Principală » 2015 » Decembrie » 7 » Un show pacatos emisiunea de luni 7 decembrie 2015 online
16:59
Un show pacatos emisiunea de luni 7 decembrie 2015 online
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un show pacatos de luni seara, 7/decembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un show pacatos de azi, 07.12.2015 vom afla cele mai importante stiri din ultima perioada, noutati mondene de ultima ora, dar si povesti impresionante de viata, detaliate si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara si prezentate de Dan Capatos. In editia de astazi, Valentin, castigatorul acestui sezon la Burlacita va veni ca invitat special in platoul emisiunii, pentru a explica din ce cauza s-a despartit de Daniela Crudu, dar va fi prezent si Cezar Ouatu, cu care se pare ca aceasta ar avea o relatie cu el in prezent. Ce-si doresc acestia pe viitor, dar si cum este in prezent relatia dintre ei, vom afla mai multe detalii de la acestia, in emisiunea din aceasta seara.


Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Tag-uri: aseara, integral, Emisiunea, Un show pacatos 07.12.2015, capatos, de azi, Un Show Pacatos, full, Online, Un show pacatos 7 decembrie 2015 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: