Principală » 2014 » Octombrie » 11 » Te cunosc de undeva emisiunea din 11 octombrie 2014 online
15:38
Te cunosc de undeva emisiunea din 11 octombrie 2014 online
Vezi tot ce s-a intamplat in emisiunea Te cunosc de undeva de sambata seara, 11/octombrie/2014 la noi pe site, urmarind detaliile prezentate mai jos, impreuna cu momentele video, reprezentand interpretarile fiecarui concurent.
Anda Adam a interpretat melodia "I will never let you down" a lui Rita, Florin Ristei a avut o transformare incredibila imitandu-l pe Florian Pittis, Rona Hartner a interpretat melodia Thaliei "Amar sin ser amada", Maria Buza a fost provocata s-o imite pe Judy Garland cu melodia "Get happy", Pepe il interpreteaza pe Jordie cu melodia "Dur, dur d'etre bebe", Lora a interpretat melodia lui Whitney Houston, Jorge a fost provocat so imite pe Beyonce cu melodia "If i were a boy", iar CRBL a interpretat melodia lui Hanno Hofer "Dragostea'i ca si o raie".
Afla mai jos si care concurent ca castigat cea de-a 5-a editie al celui de-al 6-lea sezon Te cunosc de undeva de azi, 11.10.2014.


Urmareste aici cateva detalii din culisele interpretarilor artistilor de la Te cunosc de undeva:

Anda Adam a imitat-o pe Rita, cu melodia "I will never let you down". Ea spera sa castige aceasta editie, deoarece are o melodie foarte grea, ca si miscare scenica asemanandu-se cu ea.

Florin Ristei a avut de imitat pe Florian Pittis, interpretand melodia "Ploaia care va veni". A trebuit sa-i imite raguseala artistului, pe care el nu o are, dar a incercat sa o invete.

Rona Hartner a avut de interpretat melodia Thaliei, "Amar sin ser amada". A afirmat ca a trebuit sa-i imite stilul Thaliei, de a suferi prin buze si de a invata tango argentinian combinat cu rock.

Maria Buza a interpretat melodia lui Judy Garland "Get happy". A spus ca a avut nevoie sa-si foloseasca foarte mult diafragma, afirmand ca n-o are.

Pepe a avut de interpretat o melodie comica, a lui Jordie "Dur dur d'etre bebe". Acesta a fost deghizat intr-un bebelus, si a spus ca va avea o coregrafie surpriza.

Lora a interpretat melodia lui Whitney Houston "I Wanna Dance With Somebody". Lora spera sa faca fata capcanelor melodiei, sa faca fata personajului sa nu se faca de ras, deoarece Whitney Houston este o cantareata foarte buna.

Jorge a interpretat melodia lui Beyonce "If i were a boy", deghizarea lui fiind una foarte comica si surprinzatoare. Acestuia ii este foarte frica de interpretare, deoarece spune el este una foarte grea, si spera sa treaca de unele piedici din melodie.

CRBL a interpretat melodia lui Hanno Hofer "Dragostea'i ca si o raie". CRBL afirma ca i-a fost greu sa interpreteze acest personaj, deoarece ar trebui sa fie foarte linistit, serios, pe cand el este un om vesel, care face publicul sa rada, un om care binedispune.

Transformarile pe saptamana viitoare sunt: Pepe va trebui sa interpreteze o melodie de-a lui Marian Nistor, Rona Hartner pe Margareta Clipa, CRBL pe Jason Derulo, Lora pe Bruno Mars, Florin Ristei pe Corina, Maria Buza pe Nelu Vlad, Jorge pe Faydee, iar Anda Adam pe Loalwa Braz.

In final, Anda Adam a castigat cea de-a cincea editie al acestui sezon Te cunosc de undeva.

Playlist
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Tag-uri: castigator, Online, te cunosc de undeva 11 octombrie 20, de azi, interpretari, Te Cunosc De Undeva, Emisiunea, video, te cunosc de undeva 11.10.2014 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: