Principală » Te cunosc de undeva
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 28/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 28.02.2015 aflam cat de bine se descurca concurentii din acest sezon cu provocarile date, cum vor arata cu transformarile propuse, care va fi cel mai amuzant, care va emotiona mai mult, dar si care va fi cel mai bun si va castiga editia din aceasta seara, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 28 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea Te cunosc de undeva, a doua editie difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30 de sambata seara, 21/februarie/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 21.02.2015, in a doua editie a noului sezon, concurentii vor avea provocari de neimaginat. Interpretarile concurentilor, dar si notele juriului primite de acestia, le puteti afla mai jos, la noi pe site.
Daniel Iordăchioae va fi provocat sa o imite pe Celine Dion, Oana Sîrbu o va interpreta pe Marina Voica, Alina Eremia va fi Benone Sinulescu, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi vor fi trupa "Alb Negru", Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru se vor transforma in Smiley și Uzzi, Lidia Buble o va imita pe artista ei preferata, Rihanna, Liviu Vârciu va fi David Lee Roth, iar Cezar Ouatu va deveni Mark Knopfler. Invitata speciala din aceasta seara va fi Maria Buza, care va avea parte de un moment special.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 21 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Lora, Pepe, Maria Buza, Rona Hatner dar si Jorge sunt cei cinci finalisti ai emisiunii Te cunosc de undeva de sambata 20.12.2014. Acestia vor trebui sa-i convinga pe jurati dar si publicul ca merita sa castige marele trofeu Te cunosc de undeva. Transformari de senzatie, interpretari mai bune ca originalul, totul in seara premierelor incepand cu orele 20:30 pe Antena 1 in Marea Finala Te cunosc de undeva din 20.12.2014. Aici la noi pe site gasesti Finala Te cunosc de undeva inregistrata integral de azi, 20/decembrie/2014 online dar si cele mai importante momente video, imediat dupa difuzarea pe tv.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 20 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online un show de exceptie, Te cunosc de undeva de sambata seara, 22/noiembrie/2014, video integral fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 22.11.2014, Rona Hartner se va transforma într-unul dintre cei mai cunoscuți și extravaganți italieni – Zucchero, Jorge in Alex Velea, Anda Adam o va imita pe Sia și va cânta cu spatele la public piesa acesteia, “Chandelier”, Lora va canta muzica populara si o va imita pe Matilda Pascal-Cojocărița, Maria Buza va interpreta melodia Corinei Chiriac, Pepe îl va imita pe Gaby (El General), interpretul panamez al celebrei piese “El Meneaito”, CRBL o va interpreta pe Ioana Radu cu melodia “Mai vino seara pe la noi, Ionele dragă”, iar Florin Ristei se va transforma in Gloria Estefan.
Invitata speciala a editiei de astazi va fi Oana Sarbu ce o va imita pe Romica Puceanu, deci va canta muzica lautareasca.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 22 Noiembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Te cunosc de undeva de sambata seara, 15/noiembrie/2014, inregistrarea video fiind disponibila pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 15.11.2014, vom urmari o editie incendiara, cu noi transformari totale ale vedetelor. Astazi, Florin Ristei il va imita pe Cezar Ouatu cu piesa "It’s My Life", Jorge va interpreta din nou un rol în travesti – Loalwa Braz, de la Kaoma, Pepe il va imita pe Tom Jones, CRBL se va transforma încă o dată în Puff Daddy, personajul care i-a adus și titlul de câștigător al primului sezon al show-ului, Lora se transforma in Florin Chilian si va interpreta melodia "10", Rona Hartner o va interpreta pe Mireille Mathieu, cu melodia "Pariser Tango" in limba germana, Anda Adam o va imita pe Rihanna, fiind foarte sexy, imbracand un costum negru din latex, extrem de decoltat, pe sub care nu a purtat… nimic, iar Maria Buza o va imita pe Irina Loghin cu melodia “Mândră și frumoasă-i Valea Prahovei”, îmbrăcată cu unul dintre costumele populare ale cunoscutei interprete. Invitatul special al serii va fi Cezar Ouatu, care se va transforma simultan in doua personaje.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 15 Noiembrie 2014 | Comentarii (0)

Nu rata un show de exceptie in aceasta seara la Antena 1, Te cunosc de undeva de sambata seara, 8/noiembrie/2014, difuzata de la ora 20:30, inregistrarea video fiind disponibila la noi pe site, dupa difuzare.
