Principală » 2014 » Octombrie » 10 » Un show pacatos de joi 9 octombrie 2014 online
15:58
Un show pacatos de joi 9 octombrie 2014 online
Urmareste o noua editie din emisiunea Un Show Pacatos de joi seara, 9/octombrie/2014 online la noi pe site, putand viziona cateva din cele mai importante momente video din emisiunea de azi.
Vom afla din ce cauza la dat afara Oana Zavoranu pe iubitul ei, Alex, dar si ce a declarat acesta dupa ce a plecat de la ea. Deasemenea, fosta lui iubita va fi invitata special in platoul lui Capatos, pentru a povesti despre adevarata fata a acestuia, spunand ca a mintit tot ce a spus despre ea, si ca este un pervers si ca umbla dupa femei cu bani. Aceasta o atentioneaza pe Oana Zavoranu sa aiba grija cu acesta. Vezi si ce spune mama Oanei in direct la Un Show Pacatos, despre acestea, in Playlist-ul de mai jos, fiind cateva momente din emisiunea de azi, 09.10.2014.


Oana Zavoranu si-a izgonit iubitul din casa ei, fiind satula de scandalurile de la televizor cu fosta lui iubita, acesta implorand sa fie iertat. La plecarea acestuia din vila in care locuia cu Oana, Alex a afirmat ca a ranit-o pentru a doua oara pe Oana, motivul despartirii dintre ei fiind aparitiile fostei lui iubite la televizor, in urma jignirilor pe care i le-a adus Alex. Insa Alex este de parere ca trebuiau sa-si rezolve problemele amandoi, nu la televizor, ca Oana a incercat sa vorbeasca frumos prin mesaje cu ea, dar aceasta n-a stiut sa raspunda si a preferat sa vina la televizor.
Alex mai spune si ca nu o sa renunte la Oana, iar toti cei care vor incerca sa fie cu ea, si care au impresia ca ea e singura si disponibila, sa stie ca nu e singura, ca el va lupta pentru ea.

Playlist
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: oana zavoranu, Un Show Pacatos, un show pacatos 09.10.2014, Online, un show pacatos 9 octombrie 2014, de azi, emisiuni, capatos, Showbiz, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: