Principală » Te cunosc de undeva
1 2 3 ... 6 7 »
Vizioneaza Online o noua editie din emisiunea Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata seara, 25 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 25.03.2017 vom avea parte de o noua editie saptamanala a celui mai iubit show de divertisment, vom avea parte de noi surprize si transformari uluitoare ale vedetelor concurente in acest sezon, cum vor raspunde provocarilor, care va fi cel ami admirat de catre jurati si cine va castiga editia de astazi, vom afla in emisiunea din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 25 Martie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari o noua editie speciala din emisiunea Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata seara, 18 Martie 2017, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 18.03.2017 vom urmari un nou show senzational, plin de surprize si provocari inedite, vom urmari interpretarile fiecarui concurent, de ce transformari au avut parte vedetele, care din ei au primit cele mai multe aprecieri, dar si cine va castiga editia din aceasta saptamana, vom afla in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 18 Martie 2017 | Comentarii (1)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Te cunosc de undeva de sambata seara, 11 Martie 2017, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 11.03.2017 avem parte de un nou show senzational, un spectacol plin de transformari uimitoare ale vedetelor, o editie plina de divertisment, umor si emotii, vom afla cum au raspuns concurentii provocarilor de saptamana trecuta si cum au imitat rolul cuvenit, dar si care dintre ei a impresionat cel mai mult juriul si va fi ales castigatorul acestei saptamani, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 10 Martie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari o noua editie din emisiunea Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata seara, 4 Martie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 04.03.2017 avem parte de o noua editie spectaculoasa plina de transformari uimitoare din partea vedetelor concurente in acest sezon, vom afla la ce provocari au fost supusi, cum s-au descurcat, ce parere au avut juratii despre interpretarile fiecaruia, dar si cine va fi ales castigatorul acestei editii, vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 04 Martie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari online o noua editie din emisiunea Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata seara, 25 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 25.02.2017 vom urmari a doua editie din noul sezon al emisiunii, vom afla cum se vor descurca noii concurenti ai acestui sezon : Anda Adam, Sore, Rubi, Biu Marquetti, Bianca Sarbu, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Andrei Stefanescu si Liviu Varciu. In ce se vor transforma acestia, care se va descurca mai bine, care dintre ei va fi cel mai apreciat de catre juriu, dar si cine va fi castigatorul acestei editii din noul sezon, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 25 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Vezi Online emisiuneaa inregistrata complet Te cunosc de undeva de vineri seara, 18 Februarie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 18.02.2017 vom urmari prima editie din noul sezon al emisiunii, vom afla cum se vor descurca noii concurenti ai acestui sezon : Anda Adam, Sore, Rubi, Biu Marquetti, Bianca Sarbu, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Andrei Stefanescu si Liviu Varciu. In ce se vor transforma acestia, care se va descurca mai bine, care dintre ei va fi cel mai apreciat de catre juriu, dar si cine va fi castigatorul primei editii din noul sezon, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 18 Februarie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Te cunosc de undeva de sambata seara, 10 Decembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 10.12.2016 vom urmari o noua editie spectaculoasa plina de divertisment, voie buna, invitati surpriza, emotii si transformari spectaculoase, aflam ce personaje au fost provocati concurentii sa imite, care dintre ei sa descurcat cel mai bine si cine va fi ales castigatorul acestei editii, aflam in emisiunea din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 10 Decembrie 2016 | Comentarii (0)

Vezi Online o noua editie din emisiunea Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata seara, 26 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 26.11.2016 avem parte de o noua editie spectaculoasa plina de divertisment, provocari, emotii si umor, cum se vor descurca concurentii cu noile provocari, prin ce peripetii au mai trecut, cum vor fi votati de catre jurati, dar si cine va iesi castigatorul acestei editii, vom afla in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 26 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Mai jos puteti urmari Online Te cunosc de undeva emisiunea inregistrata integral de sambata seara, 19 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 19.11.2016 vom avea parte de o noua editie spectaculoasa plina de surprize si momente emotionante, cu transformari uimitoare ale vedetelor, cum se vor descurca in personajul pe care au fost provocati sa-l imite, vom afla in editia de astazi, cand vom urmari si parerile juratilor si desemnarea castigatorului din aceasta saptamana.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 19 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Te cunosc de undeva de sambata seara, 12 Noiembrie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 12.11.2016 avem parte de o noua editie spectaculoasa, plina de surprize, talente si transformari neasteptate, aflam care dintre vedete a reusit sa-si intre cel mai bine in rolul pentru care a fost provocat, cine va impresiona cel mai mult juriul dar si publicul, dar si cine va fi castigatorul acestei editii, vom afla in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 12 Noiembrie 2016 | Comentarii (0)