Principală » Te cunosc de undeva
1 2 3 4 5 6 »
Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Te cunosc de undeva de sambata seara, 15 Octombrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 15.10.2016 vom avea parte de o noua editie plina de divertisment, personaje unice create de concurentii acestui sezon, aflam de ce transformari au parte in aceasta editie, cum se vor descurca si cum au raspuns provocarilor, dar aflam si cine va fi castigatorul editiei de astazi, totul in aceasta searape Antena 1, sau in reluare la noi pe site.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 15 Octombrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Online Finala Saptamanii Te cunosc de undeva emisiunea inregistrata integral de sambata seara, 8 Octombrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 08.10.2016 vom urmari o noua editie plina de surprize si transformari exceptionale din partea concurentilor, aflam cum se vor descurca vedetele cu noile provocari din aceasta saptamana, care dintre ei vor impresiona juriul, dar si cine va fi ales castigatorul acestei editii, vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 08 Octombrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunrea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 1 Octombrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 01.10.2016 vom urmari o noua editie cu transformari spectaculoase ale vedetelor, momente amuzante, evenimente imprevizibile si evenimente ce au avut loc in cadrul repetitiilor. Nu pierde un spectacol de exceptie si afla pe cine a hotarat juriul sa-l numeasca castigatorul acestei editii.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 01 Octombrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata integral emisiunea Te cunosc de undeva de sambata seara, 24 Septembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 24.09.2016 vom urmari o noua editie cu transformari spectaculoase ale vedetelor, momente amuzante, evenimente imprevizibile si evenimente ce au avut loc in cadrul repetitiilor. Nu pierde un spectacol de exceptie si afla pe cine a hotarat juriul sa-l numeasca castigatorul acestei editii.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 23 Septembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 17 Septembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 17.09.2016 vom avea parte de o noua editie plina de transformari uimitoare ale vedetelor, aflam ce personaje vor interpreta concurentii acestui sezon, care vor fi parerile juriului si care dintre ei se vor descurca cel mai bine si va castiga editia de astazi. Nu pierde o editie plina de emotii, suspans, momente amuzante si evenimente neasteptate in emisiunea Te cunosc de undeva din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 17 Septembrie 2016 | Comentarii (0)

Vezi Online prima editie din noul sezon Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata seara, 10 Septembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 10.09.2016 vom urmari inceputul noului sezon, un spectacol pe cinste oferit de transformarile vedetelor, un show plin de amuzament si de talent. Noii concurenti ai sezonului 8 Te cunosc de undeva sunt: Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu, Serban Copot, Maria Buza, Adina Raducan, Nico, Misha si Amna.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 09 Septembrie 2016 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Marea Finala Te cunosc de undeva de sambata seara, 28 Mai 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva Finala de azi, 28.05.2016 vom urmari ultimele transformari sustinute de finalistii acestui sezon: Liviu Teodorescu, Theo Rose, Feli Donose, George, Andrei Stefănescu si Liviu Varciu, unul dintre acestia urmand a fi desemnat marele castigator al acestui sezon, ales de juriu dar si de nefinalistii acestui sezon. Deasemenea, vom avea parte si de multe surprize, juriul impreuna cu ceilalti concurenti ce nu s-au clasat in marea finala vor sustine momente exceptionale pe scena Te cunosc de undeva. Interpretarile finalistilor din aceasta seara vor fi: George va interpreta personajul Satine, din musicalul “Moulin Rouge”, Andrei Stefanescu si Liviu Varciu se vor transforma in Morticia și Gomez Addams, din “Addams Family”, Theo Rose pe Dorothy din “Vrăjitorul din Oz”, Liviu Teodorescu va juca rolul lui Iuda din opera rock “Jesus Christ Superstar”, iar Feli Donose va fi Stephanie personajul din musicalul “Nine”. Afla cine a castigat Marele Premiu Te cunosc de undeva al acestui sezon, urmarind in reluare Marea Finala de astazi, pe site.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 28 Mai 2016 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari emisiunea completa Te cunosc de undeva inregistrata integral de sambata seara, 21 Mai 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 21.05.2016 vom urmari o editie de exceptie, un spectacol fascinant al transformarilor, unde concurentii vor da tot ce au mai bun pentru a se califica in marea finala. Cine va fi castigatorul acestei editii, dar si care vor fi prestatiile vedetelor vom afla in editia de astazi, ce o puteti gasi in reluare, pe site.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 21 Mai 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Te cunosc de undeva Online, emisiunea inregistrata integral de sambata seara, 14 Mai 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 14.05.2016 vom urmari o editie exceptionala plina de transformari incredibile ale vedetelor, o editie plina de emotii, suspans, si umor, vom afla cum si-au interpretat concurentii rolurile in aceasta editie, dar vom urmari si momentul emotionant dintre Nicoleta Nuca si mama sa, aceasta interpretandu-l in aceasta seara pe legendarul Michael Jackson. Nu ratati un spectacol de exceptie in aceasta seara la Antena 1 si afla cine a castigat editia din aceasta seara si care vor fi urmatoarele transformari de saptamana urmatoare, emisiunea fiind gasita in reluare la noi pe site.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 14 Mai 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 7 Mai 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai impresionante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 07.05.2016 vom putea urmari o noua editie plina de emotii, suspans, voie buna si talent, transformari spectaculoase ale vedetelor, aflam care dintre ei vor impresiona membrii juriului cel mai mult, dar si care dintre ei va fi marele castigator din aceasta editie, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 07 Mai 2016 | Comentarii (0)