Principală » Next Star
« 1 2 3 4 5 »
Urmareste online o noua editie din emisiunea Next Star inregistrata integral de joi seara, 10/martie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 10.03.2016 Dan Negru ne asteapta cu un spectacol de talente pe cinste, vom face cunostinta cu copiii talentati ai romanilor, ce vor impresiona prin gingasia si umorul lor, aflam cine va impresiona cel mai mult publicul si juriul si va fi ales castigatorul acestei editii, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 10 Martie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Next Star inregistrata integral de joi seara, 3/martie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 03.03.2016 vom urmari o noua editie spectaculoasa, plina de talente impresionante ale micutilor, aflam cu ce interpretari ne vor impresiona atat pe noi cat si pe juriu, dar si care dintre ei va fi ales castigatorul acestei editii, totul in editia de astazi. Deasemenea, vom urmari povestea fiecarui micut, ce ne va impresiona, amuza sau induiosa prin situatia lor. Nu rata un spectacol de exceptie, prezentat de Dan Negru.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 03 Martie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Next Star inregistrata integral de joi seara, 25/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 25.02.2016 vom urmari o noua editie plina de surprize, amuzament, de copii talentati ce ne vor surprinde prin gingasia lor, aflam ce surprize l-i s-au pregatit de catre Dan Negru, dar si care dintre ei va impresiona cel mai mult juriul si va fi ales castigatorul acestei editii, totul in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 25 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Next Star a doua editie din noul sezon de joi seara, 18/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 18.02.2016 vom participa la un nou sezon plin de talente, un spectacol plin de talentati, concurenti ce ne vor surprinde prin gingasia, dar si prin dorinta lor de a profesa mai departe prin talentul pe care il au. Afla care va fi castigatorul acestei editii ales de noul juriu Next Star, format din Pepe, CRBL, Dorian Popa si Alina Eremia.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 18 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Next Star prima editie din noul sezon ce incepe joi seara, 11/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 11.02.2016 vom participa la un nou sezon plin de talente, un spectacol plin de talentati, concurenti ce ne vor surprinde prin gingasia, dar si prin dorinta lor de a profesa mai departe prin talentul pe care il au. Afla care sunt noile reguli de jurizare, ce vor fi aplicate de noul juriu Next Star, format din Pepe, CRBL, Dorian Popa si Alina Eremia.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 11 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online ultima editie a acestui sezon din emisiunea Next Star de joi seara, 4/iunie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 04.06.2015, vom avea parte de o editie speciala, dedicata vedetelor, familiilor si apropiatilor acestora, ce ne vor incanta cu momente artistice, avand ca scop ajutorarea unui copil de doar 9 ani bolnav de cancer. Astfel, Andreea Antonescu va canta impreuna cu fiica ei de doar 4 ani pe scena Next Star, melodia "Lasa-ma, papa, la mare!", Aurelian Temișan va interpreta un moment artistic impreuna cu fiica si sotia sa, Catalin Morosanu va canta impreuna cu mama sa pe scena Next Star, Nico va urca pe scena alaturi de fiica si de sora sa. Veti avea ocazia sa urmariti momente impresionante cu acestia, dar si cu Daniel Iordăchioae, Gelu Voicu, Marcel Pavel și Mihaela Cernea, fosta membră a trupei Class, ce vor canta alaturi de membri familiilor lor.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 04 Iunie 2015 | Comentarii (0)

Nu rata Marea Finala Next Star mult asteptata de joi seara, 28/mai/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Finala Next Star de azi, 28.05.2015 si afla cine a castigat acest sezon, cum s-a descurcat fiecare finalist in parte, cine a impresionat mai mult, ce a avut juriul de spus, dar si ce surprize va asteapta din partea celor ce au castigat in sezoanele trecute, aflati in aceasta seara pe Antena 1, sau in reluare, full la noi pe site. In aceasta seara, un show de zile mari va asteapta cu multe surpize, emotii si incantare in Marea Finala Next Star a acestui sezon!
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 27 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Next Star de joi seara, 21/mai/2015 de la ora 20:30 pe Antena 1 sau in reluare la noi pe site, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 21.05.2015, Dan Negru vine sa ne prezinte noi concurenti ai acestui sezon, afla care sunt cei 6 concurenti ai editiei, talentul pe care il au, dar si care a impresionat cel mai mult juriul, in editia din aceasta seara. Interpretarile concurentilor vor fi disponibile la noi pe site, imediat dupa difuzare.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 21 Mai 2015 | Comentarii (1)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Next Star de joi seara, 14/mai/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 14.05.2015, vom face cunostinta cu cei 5 noi concurenti ai acestei editii, vom afla povestea fiecaruia pe care o puteti afla si la noi pe site, dupa difuzare, si vom afla care dintre ei va uimi cel mai mult juriul si va castiga in aceasta editie de astazi. Fiecare interpretare a lor vor fi disponibile mai jos, pe site, dupa difuzarea acesteia pe Antena 1.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 14 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral la noi pe site, Next Star de joi seara 07.05.2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, cele mai importante momente video dar si video complet fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Next Star de azi, 07.05.2015 vom afla care sunt noii concurenti ai acestei editii, cu ce talente vin cei 6 copilasi si cu ce ne vor impresiona, dar si pe cine va alege juriul ca fiind castigatorul acestei editii, aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 07 Mai 2015 | Comentarii (0)