Principală » Te cunosc de undeva
1 2 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 9/mai/2015 de la ora 20:30 pe Antena 1, sau in reluare la noi pe site, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 09.05.2015, urmariti un nou show spectaculos facut de vedetele concurente in emisiune, aflam ce transformari au pregatit pentru noi, care dintre ei s-au descurcat mai bine, dar si cine va fi ales castigatorul acestei editii, aflati in emisiunea mult asteptata din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 09 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 2/mai/2015 de la ora 20:30 pe Antena 1, sau in reluare la noi pe site, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 02.05.2015, urmariti un nou show spectaculos facut de vedetele concurente in emisiune, aflam ce transformari au pregatit pentru noi, care dintre ei s-au descurcat mai bine, dar si cine va fi ales castigatorul acestei editii, aflati in emisiunea mult asteptata din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 02 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Te cunosc de undeva de sambata, 25/aprilie/2015 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 25.04.2015, vom avea parte de noi transformari ale vedetelor din competitie, vom afla care dintre ei va castiga aceasta editie, concurentii fiind tot mai atenti la fiecare detaliu, pentru ca finala e din ce in ce mai aproape. Momentul serii va fi atunci cand Aurelian Temișan, Adrian Enache și Daniel Iordăchioae se vor reintalni pe scena si vor canta impreuna dupa 16 ani, iar Cezar Ouatu va canta pe scena impreuna cu Mihai Georgescu, alias Miță. Interpretarile editiei de astazi vor fi: Liviu Varciu se va transforma intr-un rock-star, Oana Sarbu - Gwen Stefani, Denisa și Raluca Tănase vor fi trupa Andre in aceasta seara, Daniel Iordachioae - Steven Tyler, Lidia Buble - Alannah Myles, Andrei Stefanescu si Kamara - Mauro, în dublu exemplar, Alina Eremia - Maria Ciobanu, iar Cezar Ouatu - Ionut Dolanescu.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 25 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 18/aprilie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 18.04.2015 vom avea parte de noi transformari spectaculoase ale vedetelor, vom afla care isi va intra in rol cel mai bine, dar si cine a castigat in aceasta editie a emisiunii. Cele doua momente speciale ale serii vor fi sustinute de Horia Brenciu care va canta cu prezentatorul Cosmin Selesi, si de Andreea Balan care va canta in duet cu tatal ei. Transformarile concurentilor vor fi: Lidia Buble - Inna "Diggy Down", Oana Sarbu - Tarkan, Cezar Ouatu - Joe Cocker, Liviu Varciu - Gabi Lunca, Daniel Iordachioae - Cesaria Evora, Andrei Ștefănescu și Kamara - BZN, Raluca si Denisa Tanase - Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, iar Alina Eremia - Pink.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 17 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o editie speciala de Paste a emisiunii Te cunosc de undeva inregistrata integral de sambata seara, 11/aprilie/2015 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 11.04.2015, vom avea parte de o editie speciala de Paste, cu multe noutati si surprize, un show de exceptie cu transformari incredibile ale vedetelor. Nu rata in aceasta seara o noua editie a acestui show, in ajun de Paste.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 11 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 4/aprilie/2015 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 04.04.2015, vom urmari o noua editie a transformarilor vedetelor, si vom afla cine va castiga aceasta editie de astazi. Transformarile din aceasta saptamana sunt: Alina Eremia - Beyonce, Daniel Iordăchioae - Trey Songz, Andrei Stefanescu și Kamara - Cornelia și Lupu Rednic, Denisa și Raluca de la Bambi - Toni și Encarna Salazar, Oana Sîrbu - John Legend, Liviu Vârciu - Elvis Presley, Cezar Ouatu în Dani Klein, iar Lidia Buble - Nicole Scherzinger.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 03 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 28/martie/2015 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 28.03.2015, vom urmari noi transformari spectaculoase ale concurentilor, vom afla care s-au descurcat mai bine, care a fost cel mai comic personaj, dar si cine a castigat editia de astazi. Surpriza serii va fi atunci cand ANdrei Stefanescu va canta alaturi de Corina "Nimeni altcineva", intr-un dublu personaj. TRansformarile vedetelor vor fi: Oana Sarbu - Maria Tanase cu melodia "Aseara ti-am luat basma", Cezar Ouatu - Kwabs, Liviu Varciu - Bruno Mars, Andrei Stefanescu si Kamara de la ALb Negru - Thomas Anders și Dieter Bohlen de la Modern Talking, Alina Eremia - Lou Bega, Lidia Buble - Mika, iar Raluca si Denisa Tanase de la Bambi - Bill Medley & Jennifer Warnes. Nu ratati asadar cea de-a saptea editie a show-ului Te cunosc de undeva.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 28 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva, o noua editie de sambata seara, 21/martie/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 21.03.2015, vom urmari noi transformari ale vedetelor concurente, cine va fi castigatorul acestei editii, dar si ce transformari vor extrage pentru data viitoare. Deasemenea vor avea loc si incidente amuzante: lui Cezar Ouatu ii cad pantalonii pe scena in vazul tuturor si vom afla reactiile colegilor sai. Deasemenea, Andrei de la "Alb Negru" isi va aduce iubita in platoul emisiunii si va canta alaturi de ea. Il vom putea urmari si pe Liviu Varciu cum va canta la acordeon in aceasta seara, iar Daniel Iordachioae la chitara. Nu rata un show de senzatie in aceasta seara la Te cunosc de undeva.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 21 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 14/martie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 14.03.2015, vom asista la noi transformari uluitoare ale vedetelor, dar si la multe alte surprize. Transformarile din aceasta saptamana vor fi: Raluca și Denisa de la Bambi - Pitbull și John Ryan, Oana Sîrbu - Daniel Iordăchioae, Liviu Vârciu - Neil Sedaka, Alina Eremia - Ella Fitzgerald, Cezar Ouatu - Angela Gheorghiu, Daniel Iordăchioae - Laura Lavric, Lidia Buble - Taylor Swift, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru ii vor interpreta pe cei de la 2Unlimited.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 14 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 7/martie/2015 video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 07.03.2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, vom urmari noi transformari ale concurentilor si cine a castigat aceasta editie speciala dedicata doamnelor si domnisoarelor cu ocazia zilei ce urmeaza, de 8 martie. Invitatii speciali ai acestei seri vor fi Cornel Ilie, de la Vunk împreună cu Lidia Buble si Kamara impreuna cu sotia lui, Oana. Alina Eremia il va imita pe Ed Sheeran, Daniel Iordăchioae pe Ricky Martin, Liviu Vârciu o va imita pe Alina Eremia, Raluca și Denisa Tănase, de la Bambi se vor transforma in Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, Cezar Ouatu imita pe Ray Charles, Oana Sîrbu va avea o transformare senzuala: va deveni Meghan Trainor, Andrei Ștefănescu și Kamara vor fi Jessie J și Nicki Minaj, iar Lidia Buble se va tranforma in Bobby Darin.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 07 Martie 2015 | Comentarii (0)

1-10 11-20