Principală » 2014 » Octombrie » 16 » Un Show Pacatos de miercuri 15 octombrie 2014 online
16:37
Un Show Pacatos de miercuri 15 octombrie 2014 online
In emisiunea lui Capatos, Un Show Pacatos de miercuri seara, 15/octombrie/2014, Victor Slav va fi invitat special in platoul acestuia, pentru a vorbi despre acomodarea lui la Antena 1, despre participarea acestuia la "Dansez printre stele", dar si despre posibilele participari ale acestuia la alte emisiuni, ce vor incepe la Antena 1.
Tot astazi, Oana Zavoranu, fostul ei iubit, Alex si fosta iubita a acestuia vor fi prezenti in platoul de la Un Show Pacatos de azi, 15.10.2014, pentru a afla care a facut afirmatii adevarate si care a mintit in cazul fostei relatii dintre Alex si Alexandra. Aceasta a facut un test poligraf pentru a arata, spune ea, ca Alex a mintit in tot ceea ce a spus despre ea. Alex a refuzat insa sa faca acel test poligraf, pe motiv ca ia niste medicamente care nu-i permite acest lucru. Vezi detalii, mai jos.

Victor Slav afirma ca s-a acomodat cu noii colegi de la Antena 1, de la "Dansez printre stele". Acesta mai afirma ca se minuneaza cand aude ce se mai spune despre el prin ziare, cum ca ar fi trebuit sa fie noul "Burlacul" din acest sezon, apoi ca ar fi trebuit sa fie prezentatorul acestei emisiuni, pierzand ambele sanse pana la urma, cand el defapt nu a primit niciodata nicio propunere spre a fi noul burlac al acestui sezon. Dan Capatos si-a imaginat cum ar fi fost sa fie el in postura de burlac, iar Bianca Dragusanu sa fie prezentatoarea emisiunii, imaginandu-si ca la final, cand burlacul ar fi trebuit sa aleaga o finalista, sa o aleaga pe prezentatoarea Bianca Dragusanu, iar apoi sa tina ei emisiunile Un Show Pacatos intregul sezon cu evenimentele care se vor petrece in viata lor.


Fosta iubita a fostului Oanei Zavoranu, Alexandra, s-a hotarat sa faca testul poligraf, pentru a demonstra ca Alex a mintit in tot ceea ce a spus despre ea. Astfel, din testul facut, aflam ca aceasta nu a intretinut relatii sexuale cu alti barbati in schimbul unor sume de bani, ca Alex a recunoscut ca a sustras bani din buzunarul tatalui sau, ca Alex este tatal copilului ei, si ca nu a ramas insarcinata in mod intentionat, pentru a beneficia de banii lui Alex. La aflarea acestora, Alex a afirmat ca nu crede in aceste teste, Capatos spunandu-i ca nu are dreptul sa mai judece acum, cand el refuza sa faca testul poligraf.
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: video, un show pacatos 15 octombrie 2014, Un Show Pacatos, Online, de azi, un show pacatos 15.10.2014, capatos, Emisiunea, oana zavoranu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: