vom fi uimiti si de talentul unei micute ce va picta un tablou doar din cateva felii de paine si crema de ciocolata.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 27 Octombrie 2016 | Comentarii (0)

Vezi Online emisiunea inregistrata integral Next Star de joi seara, 20 Octombrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 20.10.2016 Dan Negru ne asteapta cu cei mai talentati copii din tara, ce vin in editia de astazi pentru a ne impresiona prin talentele pe care le au, avem parte de un spectacol exceptional, ii vom cunoaste pe fiecare concurent in parte, dar vom afla si cine va fi castigatorul acestei editii, ce va fi ales de juriu.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 20 Octombrie 2016 | Comentarii (0)