Principală » Un show pacatos
1 2 3 ... 49 50 »
Astazi va invitam sa urmariti Online emisiunea inregistrata complet XTRA Night Show de joi seara, 21 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 21.09.2017 Dan Capatos ne invita la o noua editie de la miezul noptii, plina de divertisment si de cele mai interesante noutati mondene, vom avea parte de noi invitati de exceptie, ce vor veni cu noi subiecte interesante ce se vor dezbate in platoul emisiunii, dar aflam si ce noi evenimente au mai avut loc in viata vedetelor, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 21 Septembrie 2017 | Comentarii (0)

Astazi va invitam sa urmariti Online emisiunea inregistrata complet XTRA Night Show de miercuri seara, 20 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 20.09.2017 Dan Capatos va asteapta si astazi cu o noua editie de la miezul noptii, plina de divertisment si de subiecte interesante, vom afla ultimele noutati din showbiz si vom dezbate cele mai controversate evenimente mondene alaturi de noii invitati surpriza ai editiei.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 20 Septembrie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Online emisiunea inregistrata complet XTRA Night Show de joi seara, 14 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 14.09.2017 vom avea parte de o noua seara senzationala, plina de divertisment si cu noutati surprinzatoare alaturi de Dan Capatos, vom fi la curent cu ultimele evenimente petrecute in viata vedetelor, aflam detalii legate de cele mai controversate subiecte din ultima perioade, dar vom avea parte si de noi invitati surpriza, ce vor veni cu cele mai uimitoare noutati, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 14 Septembrie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Online emisiunea completa XTRA Night Show de marti seara, 12 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 12.09.2017 vom avea parte de o noua seara senzationala, plina de divertisment si cu noutati surprinzatoare alaturi de Dan Capatos, vom fi la curent cu ultimele evenimente petrecute in viata vedetelor, aflam detalii legate de cele mai controversate subiecte din ultima perioade, dar vom avea parte si de noi invitati surpriza, ce vor veni cu cele mai uimitoare noutati, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 12 Septembrie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Online emisiunea completa XTRA Night Show de luni seara, 11 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 11.09.2017 vom avea parte de o noua seara senzationala, plina de divertisment si cu noutati surprinzatoare alaturi de Dan Capatos, vom fi la curent cu ultimele evenimente petrecute in viata vedetelor, aflam detalii legate de cele mai controversate subiecte din ultima perioade, dar vom avea parte si de noi invitati surpriza, ce vor veni cu cele mai uimitoare noutati, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 11 Septembrie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari online o noua editie din emisiunea XTRA Night Show inregistrata complet de joi seara, 7 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 07.09.2017 vom avea parte de o noua seara senzationala, plina de divertisment si cu noutati surprinzatoare alaturi de Dan Capatos, vom fi la curent cu ultimele evenimente petrecute in viata vedetelor, aflam detalii legate de cele mai controversate subiecte din ultima perioade, dar vom avea parte si de noi invitati surpriza, ce vor veni cu cele mai uimitoare noutati, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 07 Septembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online emisiunea completa XTRA Night Show de miercuri seara, 6 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 06.09.2017 vom avea parte de o noua seara senzationala, plina de divertisment si cu noutati surprinzatoare alaturi de Dan Capatos, vom fi la curent cu ultimele evenimente petrecute in viata vedetelor, aflam detalii legate de cele mai controversate subiecte din ultima perioade, dar vom avea parte si de noi invitati surpriza, ce vor veni cu cele mai uimitoare noutati, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 06 Septembrie 2017 | Comentarii (0)

Urmariti si astazi o noua editie din emisiunea XTRA Night Show inregistrata integral de marti seara, 5 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 05.09.2017 Dan Capatos ne asteapta cu o noua editie de la miezul noptii plina de noutati si de divertisment, alaturi de noi invitati surpriza alaturi de care se vor dezbate cele mai controversate subiecte din ultimul timp, dar aflam si noi detalii legate de subiectele discutate in editiile anterioare, totul in editia din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 05 Septembrie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online si astazi o noua editie din emisiunea XTRA Night Show inregistrata complet de luni seara, 4 Septembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 22:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 04.09.2017 Dan Capatos ne asteapta astazi cu prima editie a acestui sezon, vom avea parte de multe surprize, noutati si invitati de exceptie, unde se vor dezbate cele mai recente evenimente petrecute in viata vedetelor, dar vom fi la curent si cu cele mai dezbatute scandaluri din ultimul timp.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 05 Septembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online emisiunea inregistrata complet XTRA Night Show de joi seara, 27 Iulie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 27.07.2017 Dan Capatos ne asteapta si astazi cu o noua editie interesanta de la miezul noptii, cu noi stiri mondene de ultima ora, aflam noi evenimente interesante din viata vedetelor, vom fi la curent cu ultimele detalii legate de subiectele dezbatute serile trecute, dar vom cunoaste si noi povesti interesante de viata, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 27 Iulie 2017 | Comentarii (0)