Principală » X Factor
1 2 3 ... 6 7 »
Astazi avem parte de a doua gala live din emisiunea X Factor, Sezonul 7 inregistrat complet de duminica seara, 17 Decembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral fiind disponibil Online pe site, la scurt timp dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 17.12.2017 avem parte de o noua gala live a acestui sezon, unde vom avea parte de multe surprize si evenimente exceptionale, dar si de invitati surpriza. Delia va canta pe scena X Factor alaturi de Macanache si The Motans, iar Stefan Banica Junior ne va oferi un moment unic alaturi de invitatul sau, Cabron. Nu ratati prima gala live in aceasta seara, si aflati care sunt primii finalisti ai acestui sezon, dar si finalistul publicului, votat pe parcursul editiilor de catre telespectatori.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 17 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Astazi avem parte de prima gala live din emisiunea X Factor, Sezonul 7 inregistrat complet de vineri seara, 15 Decembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral fiind disponibil Online pe site, la scurt timp dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 15.12.2017 avem parte de prima gala live a acestui sezon, unde vom avea parte de multe surprize si evenimente exceptionale, dar si de invitati surpriza. Delia va canta pe scena X Factor alaturi de Macanache si The Motans, iar Stefan Banica Junior ne va oferi un moment unic alaturi de invitatul sau, Cabron. Nu ratati prima gala live in aceasta seara, si aflati care sunt primii finalisti ai acestui sezon, dar si finalistul publicului, votat pe parcursul editiilor de catre telespectatori.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 15 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie X Factor inregistrata integral de vineri seara, 8 Decembrie 2017, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 08.12.2017 avem parte de o noua editie speciala saptamanala, incepand cu aceasta saptamana, emisiunea va fi difuzata joi si vineri, asadar vom avea parte de o portie dubla de divertisment, emotii si umor. Nu rata un nou spectacol in aceasta seara, oferit de concurentii ramasi in concurs pana acum, aflam cine va fi eliminat in aceasta seara, dar si cine a reusit sa impresioneze juratii pana la lacrimi, totul in editia de azi.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie X Factor inregistrata integral de joi seara, 7 Decembrie 2017, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 07.12.2017 avem parte de o noua editie speciala saptamanala, incepand cu aceasta saptamana, emisiunea va fi difuzata joi si vineri, asadar vom avea parte de o portie dubla de divertisment, emotii si umor. Nu rata un nou spectacol in aceasta seara, oferit de concurentii ramasi in concurs pana acum, aflam cine va fi eliminat in aceasta seara, dar si cine a reusit sa impresioneze juratii pana la lacrimi, totul in editia de azi.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 07 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza si astazi o noua editie din emisiunea X Factor inregistrata complet de vineri seara, 1 Decembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 01.12.2017 vom avea parte de un nou spectacol plin de talente, vom urmari care au fost urmatorii concurenti cce vor trece pragul preselectiilor, cum s-au descurcat acestia, care au fost apreciati de public, dar si de juriu, vom face cunostinta cu acestia in emisiunea X Factor de astazi.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 01 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online o noua editie din emisiunea X Factor inregistrata complet de vineri seara, 24 Noiembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 24.11.2017 avem parte de o noua editie speciala saptamanala, incepand cu aceasta saptamana, emisiunea va fi difuzata joi si vineri, asadar vom avea parte de o portie dubla de divertisment, emotii si umor. Nu rata un nou spectacol in aceasta seara, oferit de concurentii ramasi in concurs pana acum, aflam cine va fi eliminat in aceasta seara, dar si cine a reusit sa impresioneze juratii pana la lacrimi, totul in editia de azi.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 24 Noiembrie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online o noua editie din emisiunea X Factor inregistrata complet de joi seara, 23 Noiembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 21:15, video integral fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 23.11.2017 avem parte de o noua editie speciala saptamanala, incepand cu aceasta saptamana, emisiunea va fi difuzata joi si vineri, asadar vom avea parte de o portie dubla de divertisment, emotii si umor. Nu rata un nou spectacol in aceasta seara, oferit de concurentii ramasi in concurs pana acum, aflam cine va fi eliminat in aceasta seara, dar si cine a reusit sa impresioneze juratii pana la lacrimi, totul in editia de azi.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 23 Noiembrie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste o noua editie online din emisiunea X Factor inregistrata complet de vineri seara, 17 Noiembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 17.11.2017 vom avea parte de un nou spectacol plin de talente, vom urmari care au fost urmatorii concurenti cce vor trece pragul preselectiilor, cum s-au descurcat acestia, care au fost apreciati de public, dar si de juriu, vom face cunostinta cu acestia in emisiunea X Factor de astazi.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 17 Noiembrie 2017 | Comentarii (0)

Astazi puteti urmari Online noua editie din emisiunea X Factor inregistrata complet de vineri seara, 10 Noiembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral fiind disponibil pe site la scurt timp dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 10.11.2017 avem parte de o noua editie plina de surprize si entuziasm, un show plin de divertisment alaturi de noi candidati la preselectii, aflam care din ei vor reusi astazi sa impresioneze atat juriul cat si publicul, dar si cine va avea ocazia de a merge mai departe in etapele ce urmeaza, totul in editia din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 10 Noiembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie din emisiunea X Factor inregistrata complet de vineri seara, 3 Noiembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video integral dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 03.11.2017 vom avea parte de un nou spectacol plin de talente, vom urmari care au fost urmatorii concurenti cce vor trece pragul preselectiilor, cum s-au descurcat acestia, care au fost apreciati de public, dar si de juriu, vom face cunostinta cu acestia in emisiunea X Factor de astazi.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 03 Noiembrie 2017 | Comentarii (0)