In editia Te cunosc de undeva de azi, 08.11.2014, vom avea parte de o seara speciala, fiind seara travestiurilor. Concurentii vor interpreta cate un personaj de sex opus. Astfel, CRBL se va transforma in Nicki Minaj, Jorge in Anda Adam si va interpreta melodia acesteia, "Poate fata", Pepe o va interpreta pe Dolores O’Riordan, fiind acoperit in aceasta seara intr-o pulbere aurie, Anda Adam il va imita pe Elvis Presley, Florin Ristei pe Floarea Calotă, Lora pe Axl Rose, Rona Hartner pe Enrique Iglesias, iar Maria Buză va cânta și dansa în ploaie, precum Gene Kelly. Invitata specială a serii va fi Alina Eremia, care se va transforma si ea in Bonnie Tyler.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 08 Noiembrie 2014 | Comentarii (1)

Urmareste online emisiunea inregistrata Te cunosc de undeva de sambata seara, 25/octombrie/2014, disponibila dupa difuzare. Afla ce provocari au primit concurentii, cum au interpretat si prin ce transformari au trecut, in emisiunea de astazi.
Deasemenea, Jorge a primit provocarea de a o interpreta pe Inna cu noul ei single, "Cola Song". Vezi reactiile juriului, cand au vazut ca acesta a venit imbracat doar in body si cu tocuri de 14cm, fiind o provocare foarte mare pentru el. Nu rata momentul amuzant din emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 25.10.2014.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 25 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Vezi o noua editie Te cunosc de undeva de sambata seara, 18/octombrie/2014, difuzat pe Antena 1 de la ora 20:30, iar in reluare, la noi pe site.
Afla transformarile vedetelor din aceasta saptamana, interpretarile lor, dar si cine a castigat aceasta editie "Te cunosc de undeva" de azi, 18.10.2014. Mai jos puteti vedea toate interpretarile concurentilor, dar si care vor fi transformarile pentru saptamana viitoare.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 18 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Vezi tot ce s-a intamplat in emisiunea Te cunosc de undeva de sambata seara, 11/octombrie/2014 la noi pe site, urmarind detaliile prezentate mai jos, impreuna cu momentele video, reprezentand interpretarile fiecarui concurent.
Anda Adam a interpretat melodia "I will never let you down" a lui Rita, Florin Ristei a avut o transformare incredibila imitandu-l pe Florian Pittis, Rona Hartner a interpretat melodia Thaliei "Amar sin ser amada", Maria Buza a fost provocata s-o imite pe Judy Garland cu melodia "Get happy", Pepe il interpreteaza pe Jordie cu melodia "Dur, dur d'etre bebe", Lora a interpretat melodia lui Whitney Houston, Jorge a fost provocat so imite pe Beyonce cu melodia "If i were a boy", iar CRBL a interpretat melodia lui Hanno Hofer "Dragostea'i ca si o raie".
Afla mai jos si care concurent ca castigat cea de-a 5-a editie al celui de-al 6-lea sezon Te cunosc de undeva de azi, 11.10.2014.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 11 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Vezi o noua editie al acestui nou sezon Te cunosc de undeva, emisiunea de sambata seara, 27/septembrie/2014 prin momentele video descrise la noi pe site. Vezi cele mai grele interpretari de pana acum la Te cunosc de undeva, cum s-au descurcat concurentii, prin ce greutati au trecut, dar si de ce momente pline de umor au avut parte.
In aceasta editie Te cunosc de undeva din 27.09.2014, castigatoarea a fost Lora, prin interpretarea melodiei lui Lauryn Hill "Doo Wop", despre care a spus ca este foarte grea si era cat pe ce sa renunte. Nu pierde niste interpretari de exceptie si urmareste la noi pe site cele mai importante momente video din emisiune, descrise de noi mai jos. Rezumatul a ceea ce s-a intamplat in emisiunea de azi il puteti vedea la noi pe site.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 30 Septembrie 2014 | Comentarii (0)