Principală » Te cunosc de undeva
Vezi o noua editie al acestui nou sezon Te cunosc de undeva, emisiunea de sambata seara, 27/septembrie/2014 prin momentele video descrise la noi pe site. Vezi cele mai grele interpretari de pana acum la Te cunosc de undeva, cum s-au descurcat concurentii, prin ce greutati au trecut, dar si de ce momente pline de umor au avut parte.
In aceasta editie Te cunosc de undeva din 27.09.2014, castigatoarea a fost Lora, prin interpretarea melodiei lui Lauryn Hill "Doo Wop", despre care a spus ca este foarte grea si era cat pe ce sa renunte. Nu pierde niste interpretari de exceptie si urmareste la noi pe site cele mai importante momente video din emisiune, descrise de noi mai jos. Rezumatul a ceea ce s-a intamplat in emisiunea de azi il puteti vedea la noi pe site.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 30 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

Cele mai importante momente video din a doua editie Te cunosc de undeva de azi, 20.09.2014 vor fi disponibile la noi pe site.
Urmareste un show exceptional plin de transformari neasteptate. Afla cum isi interpreteaza fiecare vedete rolul pe care a fost provocat sa-l imite, si spune-ti parerea despre cine ti-a placut si merita sa castige, jos la comentarii. Nu pierde emisiunea Te cunosc de undeva de sambata seara, 20/septembrie/2014, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 20 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

Un nou sezon Te cunosc de undeva va incepe astazi, 13.09.2014 pe Antena 1 de la ora 20:30. Concurentii acestui sezon vor fi : Rona Hartner, Anda Adam, Lora, Maria Buză, Pepe, Jorge, CRBL și Florin Ristei, iar juriul va fi format din Andrei Aradits, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan. Noi transformari, noi personaje pline de umor ne asteapta in acest nou sezon la Te cunosc de undeva.
Mai jos puteti urmari cele mai importante momente video din emisiune, pe care le puteti comenta mai jos. Afla cine va fi primul castigator al noului sezon ce incepe sambata seara, 13/septembrie/2014, si spune-ne cine ti-ai fi dorit sa castige aceasta editie.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 13 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

--