Principală » Te cunosc de undeva
1 2 3 ... 7 8 »
Urmareste Online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 9 Decembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 09.12.2017 avem parte de un nou show senzational, un spectacol plin de transformari uimitoare ale vedetelor, o editie plina de divertisment, umor si emotii, vom afla cum au raspuns concurentii provocarilor de saptamana trecuta si cum au imitat rolul cuvenit, dar si care dintre ei a impresionat cel mai mult juriul si va fi ales castigatorul acestei saptamani, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 10 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 28 Octombrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 28.10.2017 avem parte de un nou show senzational, un spectacol plin de transformari uimitoare ale vedetelor, o editie plina de divertisment, umor si emotii, vom afla cum au raspuns concurentii provocarilor de saptamana trecuta si cum au imitat rolul cuvenit, dar si care dintre ei a impresionat cel mai mult juriul si va fi ales castigatorul acestei saptamani, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 30 Octombrie 2017 | Comentarii (0)

Vizionati Online o noua editie speciala de sambata din emisiunea Te cunosc de undeva inregistrata complet din 21 Octombrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 21.10.2017 avem parte de noi transformari ale concurentilor, noi personaje uimitoare ce vor fi interpretate de vedetele concurente in acest sezon, urmarim care dintre ei va fi cel mai admirat de catre jurati dar si de catre colegii lor si va castiga editia din aceasta saptamana, totul in editia din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 21 Octombrie 2017 | Comentarii (0)

Mai jos puteti urmari Online prima editie din noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata seara, 9 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 09.09.2017 va avea loc premiera noului sezon, avem parte de un nou show plin de divertisment si de surprize alaturi de vedetele concurente in acest an, echipa fiind formata din: Adriana Trandafir, Lidia Buble, Julie Mayaya, Anisia Gafton, Ramona Bădescu, Alin Pascal, Sebastian Muntean, CRBL și Cezar Ouatu. Pe langa transformarile spectaculoase ale acestora, acest sezon va avea parte de noi surprize in platoul emisiunii, un invitat surpriza va fi prezent in fiecare editie, avand rolul de a pregati un moment special alaturi de concurentul care va primi un punctaj din partea..ruletei. Multe alte surprize ne asteapta in aceasta seara, asadar nu ratati premiera noului sezon Te cunosc de undeva.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 09 Septembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie din emisiunea Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata, 27 Mai 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 27.05.2017 vom urmari o noua editie speciala saptamanala, avem parte de Semifinala acestui sezon, in care vom afla care dintre concurenti vor intra in Marea Finala, cat de bine isi vor interpreta vedetele transformarile propuse, care vor impresiona cel mai mult publicul, dar si care din ei vor fi eliminati astazi, aflam in emisiunea din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 27 Mai 2017 | Comentarii (0)

Urmareste online editia speciala Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata seara, 13 Mai 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 13.05.2017 vom avea parte de o editie spectaculoasa cu multe surprize si divertisment, avem parte de o editie cu noi transformari uimitoare ale vedetelor concurente in acest sezon, cum vor face fata provocarilor, care din ei vor uimi cel mai mult publicul dar si juriul, dar si cine va fi castigatorul acestei editii, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 13 Mai 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online emisiunea inregistrata complet Te cunosc de undeva de sambata seara, 29 Aprilie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 29.04.2017 vom urmari o noua editie plina de divertisment, de noi provocari si transformari ale vedetelor, vom urmari cum s-au descurcat acestia in fata juratilor si a publicului, care dintre ei au fost cei mai laudati de prestatie si cine va castiga editia din aceasta seara, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 29 Aprilie 2017 | Comentarii (0)

Vezi Online o noua editie Te cunosc de undeva, emisiunea inregistrata complet de sambata seara, 22 Aprilie 2017, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 22.04.2017 ne asteapta o noua editie plina de divertisment, cu noi momente amuzante din timpul repetitiilor, aflam la ce noi provocari au fost supusi concurentii, ce personaj vor trebui sa imite in aceasta seara, ce parere va avea juriul legat de prestatia lor, dar si cine va castiga aceasta editie, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 22 Aprilie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online o noua editie din emisiunea Te cunosc de undeva, emisiunea inregistrata complet de sambata seara, 15 Aprilie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 15.04.2017 vom urmari o noua editie spectaculoasa a saptamanii, un nou show plin de surprize si de transformari uimitoare ale vedetelor, vom afla ce personaje au fost provocati concurentii sa imite in aceasta seara, cum se vor descurca, care dintre ei vor fi cei mai apreciati de catre jurati, dar si cine va castiga editia din aceasta seara, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 17 Aprilie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online o noua editie speciala saptamanala din emisiunea Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata seara, 8 Aprilie 2017, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 08.04.2017 vom avea parte de o noua editie plina de divertisment si talente, vom afla ce noi evenimente au mai avut loc in timpul repetitiilor, de ce provocari au avut parte, dar si cu ce transformari ne vor uimi astazi vedetele concurente si cine va castiga aceasta editie, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 08 Aprilie 2017 | Comentarii (0)