Principală » Un show pacatos
1 2 3 ... 20 21 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de marti seara, 24/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 24.11.2015 vom fi la curent cu ultimele noutati mondene, aflam detalii legate de stiri mondene de ultima ora prezentate de Dan Capatos, dar vom fi martorii si unor povesti impresionante de viata, comentate alaturi de protagonistii acestora. Nu rata o noua editie plina de curiozitati mondene, in aceasta seara la Un Show Pacatos.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de luni seara, 23/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 23.11.2015 Dan Capatos ne va tine la curent cu cele mai noi stiri din showbiz, noutati de ultima ora prezentate in premiera in editia de astazi si comentate alaturi de invitatii speciali veniti in aceasta seara. In editia de astazi, Daniela Crudu impreuna cu castigatorul acestui sezon Burlacita, vor fi invitatii speciali ai serii, vom afla cum s-au atasat unul de celalalt, dar si ce planuri au pe viitor, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 23 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de joi seara, 19/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 22:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 19.11.2015 aflam ultimele noutati mondene prezentate de Dan Capatos, stiri din showbiz de ultima ora, dar si detalii legate de povesti impresionante, povestite chiar de cei care au trait evenimentele.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 19 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de miercuri seara, 18/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 18.11.2015 vom urmari o noua editie plina de evenimente mondene, stiri din showbiz de ultima ora, un show incendiar cu detalii halucinante legate de povesti de viata impresionante prezentate de Dan Capatos si comentate de invitatii speciali din aceasta seara, veniti in platoul emisiunii.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 18 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de marti seara, 17/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 17.11.2015 vom urmari o noua editie plina de evenimente mondene, stiri din showbiz de ultima ora, dar si detalii halucinante legate de povesti de viata sfasietoare, prezentate de Dan Capatos si comentate de invitatii speciali din aceasta seara, veniti in platoul emisiunii. In editia de astazi, aflam ce parere are mama Danielei Crudu despre o posibila relatie a fiicei ei cu Cezar Ouatu, aflam detalii din viata personala a acesteia chiar de la ea, venind in platoul emisiunii din aceasta seara, dar tot astazi va fi prezenta si Sylvia pentru a vorbi de noul single si cum a pierdut legatura cu Dj Rynno.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 17 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de luni seara, 16/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 16.11.2015 Dan Capatos vine cu cele mai importante stiri din showbiz, noutati mondene de ultima ora, si detalii legate de cele mai controversate stiri din ultima perioada. Aflam cum a decurs majoratul anului, cum au sarbatorit Clejanii juniorul casei, cine a participat la acest eveniment, dar si ce au avut de declarat invitatii, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 16 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de joi seara, 12/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 12.11.2015 vom fi la curent cu cele mai noi stiri din showbiz, noutati de ultima ora prezentate de Dan Capatos si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara. Afla cele mai impresionante povesti aflate in ultima perioada, dar vor fi la curent si cu situatia celor petrecute la clubul Colectiv.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 12 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de miercuri seara, 11/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video complet dar si cele mai importante momente video le puteti urmari la noi pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 11.11.2015 vom afla cele mai controversate noutati din ultima perioada, prezentate de Dan Capatos si comentate de invitatii speciali din aceasta seara, aflam noutati legate de dezastrul care a avut loc in clubul Colectiv, cati copii si-au mai pierdut viata recent, detalii si dezvaluiri socante de la locul tragediei, cine vor fi invitatii din aceasta seara si cu ce detalii vin, aflam in emisiunea din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 11 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de marti seara, 10/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 10.11.2015 aflam ultimele noutati din showbiz, noutati mondene de ultima ora, detalii legate de evenimentul tragic avut loc la clubul Colectiv, prezentate de Dan Capatos si comentate alaturi de invitatii speciali ai serii. Aflam care este bilantul mortilor in tragicul eveniment, care sunt povestile de viata ale acestora, cine a fost tras la raspundere pentru acest lucru, dar si cu ce detalii halucinante vin invitatii din aceasta seara, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 10 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de luni seara, 9/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 09.11.2015 aflam noutati si detalii legate de tragedia avuta loc in clubul Colectiv, prezentate de Dan Capatos si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara. Unul dintre salvatorii celor de la Colectiv a fost cumnata lui Florin Salam, vom afla in editia de astazi chiar de la ea cum a decurs totul, dar si detalii uluitoare petrecute in acest caz.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 09 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)