Principală » 2015 » Octombrie » 9 » X Factor emisiunea de vineri 9 octombrie 2015 online
11:48
X Factor emisiunea de vineri 9 octombrie 2015 online
In emisiunea X Factor de azi, 9/octombrie/2015, vom urmari cele mai impresionante prestatii a participantilor din cadrul preselectiilor, vom afla cine a impresionat juriul, dar vom fi martorii si a unor momente amuzante petrecute in cadrul preselectiilor, vom avea parte de un spectacol de exceptie, alaturi de juriul mult iubit, format din Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu. Deasemenea, vom avea parte de concurenti surpriza in editia de astazi, Cocoon, concurentul sezonului trecut, ce a facut parte din echipa lui Delia, va veni sa impresioneze din nou, dar si Deea, fosta participanta la emisiunea "Insula Iubirii" isi incearca astazi norocul la X Factor, povestind detalii dureroase din viata personala, petrecute dupa participarea la show-ul Insula Iubirii.
Urmareste online emisiunea inregistrata integral X Factor de vineri seara, 09.10.2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.


Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Tag-uri: integral, Emisiunea, x factor 09.10.2015, de azi, insula iubirii, full, Online, deea, X Factor, x factor 9 octombrie 2015 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: