Principală » 2017 » Septembrie » 9 » Te cunosc de undeva Premiera de sambata 9 septembrie 2017 online
09:57
Te cunosc de undeva Premiera de sambata 9 septembrie 2017 online
Mai jos puteti urmari Online prima editie din noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva inregistrata complet de sambata seara, 9 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 09.09.2017 va avea loc premiera noului sezon, avem parte de un nou show plin de divertisment si de surprize alaturi de vedetele concurente in acest an, echipa fiind formata din: Adriana Trandafir, Lidia Buble, Julie Mayaya, Anisia Gafton, Ramona Bădescu, Alin Pascal, Sebastian Muntean, CRBL și Cezar Ouatu. Pe langa transformarile spectaculoase ale acestora, acest sezon va avea parte de noi surprize in platoul emisiunii, un invitat surpriza va fi prezent in fiecare editie, avand rolul de a pregati un moment special alaturi de concurentul care va primi un punctaj din partea..ruletei. Multe alte surprize ne asteapta in aceasta seara, asadar nu ratati premiera noului sezon Te cunosc de undeva.


Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Tag-uri: complet, Te cunosc de undeva 09.09.2017, Emisiunea, Te Cunosc De Undeva, sezon nou, de azi, Online, Te cunosc de undeva 9 septembrie 20 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: