Principală » 2014 » Octombrie » 17 » Un show pacatos de joi 16 octombrie 2014 online
22:42
Un show pacatos de joi 16 octombrie 2014 online
Urmareste o editie noua din emisiunea Un Show Pacatos cu Dan Capatos de joi seara, 16/octombrie/2014, online la noi pe site.
Aflam cu ce noutati vine Andreea Balan in platoul lui Capatos, din viata personala, dar si din viata profesionala. Aceasta ne prezinta noul ei single, impreuna cu noul ei videoclip unde o putem vedea pe Andreea in ipostaze foarte sexy. Tot in emisiunea de azi, 16.10.2014, Carla Olos va fi invitata in platou, pentru a lamuri relatia pe care o are cu Viorel, solistul de la 3 Sud Est.

Carla, fosta iubita a lui Cristea, a venit in platoul emisiunii Un Show Pacatos pentru a lamuri ceea ce se vehicula, cum ca ea l-ar fi despartit pe Viorel de la 3 Sud Est de iubita lui cu care era de opt ani. Aceasta afirma ca ei erau deja despartiti cand ea umbla cu Viorel, deoarece iubita il inselase cu altcineva.


Andreea Balan a venit in platoul de la Un Show Pacatos si a prezentat noua ei piesa "African Show". Deasemenea, aceasta a lamurit faptul ca nu se casatoreste la anul,ca nu a stabilit nimic, cum se speculeaza. A spus insa ca isi doreste foarte mult o familie, iar daca va ramane pana la anul cu cel cu care sta, e posibil sa se casatoreasca, insa nu a stabilit nimic.


Vezi si noul single al Andreei Balan, "African Show".
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: Un Show Pacatos, Online, full, de azi, un show pacatos 16 octombrie 2014, capatos, un show pacatos 16.10.2014, Emisiunea, video, integral | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: