Principală » Te cunosc de undeva
1 2 3 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 3/octombrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 03.10.2015 vom avea parte de un nou spectacol plin de entuziasm, emotii si cu multe surprize. Afla interpretarile fiecarui concurent, cine va fi apreciat de juriu, dar si cine va castiga aceasta editie, veti putea afla in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 03 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 26/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 26.09.2015 aflam cu ce noi transformari ne vor surprinde concurentii acestui sezon, cine va uimi prin interpretarea lui,cine va incanta publicul dar si juriul si va fi castigatorul acestei editii, dar si ce personaj a fost cel mai amuzant dintre toti, aflam astazi intr-un spectacol de exceptie oferit de vedetele concurente al acestui sezon.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 26 Septembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online a doua editie a noului sezon Te cunosc de undeva, emisiunea inregistrata integral de sambata, 19/septembrie/2015, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 19.09.2015, noii concurenti: Andreea Antonescu, Viorica si Margherita din Clejani, Tania Popa, Carmen Simionescu, Florin Ristei, Serban Copoț, Nadir, Adrian Enache si Cezar Ouatu vor concura in noul sezon al transformarilor, vom afla cine va impresiona cel mai mult, cum se vor descurca noii concurenti prezenti in emisiune pentru prima data, dar si cine va castiga aceasta editie, aflam in emisiunea din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 18 Septembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva ce incepe astazi, emisiunea inregistrata integral de sambata, 12/septembrie/2015, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In premiera noului sezon Te cunosc de undeva de azi, 12.09.2015, noii concurenti ai acestui sezon, Andreea Antonescu, Viorica si Margherita din Clejani, Tania Popa, Carmen Simionescu, Florin Ristei, Serban Copoț, Nadir, Adrian Enache si Cezar Ouatu vor concura in noul sezon al transformarilor, vom afla cine va impresiona cel mai mult, cum se vor descurca noii concurenti prezenti in emisiune pentru prima data, dar si cine va castiga aceasta editie, aflam in emisiunea din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 12 Septembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 9/mai/2015 de la ora 20:30 pe Antena 1, sau in reluare la noi pe site, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 09.05.2015, urmariti un nou show spectaculos facut de vedetele concurente in emisiune, aflam ce transformari au pregatit pentru noi, care dintre ei s-au descurcat mai bine, dar si cine va fi ales castigatorul acestei editii, aflati in emisiunea mult asteptata din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 09 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 2/mai/2015 de la ora 20:30 pe Antena 1, sau in reluare la noi pe site, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 02.05.2015, urmariti un nou show spectaculos facut de vedetele concurente in emisiune, aflam ce transformari au pregatit pentru noi, care dintre ei s-au descurcat mai bine, dar si cine va fi ales castigatorul acestei editii, aflati in emisiunea mult asteptata din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 02 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Te cunosc de undeva de sambata, 25/aprilie/2015 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 25.04.2015, vom avea parte de noi transformari ale vedetelor din competitie, vom afla care dintre ei va castiga aceasta editie, concurentii fiind tot mai atenti la fiecare detaliu, pentru ca finala e din ce in ce mai aproape. Momentul serii va fi atunci cand Aurelian Temișan, Adrian Enache și Daniel Iordăchioae se vor reintalni pe scena si vor canta impreuna dupa 16 ani, iar Cezar Ouatu va canta pe scena impreuna cu Mihai Georgescu, alias Miță. Interpretarile editiei de astazi vor fi: Liviu Varciu se va transforma intr-un rock-star, Oana Sarbu - Gwen Stefani, Denisa și Raluca Tănase vor fi trupa Andre in aceasta seara, Daniel Iordachioae - Steven Tyler, Lidia Buble - Alannah Myles, Andrei Stefanescu si Kamara - Mauro, în dublu exemplar, Alina Eremia - Maria Ciobanu, iar Cezar Ouatu - Ionut Dolanescu.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 25 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 18/aprilie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 18.04.2015 vom avea parte de noi transformari spectaculoase ale vedetelor, vom afla care isi va intra in rol cel mai bine, dar si cine a castigat in aceasta editie a emisiunii. Cele doua momente speciale ale serii vor fi sustinute de Horia Brenciu care va canta cu prezentatorul Cosmin Selesi, si de Andreea Balan care va canta in duet cu tatal ei. Transformarile concurentilor vor fi: Lidia Buble - Inna "Diggy Down", Oana Sarbu - Tarkan, Cezar Ouatu - Joe Cocker, Liviu Varciu - Gabi Lunca, Daniel Iordachioae - Cesaria Evora, Andrei Ștefănescu și Kamara - BZN, Raluca si Denisa Tanase - Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, iar Alina Eremia - Pink.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 17 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o editie speciala de Paste a emisiunii Te cunosc de undeva inregistrata integral de sambata seara, 11/aprilie/2015 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 11.04.2015, vom avea parte de o editie speciala de Paste, cu multe noutati si surprize, un show de exceptie cu transformari incredibile ale vedetelor. Nu rata in aceasta seara o noua editie a acestui show, in ajun de Paste.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 11 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 4/aprilie/2015 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 04.04.2015, vom urmari o noua editie a transformarilor vedetelor, si vom afla cine va castiga aceasta editie de astazi. Transformarile din aceasta saptamana sunt: Alina Eremia - Beyonce, Daniel Iordăchioae - Trey Songz, Andrei Stefanescu și Kamara - Cornelia și Lupu Rednic, Denisa și Raluca de la Bambi - Toni și Encarna Salazar, Oana Sîrbu - John Legend, Liviu Vârciu - Elvis Presley, Cezar Ouatu în Dani Klein, iar Lidia Buble - Nicole Scherzinger.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 03 Aprilie 2015 | Comentarii (0)

1-10 11-20 21-24